BUX
36 785.28
+1.16%
+422.00
OTP
11 100.00
+1.65%
+180.00
MOL
1 808.00
+0.72%
+13.00
RICHTER
7 210.00
+1.91%
+135.00
MTELEKOM
381.00
-1.04%
-4.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 5. 11:16

A Walsh Whiskey Distillery munkásságához olyan remekművek köthetők, mint például a Writers Tears vagy a The Irishman whisky. Egyértelmű tehát, hogy egy nem akármilyen tudásbázissal működő, iskolapéldaként szintén említhető cégtörténetről van szó.
A cikkben ezt a cégtörténetet foglaljuk össze röviden, külön kitérve a Walsh Whiskey Distillery fontosabb mérföldköveire.

Az 1999-ben alapított Walsh Whiskey Distillery fontosabb mérföldkövei

Bernard és Rosemary Walsh az alapításkor még a tökéletes ír kávé létrehozását tűzték ki célul, mert Rosemary a korábbi munkái során számos kávékülönlegességet szolgált fel a vendégeinek. Urglin Glebe városában vásároltak egy régi épületet, ami tökéletesnek bizonyult a gyártás megkezdéséhez.

A Walsh ír krémlikőr megalkotásakor nemcsak a neves ír krémlikőrmárkák lepipálása volt a cél, hanem egyértelműen szerettek volna visszanyúlni az eredeti ötletekhez, az alapoknak számító régi receptekhez.

A 2006-os évben aztán meglátták a kínálkozó fantasztikus lehetőséget, és hosszú távú megállapodást írtak alá az ír whisky lepárlására és érlelésére.

Milyen receptúrát alkalmazva készülnek el a Walsh Whiskey Distillery remekművei?

Bernard és Rosemary Walsh a whiskykészítés során sem szeretett volna letérni az általuk képviselt irányvonalról, ezért újfent a régi receptúrákhoz nyúltak vissza. A Bernard Walsh nevével fémjelzett whisky 70%-os arányban kisüsti maláta, továbbá 30% oszlopos lepárlású gabonawhisky keveréséből jön létre.

Mondanunk sem kell, hogy a tevékenységük sikeres fogadtatásra lelt a magas minőséget képviselő whiskyfogyasztók körében, többek között az Egyesült Államok területén is. Nemsokára forgalomba kerülhetett a méltán híres Writers Tears márka is, amelyet újabb és újabb speciális kiadású whiskykülönlegességek követtek szép sorban.

Egy nem akármilyen látványosságnak számító gyártóüzem és látogatóközpont

A Walsh Whisky üstökösszerű felemelkedése gyorsan felkeltette a piaci szereplők érdeklődését is. Ennek eredményeként jöhetett létre az a megállapodás 2013-ban, melynek keretei között 25 millió eurós stratégiai partneri megállapodás született a Walsh Whisky és az olasz Illva Saronno társaság között.

Rövidesen meg is vásárolták a Royal Oak tölgyes területét, hogy belekezdhessenek a komoly volumennel járó építkezési munkálatokba. A nagyszabású beruházás eredményeként fokozott kapacitással rendelkező gyártóüzem, raktárhelyiség, illetve turistacsalogató látogatóközpont is létesült.

A kifejezetten inspiráló sikersztori tehát tökéletesen bemutatja, hogy az eredményes és komoly profittal járó működés nemcsak a több száz éves múltra visszatekintő whiskymanufaktúrák privilégiuma.

Annál is inkább, mivel a Writers Tears és a The Irishman whisky kortyolása közben tökéletesen érezhető az újhullámos gyártóegység munkájának alapos és kifinomult mivolta.
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Drágulnak az üzemanyagok - mire lehet számítani a kutakon?
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 10. 11:43
Aki tankolni akart, jobban jár, ha még szerdáig elintézi.
Vásárló Durván elszálltak az élelmiszerárak: 10 százalék fölé került az éves áremelkedés
Gáspár András | 2020. augusztus 10. 06:04
Bár a kosarunkat szinte forintra ugyanannyiért tölthetjük meg most, mint egy hónappal ezelőtt, a kép csalóka: két és fél éve nem mértünk akkora éves áremelkedést a hazai hipermarketekben, mint most augusztusban. A három vizsgált hazai hipermarket mindegyikében legalább 10 százalékkal emelkedett a Privátbankár Árkosár ellenértéke; a vizsgált termékek felénél két, az alma esetében három (!) számjegyű az áremelkedés.
Vásárló Az utazási irodák menteni akarják a menthetőt
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 8. 19:15
A koronavírus miatti globális leállás legnagyobb vesztesei között természetesen ott találjuk az utazási irodákat. Mit tehet egy iparág, amely a határok átlépéséből él, egy olyan időszakban, amikor az összes ország bezárt? Megpróbálja valahogy kihúzni, amíg tisztul a kép, és újra zöld jelzést kapnak az útlevelek, addig pedig – tulajdonképpen érthető módon – hallgat.  
Vásárló Lehetséges külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 12:45
Bár a vírusválság megakasztotta a szabad mozgást a világban, még mindig sokan gondolkoznak külföldi munkavállaláson. De lehet-e külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Vásárló Nyáron is táplálkozhatsz egészségesen
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 10:17
Végre itt az igazi nyár, amikor szinte az ember nem is kíván semmilyen nehéz és bonyolult ételt. Ez annak is köszönhető, hogy a testünk a meleg miatt nem kíván semmi olyat, amit nehezen lehet emészteni. Éppen ezért a legjobb, ha inkább a zöldségekre és hasonló finomságokra koncentrálunk a fokozott folyadékpótlás mellett.
Vásárló 5 hasznos tipp mikrohullámú sütő vásárlásához
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 2. 10:22
A mikrohullámú sütő minden konyha egyik leggyakrabban használt praktikus eszköze, sokan mégsem fordítanak elegendő figyelmet a kiválasztására, pedig az egyes típusok között igen jelentős különbségek lehetnek.
Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Vásárló Ezért bizonyulhat okos döntésnek a hővisszanyerős szellőztető rendszer használata
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 1. 10:27
Miként lehet hatékonyan és szemmel láthatóan csökkenteni a fűtési rendszer működése közben akaratlanul is fellépő hőveszteséget? Erre a kérdésre ad egyértelmű választ a hővisszanyerős szellőztető rendszer alkalmazása.
Vásárló Kerékpáros computer, amely segít az előtted álló célok elérésében
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:44
A kerékpározás sokaknál több, mint szabadidős kikapcsolódást jelentő tevékenység. Vannak, akik versenyszinten foglalkoznak a sportággal, és céljuk a győzelem elérése, méghozzá teljesítményük folyamatos monitorozása és fokozása mellett.
Vásárló Kreatív és ötletes megoldások dekorációs világítások által
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:36
A dekorációs világítás alkalmazása ma már nemcsak az előkelő rendezvényhelyszínek és luxusotthonok kiváltsága, hiszen a modern fényforrásoknak hála könnyedén az otthonunkba költöztethetjük a korszerű világítástechnika remekműveit.
hírlevél