<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az üzleti ajándékok jelentősége nagyon is hangsúlyos, hiszen cégvezetőként ezek által fejezheted ki üzletfeleid, valamint munkatársaid felé megbecsülésedet, köszönetedet, további együttműködési szándékodat. Az ideális céges ajándék kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot is mérlegelni kell a döntés előtt. 

Vannak alkalmak, amelyekre van idő felkészülni, ez esetben megkönnyítheted az ajándékozást, ha előre készülsz, feljegyzed az ötleteidet, a partnerek ajándékaival kapcsolatban pedig körbenézel a piacon, hiszen sok vállalkozás foglalkozik ma már ajándékcsomagok összekészítésével. 

Milyen alkalmakra illik ajándékozni?

A karácsonyi ajándékozás minden cég életében bevett szokás akár jelképes ajándékokat enged a költségvetés, akár komolyabbat. A Bellio exkluzív céges ajándékai, ajándékcsomagjai gondosan válogatott prémium minőségű, többségében kézműves terméket tartalmaznak, így igazán egyedivé varázsolják a különleges alkalmakat.

Kisebb partnerek felé elegendő lehet egy üdvözlőkártya is, de egyre több cégnél szokás a tárgyi ajándékok helyett valamilyen nemes célra adakozni. 

A munkatársak számára kedves gesztus lehet egy céges vacsora csapatépítő játékkal vagy egyéb, különlegesebb élménnyel egybekötve. 

Sok vállalat ünnepli meg munkatársaival, üzletfeleivel a cég fennállásának évfordulóit egy-egy rendezvény keretében, amikor legfeljebb csak jelképes ajándékozás zajlik, a gesztus pedig maga az alkalom. 

Ünneplésre adhat okot egy-egy nagyobb projekt lezárása is, amikor valamilyen köszönőajándékkal kedveskednek egymásnak a partnerek. 

Hogyan válassz tökéletes üzleti ajándékot?

A céges ajándékozásban is vannak trendek, amelyek befolyásolhatják a kiválasztandó ajándékok körét, illetve meghatározó még a rendelkezésre álló céges büdzsé, de nem felejthető ki az ajándékozó kreativitása sem. És persze az időfaktor is nagy szerepet játszhat, ha ugyanis időben kezded az ötletelést, nagyobb eséllyel választasz egyedibb, célzottabb ajándékot. Soha nem jó az utolsó pillanatra hagyni az ajándékozást, főleg nem közvetlenül karácsony előtt, ekkor ugyanis könnyen lemaradhatsz a kiszemelt termékekről.

Egyedi ajándékokban csak abban az esetben gondolkozz, ha a partneri vagy munkatársi viszony szinte baráti. Üzleti ajándékok esetében illendő kerülni a személyes ajándékokat. 

A gesztus a lényeg

A céges meglepetések lényege is maga a cselekedet, a figyelmesség, az odafigyelés, ezért célszerű olyan ajándékot választani, amilyet magad is szívesen fogadnál. 

A tökéletes ajándék kiválasztása nagyban múlik azon, hogy elég időt szentelsz-e az ötletelésnek, illetve mennyire helyezed előtérbe a minőséget. Amennyiben kevésbé érzed magadban a kreativitást, maradj a jól bevált szokásoknál, és válassz különleges, elsőrangú ínyencségeket tartalmazó gourmet csomagokat. Kézműves bonbonokkal, egyedülálló csokoládékkal, finomságokkal, kifogástalan italokkal nem tévedhetsz, hölgyeknek és uraknak egyaránt örömet okozhatsz. 

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Vár a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
PR | 2022. szeptember 26. 18:11
Mindegy, hogy sokat futsz, vagy keveset, állj rajthoz Te is a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamelyik távján. Október második hétvégéjén több tízezer futó társaságában élvezheted Te is a közös mozgás örömét.
Vásárló Már csak a megfelelő fotó hiányzik az önéletrajzodból?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 24. 11:37
Önéletrajzot írni nem egyszerű. Akkor sem, ha van már munkatapasztalatod, és akkor sem, ha pályakezdőként, friss diplomásként készülsz betörni a munkaerőpiacra. Ha ez utóbbi a helyzet, és gyakornoki vagy normál állást keresel, akkor bizony nem sok mindent tudsz beleírni az önéletrajzodba.
Vásárló Kültéri lépcső a házhoz: hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagot?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 14:41
Ha a házunkon kívülre tervezünk lépcsőt, akkor mindenképp érdemes alaposan fontolóra vennünk a megfelelő alapanyagok kiválasztását, hogy valóban a kívánt végeredményt kapjuk. Ehhez azonban több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen a kültéri viszonyok néha elég szélsőségesek, éppen ezért az ide tervezett lépcsőnek komoly kritériumoknak kell megfelelnie. Nézzük meg tehát, mire is érdemes pontosan odafigyelnünk az anyag választásánál.
Vásárló Borkóstoló a szecessziós kastélyépület pincéiben
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 12:33
Aki Tolna megye kilencedik legnépesebb települését, Simontornyát meglátogatja, az ki ne hagyja a településbe oly harmonikusan beilleszkedő igazi kis szecessziós ékszerdobozt, a város híres szállodáját!
Vásárló Keressünk eredeti céges karácsonyi ajándékot!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 16:00
A karácsonyi ajándékok megtalálása a családtagok számára is elég nehézkes, de ha még minket bíznak meg a tökéletes ajándék felkutatásával a vállalati ügyfeleknek vagy alkalmazottaknak, a nyomás megtízszereződik.
Vásárló Téged is kínoz az allergia?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 10:31
Sajnos manapság egyre többen szenvednek különféle allergiáktól, és ezek közül az egyik legalattomosabb a pollen és porallergia, amellyel csak nagyon nehezen lehet bármit is kezdeni. Biztosan neked is ismerős, hogy hiába minden erőfeszítés, a mindennapos porszívózás, az ablakon beszűrődő fénynyalábokban bizony táncot járnak a porszemek, pollenek.
Vásárló Online vásárlás – minden, ami érdemes tudnia, mielőtt kattint!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 9. 09:24
Ugyan nem egy újszerű dologról van szó, sokak számára még mindig kifejezetten kockázatos tevékenységnek számít az online vásárlás. A folyamat nem ördögtől való, sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint az offline vásárlás, ráadásul még pénzt is spórolhat vele! 
Vásárló Céges karácsonyi ajándékcsomag olcsón, de mégis magas minőségben? Igen, létezik!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 8. 09:29
Az ajándékozás nem akkor lesz örömteli, ha minél nagyobb az ajándéktárgy értéke. Az ajándékozás attól válik igazán boldog pillanattá, hogy a meglepetés szívhez szól, és benne van mind az ajándékozott, mind az ajándékozó.
Vásárló A népharag a magángépek ellen fordult – de mi lehet a valódi megoldás a betiltás helyett?
Kollár Dóra | 2022. szeptember 7. 19:09
A magánrepülőgép-ipar által elindított „No Plane, No Gain”-kampány a magánrepülés termelékenységi és gazdasági előnyeit hangsúlyozza; a használt repülőgépek tavalyi eladásának ugrásszerű emelkedése és az európai magánrepülések rekordnövekedése alapján idén nyáron az utazók ráérezték arra, miért éri meg a hagyományos, kereskedelmi légiközlekedés helyett valami másra voksolni. Mindezek alapján úgy tűnhet, hogy a magánrepülők piacán tulajdonképpen minden rendben van, csakhogy a közvélemény egyre inkább a luxusgépek ellen fordul.
Vásárló Új online magazinok indultak augusztusban
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 7. 10:26
Új ismeretterjesztő valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG