Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Covid-19 és változatai az elmúlt egy évben az életünket alapjaiban változtatták meg. Az egészségügy és sok más intézmény működése gyökeresen átalakult, nem is beszélve a személyes érintkezés és az emberi kapcsolatok terén beállít változásokról.

A megnövekedett megbetegedések egy világjárvány alatt nagy terhet rónak a társadalomra, aminek a költségeit és felelősségét közösen kell vállalnunk. Emellett a saját egészségünkre is hatványozottan figyelni kell, hiszen ez a legelső minden ember számára: a saját egészsége, boldogsága.

Igen, az egészséget kapcsolatba hozzuk a boldogsággal, de ennek oka talán magától értetődő. De éppen ezért fontos megjegyeznünk, hogy az egészségünket ápolni, testünket karbantartani nem mindig olyan egyszerű. Nem kell félni egy kis külső segítségtől. Különféle egészségügyi termékek segíthetnek nekünk a mindennapjainkban. 

Az egészségügyi termékek hasznosak karantén alatt is

Főleg ebben a helyzetben nagyon fontos lehet a monitorizálás, amit több okoseszköz segítségével sikeresen és valódi pontossággal el is tudunk végezni. Egy okosóra vagy fitnesskarkötő hasznos társ lehet az egészség megőrzésében. De ezeket a kiegészítőket elsősorban ne divatcikként alkalmazzuk, hanem inkább segédeszközként. Hiszen az esztétikum mellett leginkább az ezen eszközök által szolgáltatott információ, ami rajtunk leginkább segít.

Egyre többen vásárolnak mindenféle eszközt: maszkot, fertőtlenítőszereket, kütyüket, amiktől a megváltást remélik. A félelem érthető, hiszen egy világjárványt komolyan kell venni. De fel kell tennünk a kérdést: vajon az egészségünket mi szolgálja jobban, a szorongás vagy a magabiztosság?

A tudás hatalom, és a tudás felszabadít!

Reméljük, hogy a szorongás helyett a magabiztosság bizonyul majd a helyes magatartásnak ezekben a nehéz időkben. Ne féljünk, és tudatosan, valós adatokkal támasszuk alá az egészségi állapotunk előrehaladtát, és próbáljunk meg mindent megtenni annak megőrzése érdekében. Így kerülhetjük el a bajt. Legalábbis a felkészült emberek sokkal kitartóbbak, akár megbetegszenek, akár tünetmentesen átvészelnek egy adott fertőzést.

Adott esetben egy karantén vagy a mindennapi rutinjaink felborulása miatt nem tudunk összpontosítani és a szokott munkánkat elvégezni. Mi azt tanácsoljuk, hogyha bárkinek otthon kell tartózkodnia, akkor ne hanyagolja el az egészségét. Pihenjen és ne bánkódjon a kényszerszünet miatt. Olvasson, főzzön, kezdje újra félbehagyott hobbiját és főleg: figyeljen oda az egészségére.

Nincs is jobb, mint csak magunkra figyelni. Kényeztessük magunkat, és ha már muszáj otthon lennünk, akkor adjuk meg a módját. Szépség és egészségápolást otthon is lehet végezni, és a legtöbb eljáráshoz nem kell szakember. Persze ez alól egy hátmasszázs kivétel lehet, de legyünk kreatívak! Adjuk meg a módját az egészségápolásnak!

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Újra megjelent a régi áremelős trükk a boltokban – A Hét Videója
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. április 9. 19:33
Az élelmiszerárak emelkedése lassul a hipermarketekben, örülni azért mégsem lehet felhőtlenül: az elmúlt év robosztus drágulása után nem csoda, ha most lassul az élelmiszer-infláció. Friss tapasztalat, hogy résen kell lennünk a bevásárlásnál és néha bizony a kisebb betűtípussal írt számot is meg kell néznünk az árcímkén, mert néhány termék ismét elkezdett „összemenni” – és mindezt a járványhelyzetben jobb, ha inkább egyedül tesszük, nem a fél családdal.
Vásárló Nagyon meglódult az infláció márciusban
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:25
A februári 3,1 százalék után márciusban 3,7 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.
Vásárló Átírta a tavalyi pánikvásárlási hullám a kiskeradatot
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:23
Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal, tavaly februárhoz mérten 5,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma.
Vásárló Húsvét utáni nagybevásárlás: mi maradt a boltokban?
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. április 8. 17:25
Ha nem is őrült tempóban, de március után áprilisban is valamelyest tovább folytatódott a hazai hipermarketekben az árcsökkenés – legalábbis ez olvasható ki szokásos Árkosár-felmérésünk során szerzett tapasztalatokból. Miközben előző évhez képest újabb drágulásnak lehettünk tanúi, az ünnep utáni vásárlási láz utóhatásai is megmutatkoztak a boltokban.
Vásárló Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az MVM
MTI | 2021. április 7. 18:29
A döntés nem csak a védett ügyfeleket érinti.
Vásárló Új javaslat: applikációval ellenőriznék a koronavírus-védettséget?
Privátbankár.hu | 2021. április 6. 14:36
Az MKIK újabb javaslatokat tett a kormány számára.  
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Nem veszélyezteti a járvány a húsvét egyik legfőbb szereplőjét
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 17:33
A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi – közölte a Magyar Tojásszövetség.
Vásárló Három napra bezárnak a boltok - előtte tömeg lehet az áruházakban
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 15:34
Ne mindenki az utolsó pillanatra hagyja a húsvéti nagybevásárlást!
Vásárló Eldőlt: egyetlen külföldi nézőt sem engednek be az olimpiára
MTI | 2021. március 20. 14:51
Az egyetlen értelmes döntést hozták meg a szervezők a 2021-ben (talán) megrendezésre kerülő 2020-as olimpiával kapcsolatban.
hírlevél
depositphotos