<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire ráférne az otthonunkra egy alapos tatarozás, hiszen a forró nyári hónapokban sokkal többet tartózkodunk kint a szabadban, és leginkább csak akkor szembesülünk az otthonunk hiányosságaival, amikor az ősz és a tél bezár minket a négy fal közé.

 

Ilyenkor akad ugyanis időnk arra, hogy alaposan szétnézzünk, és mivel a hideg esték amúgy is kuckózással telnek, jobban felerősödik bennünk a vágy, hogy tovább csinosítsuk az otthonunkat.

Alapos tervezést igényel!

Természetesen egyáltalán nem ajánlott csak úgy, érzésre nekiesni még a legkisebb helyiségünk felújításának sem, mivel a kívánt hatás elérése érdekében előbb gondosan meg kell terveznünk, hogy mit hogyan szeretnénk. Ennek egyik lépése, hogy végignézzük a tapéta webáruház teljes kínálatát, hogy tudjuk, miből választhatunk.

Érdemes először a stílusról dönteni, hiszen nem mindegy, hogy country, klasszikus, fiatalos, gyerek, modern, luxus, romantikus, természetes, retró vagy épp skandináv stílust szeretnénk az otthonunkban megteremteni. 

Ha ezt eldöntöttük, akkor jöhetnek a színek, hiszen mindegyik stílusirányzat megengedi a színek változatos használatát.

Ekkor azonban érdemes odafigyelni a helyiség méretére és tájolására, hiszen egy kisebb, sötétebb helyiséget könnyedén agyonnyomhatunk a sötét, mozgalmas tónusú tapétákkal. Mivel számtalan ingyenes lakberendezési kurzus elérhető online, ingyen és bérmentve, ezért mindenképpen megfontolandó, hogy a hosszú téli estéken beleássuk magunkat, és amikor jön a tavasz, már felkészülten álljunk neki a lakásfelújításnak.

Ne féljünk megvalósítani az álmainkat!

Sokan még a mai napig tartanak a szokatlan színektől vagy a mintás tapétáktól, mert azt gondolják, hogy az nem mindenhol mutat jól, holott épp az ellenkezője igaz.

A legunalmasabb teret is fel tudja dobni egy-egy jó színválasztás, sőt akár többféle színű tapétával is dolgozhatunk. 

Hasonló a helyzet a minták terén, hiszen sokakban tévesen az a hit él, hogy a mintás tapéta csak giccses lehet, holott ha végignézzük a Tapétabolt webáruház kínálatát, akkor látni fogjuk, hogy mennyi pazar, egyszerű vagy épp bonyolult minta vár a felújítókra. Megfontolandó átmenet, ha a helyiség egyik fala kap mintás tapétaöltözetet, a többi pedig színben harmonizáló egyszínű tapétát, így garantáltan nem lesz túlzó az eredmény!

Csak a fantázia szabhat határt!

Sokszor el sem tudjuk képzelni, mennyi mindent ki tudunk hozni az egyes helyiségekből, ezért mindenképpen tanácsos a képmegosztó portálokon, lakberendezési blogok bejegyzései között kutakodni, hogy minél több inspirációt gyűjtsünk. 

Készíthetünk akár moodboardokat is, amiket nézegetve el tudjuk dönteni, melyik irányba induljunk, és melyik tapétát válasszuk a Tapétabolt webáruház kínálatából!

Címkék: Vásárló

Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG