BUX
36 596.14
+0.81%
+294.00
OTP
10 950.00
+0.64%
+70.00
MOL
1 834.00
+1.33%
+24.00
RICHTER
7 105.00
+1.07%
+75.00
MTELEKOM
387.00
+0.00%
+0.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2015. március 21. 11:39

Hirtelenjében nem tudjuk eldönteni, hogy a Burger King a bolondok napját ünnepli, vagy szimplán csak zseniális – ha minden igaz, a tengerentúlon hamarosan megérkezhet a lángolt hamburgerhús illatú parfüm.

Japánban a Burger King óriásplakátjai exkluzív, egy napig kapható különleges parfümöt hirdetnek - írja a CNN. A lángolt husis illat egyébként nagyon dizájnos üvegben érkezik, ráadásul egy ajándék Whopper szendvicset is ad majd a cég mellé.

A Flame-Grilled Fragrance névre keresztelt illatot elsősorban férfiaknak tervezik, de bevállalós hölgyeknek is ajánlott. A tervezett ára 5000 jen lesz, azaz körülbelül 41 dollár.

Egyébként bőven lehet, hogy a cég tényleg kihozza az illatot, mivel pár éve Amerikában már megcsináltak valami nagyon hasonlót, igaz ott a lassú tűzön sült hús illatát zárták a palackba.

Az ízskála határtalan

Ha a husis aromák nem jönnének be, a világban több példa is van az extrém illatokra, mutatjuk, hogy mik ezek!

1. A fargginay az internet kedvence lett bacōn parfümjével, hiszen mint tudjuk, minden jobb, ha van benne egy kis bacon. Ki ne szeretné a frissen sült szalonna illatát?

2. Cannabis Santal Eau de Parfum, mindenkinek, aki szeretne marihuánától illatozni egésznap, annak egyéb apró mellékhatásai nélkül.

3. A Secretions Magnifique, hogy szépen fogalmazzunk, egy bordélyház illatait testesíti meg. Elvégre ki ne szeretne nyáltól és egyéb testnedvektől szaglani?

4. Eau De Pizza Hut – a cég Kanadában a százezredik Facebook-like után hozta ki a finom, margharita pizzás illatot.

5. Bárki lehet ízeltlábú a Demeter Fragrance Library homáros parfümjével. Legjobb vajjal és citrommal tálalva!

6. És a végére a legdurvábbat, a Stilton kéksajtgyár pár éve dobta piacra a sajtos kölnit. Igazából nem tudunk egy olyan okot sem elképzelni, amiért ezt valaki magára fújná önszántából.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Vásárló Drágulnak az üzemanyagok - mire lehet számítani a kutakon?
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 10. 11:43
Aki tankolni akart, jobban jár, ha még szerdáig elintézi.
Vásárló Durván elszálltak az élelmiszerárak: 10 százalék fölé került az éves áremelkedés
Gáspár András | 2020. augusztus 10. 06:04
Bár a kosarunkat szinte forintra ugyanannyiért tölthetjük meg most, mint egy hónappal ezelőtt, a kép csalóka: két és fél éve nem mértünk akkora éves áremelkedést a hazai hipermarketekben, mint most augusztusban. A három vizsgált hazai hipermarket mindegyikében legalább 10 százalékkal emelkedett a Privátbankár Árkosár ellenértéke; a vizsgált termékek felénél két, az alma esetében három (!) számjegyű az áremelkedés.
Vásárló Az utazási irodák menteni akarják a menthetőt
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 8. 19:15
A koronavírus miatti globális leállás legnagyobb vesztesei között természetesen ott találjuk az utazási irodákat. Mit tehet egy iparág, amely a határok átlépéséből él, egy olyan időszakban, amikor az összes ország bezárt? Megpróbálja valahogy kihúzni, amíg tisztul a kép, és újra zöld jelzést kapnak az útlevelek, addig pedig – tulajdonképpen érthető módon – hallgat.  
Vásárló Lehetséges külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 12:45
Bár a vírusválság megakasztotta a szabad mozgást a világban, még mindig sokan gondolkoznak külföldi munkavállaláson. De lehet-e külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Vásárló Nyáron is táplálkozhatsz egészségesen
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 10:17
Végre itt az igazi nyár, amikor szinte az ember nem is kíván semmilyen nehéz és bonyolult ételt. Ez annak is köszönhető, hogy a testünk a meleg miatt nem kíván semmi olyat, amit nehezen lehet emészteni. Éppen ezért a legjobb, ha inkább a zöldségekre és hasonló finomságokra koncentrálunk a fokozott folyadékpótlás mellett.
Vásárló 5 hasznos tipp mikrohullámú sütő vásárlásához
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 2. 10:22
A mikrohullámú sütő minden konyha egyik leggyakrabban használt praktikus eszköze, sokan mégsem fordítanak elegendő figyelmet a kiválasztására, pedig az egyes típusok között igen jelentős különbségek lehetnek.
Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Vásárló Ezért bizonyulhat okos döntésnek a hővisszanyerős szellőztető rendszer használata
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 1. 10:27
Miként lehet hatékonyan és szemmel láthatóan csökkenteni a fűtési rendszer működése közben akaratlanul is fellépő hőveszteséget? Erre a kérdésre ad egyértelmű választ a hővisszanyerős szellőztető rendszer alkalmazása.
Vásárló Kerékpáros computer, amely segít az előtted álló célok elérésében
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:44
A kerékpározás sokaknál több, mint szabadidős kikapcsolódást jelentő tevékenység. Vannak, akik versenyszinten foglalkoznak a sportággal, és céljuk a győzelem elérése, méghozzá teljesítményük folyamatos monitorozása és fokozása mellett.
Vásárló Kreatív és ötletes megoldások dekorációs világítások által
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:36
A dekorációs világítás alkalmazása ma már nemcsak az előkelő rendezvényhelyszínek és luxusotthonok kiváltsága, hiszen a modern fényforrásoknak hála könnyedén az otthonunkba költöztethetjük a korszerű világítástechnika remekműveit.
Friss
hírlevél