TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A járvány miatt nem tudják elvégezni a helyszíni leolvasást, ezért a fogyasztóktól kérik, küldjék be az adatokat annak érdekében, hogy valós elszámolást készíthessenek az éves fogyasztásról. 

A mérőállás bejelentésére több csatorna is szolgál:

 • EnergiApp mobilalkalmazás
 • Online ügyfélszolgálat
 • Ingyenesen hívható ügyfélszolgálati telefonszám (+36 80/202-938 vagy a +36 20/30/70 938-3838)

A ELMŰ-ÉMÁSZ tájékoztatója megjegyzi: a mérőállások diktálásával kapcsolatosan fontos tudni, hogy azt csak egy adott diktálási időszakban lehet megtenni. A diktáláshoz arra kérik a fogyasztókat, hogy ellenőrizzék a számlájukon található várható leolvasás időpontját. Amennyiben a számlán nem találnak erről információt, lépjenek be a online ügyfélszolgálatba, ahol a diktálási időablakot a Mérőállás/Mérőállás bejelentése menüpontban lehet ellenőrizni.

(Fotó: depositphotos.com) (Fotó: depositphotos.com)

Hogy néz ki a bejelentés a gyakorlatban?

EnergiApp mobilalkalmazással:

 • Regisztráljon az online ügyfélszolgálaton, a ker.elmuemasz.hu weboldalon.
 • Töltse le az alkalmazást telefonjára:
  Androidos készülék esetén: EnergiApp letöltése Androidra
  iOS készülék esetén: EnergiApp letöltése iOS-re
 • Lépjen be a "Beállítások" menüpontba, ami a menülista narancssárga sávjában, az Ön felhasználóneve melletti ikonnal érhető el.
 • Válassza a "Fényképes leolvasás" lehetőséget és fogadja el fogyasztási helyére (helyeire) a megállapodás(oka)t.
 • Ezután a főmenüből elérhető "Mérőállás bejelentése" menüpontban ellenőrizze a diktálási időszakot. Ha Önnek nem jelenik meg a diktálási időszak, akkor az éves mérőállás bejelentés még nem végezhető el. A mérőállás rögzítési időszakról értesítést küldenek a mobilalkalmazáson keresztül.
 • Fotózza le a mérőállást a fényképezőgép ikon megnyomásával és küldje be a mobilalkalmazáson keresztül. A fehér kereten belül legyen(ek) a mérőállás(ok) és jól látható(k) legyen(ek) a fogyasztásmérő(k) gyári száma(i) is. A bejelentés során annyi fényképet kell feltöltenie, ahány fogyasztásmérővel rendelkezik az adott fogyasztási hely(ek)en.
 • Az adatok ellenőrzése után a "Fényképes mérőóra állás rögzítése" gomb megnyomásával fejezze be a műveletet.

Az online ügyfélszolgálaton:

 • Regisztráljon az online ügyfélszolgálaton, a ker.elmuemasz.hu weboldalon.
 • Válassza a "Mérőállás bejelentés - Fényképes mérőállás bejelentés" menüpontot.
 • Fogadja el fogyasztási helyére (helyeire) a megállapodás(oka)t. A megállapodás elfogadásának lépéseiről az alábbi elérhetőségen találhat bővebb információkat: Útmutató letöltése pdf formátumban
 • A jogi nyilatkozat elfogadását követően válassza ki azt a vevőkódot és fogyasztási helyet, amelyre a bejelentést meg kívánja tenni. Kérjük, adja meg számokkal a leolvasott óraállás értékét, a leolvasás dátumát, majd csatoljon egy fényképet a leolvasott óraállás értékét, a leolvasás dátumát, majd csatoljon egy képet a leolvasott fogyasztásmérőről. A fényképen jól láthatónak kell lenni az aktuális óraállásnak, a fogyasztásmérő gyári számának, valamint vonalkódjának.
 • Az adatok ellenőrzése után a "Fényképes mérőóra állás rögzítése" gomb megnyomásával fejezze be a műveletet.

Telefonos ügyfélszolgálaton:

 • Hívja a +36 80/202-938 vagy a +36 20/30/70 938-3838 telefonszámot;
 • Adja meg az éves leolvasás időszakába eső felhasználási hely azonosítót.
 • Válassza a havi vagy éves elszámolási időszakra az 1-es menüpontot;
 • Billentyűzze be aktuális óraállását, majd nyomja meg a # gombot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon után, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Fűtési kisokos a fától a hőszivattyúig: hogyan működnek?
Natív tartalom | 2020. november 25. 12:47
Dübörög a fűtési szezon Magyarországon. Ez nem csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha a hőmérőre nézünk: a légszennyezettségi adatokat nézve is látszik, hogy országszerte füstölnek a kémények. Magyarországon a szakértői becslések szerint 800 ezer és 1 millió közé tehető az elavult, több mint 20 éve felszerelt kazánok száma, így sok háztartásban esedékes vagy válik hamarosan esedékessé a fűtőberendezés cseréje.
Vásárló Újra visszajöhet az idősek vásárlási idősávja
Privátbankár.hu | 2020. november 23. 10:47
Az Idősek Tanácsa javasolja.
Vásárló Hagyományos vagy modern karikagyűrű?
Márkázott tartalom | 2020. november 18. 10:35
Milyen is az a hagyományos karikagyűrű? Mivel érdemli ki egy gyűrű ezt a titulust, és mitől válik modernné? Ezekre keressük ma a választ, és ezzel talán segítünk abban, hogy ki tudd választani azt is, hogy hozzád melyik stílus áll a legközelebb.
Vásárló Ragyogó tisztaság a HORECA szektorban is!
Márkázott tartalom | 2020. november 16. 12:22
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben, az éttermek, a szállodák és a kávéházak személyében, azaz a HORECA szektorban kifejezetten fontos a vendégek számára a higiénikus és egészséges környezet biztosítása. Hiszen ahol az ember alszik és ételeket vagy italokat fogyaszt, ott érzékenyebb a megfelelő higiéniára. Amennyiben ezzel nincsen megelégedve, akkor többször garantáltan nem fogja látogatni az adott helyszínt, és más lehetőség után néz.    Az ő helyzetében könnyű a váltás, míg a szektorban tevékenykedő szálloda, kávéház vagy étterem hírneve egyetlen rossz tapasztalat hatására is romolhat. Ennek tükrében érdemes beszerezni a legideálisabb ipari tisztítószereket, hiszen jó minőségű szerek segítségével képes az ember biztosítani a megfelelő higiéniát és elégedetté tenni a vendégeit. 
Vásárló Ne féljen a budapesti költözéstől! Így néz ki a költöztetés egy profi csapattal
Márkázott tartalom | 2020. november 15. 12:43
Sajnos a legtöbben félnek a költözéstől. Akik nem vesznek igénybe költöztető cégtől segítséget, azoknak többféle félelmük is van. Egyrészt attól félnek, hogy hogyan fogják kilogisztikázni az egész fuvart. Gondolok itt a segítőkre, a parkolásra, a fel-le cipelésre, a sérülésmentes szállításra, stb. Ez mind-mind jogos félelem, mert nem profi költöztetők végzik a költöztetést, a pakolást, a rakodást.   Akik viszont költöztető segítségét veszik igénybe, részben másfajta félelemmel rendelkeznek. Persze ők is félnek attól, hogy valóban épségben meg fog-e minden érkezni, vagy megérkezik-e egyáltalán minden. Attól is tartanak, hogy a felpakolás pillanatában valóban meg fog-e érkezni a teherautó, és megkezdik-e a felpakolást. És természetesen ott van a végösszegtől való félelem, nehogy többe kerüljön, mint amire számítanak. Nézzük, hogy miért érdemes költöztető cég segítségét kérni, és kis körültekintéssel miért alaptalanok a félelmek!
Vásárló Így lehet megoldani házilag a gumicserét a robogón
Márkázott tartalom | 2020. november 14. 17:55
Mi szükséges ahhoz, hogy a robogó gumicseréje akár önállóan, házilag is megoldható legyen? Ezt a kérdést fogjuk részletesen megválaszolni ebben a bejegyzésben. Megnézzük a műveletet indokoló tényezőket, a beavatkozás eszközigényét, illetve a leghasznosabb tudnivalókat a robogó gumicseréjére vonatkozóan. Szóval, amennyiben előszeretettel javítjuk és tartjuk karban a motorunkat önállóan, akkor a házilag történő gumicserét is sikeresen oldhatjuk meg.
Vásárló Szigorítások - mit léptek a vidéki városok?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. november 12. 18:18
Több helyen is korlátozták, hogy egy időben hányan tartózkodhatnak a piacokon. Van, ahol újra bevezették az idősek vásárlási idősávját.
Vásárló A magyar GDP háromnegyedét költötték el pár nap alatt két áruházban
MTI | 2020. november 12. 08:19
Majdnem kéthetesre húzták el a szinglik napját, és egyébként is pörög az internetes vásárlás - el is költötték pár nap alatt a tavalyi éves magyar GDP háromnegyedét két áruházban.
Vásárló Sehol sincs már a fekete péntek: ma van a legnagyobb vásárlási őrület
MTI | 2020. november 11. 06:43
Úgy tűnik, hogy nem a fekete péntek lesz idén sem a vásárlók legnagyobb ünnepe, hanem a szinglik napja: már a felvezető időszakban megdőlt a tavalyi rekord az Alibabán.
Vásárló A jövő innovatív technológiái egy helyen: Moon Store
Márkázott tartalom | 2020. november 10. 13:10
Most egy olyan hazai céget fogok bemutatni neked, ahol felismerték, hogy a jövő elkezdődött. A Moon Store azért jött létre, hogy globális, vezető, innovatív márkák termékeit hozza el Magyarországra. Olyan termékeket, melyekről egyszerűen bűn lenne lemaradni.    Fókuszban az innováció és a minőség, valamint a kiváló felhasználói élmény. Ezeket az igényeket, elvárásokat, vágyakat veszik figyelembe egy-egy innovatív termék forgalmazásának megkezdésekor. Ha szeretnél betekinteni a jövőbe, jó helyen vagy, ugyanis a Moon Store elhozta számodra is a jövő innovatív technológiáit. Lássuk, hogy az Anker cégcsoport milyen innovatív termékeit érheted el immár te is Magyarországon az otthon, biztonság és szórakozás területén.
Friss
hírlevél