BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. április 7. 11:59

A kiadó szoba Budapesten minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a főváros sok szempontból vonzó az újrakezdők, vagy az életritmust változtatni kívánók számára. Nem csak szórakozási és kikapcsolódási lehetőség akad itt bőven, de ez oktatási és elhelyezkedési esélyek is sokszorosak, mint egy vidéki városban. Ezzel együtt tény az is, hogy az albérlet árak is messze meghaladják a kisebb városokban tapasztalhatóakat. 

Vannak helyzetek, amikor a saját otthon a szükséges anyagiak hiányában nem megoldható. Az is gyakran előfordul, hogy csak egy időre szeretnénk a fővárosban tölteni mindennapjainkat, és természetesen a lehető legolcsóbban oldanánk ezt meg. Tény azonban, hogy az ár ma már nem egyedüli döntő az albérletet keresők körében. Az érte kapott minőség, színvonal akkor is lényeges, ha a kiadó szoba Budapesten az első számú cél.

Nem mindenkinek ideális!

A családdal költözők rendszerint a teljes ingatlanokat keresik, ahol az életteret nem kell idegenekkel megosztani. Ugyan a ma már elérhető kiadó szobák Budapesten egyszerűen megközelíthetőek a közös tereket kerülve, de mégsem nyújtják azt a fajta privát szférát, amit például gyermekekkel elvárnának sokan. Sokan viszont kifejezetten ezt a megoldást választják, főleg akkor, ha egyedül költöznek, vagy baráttal, barátnővel szeretnének egy szobát megosztani, ezzel is csökkentve a költségeket. 

Főiskolások, egyetemisták számára ideális!

A fővárosban egymást érik a főiskolák, egyetemek, és azok színvonalukat illetően sem hagynak kívánnivalót maguk után. Tény, hogy az ország minden pontjáról sokan keresik a budapesti felsőoktatási intézményeket, nem titkoltan a Budapest kínálta elhelyezkedési esélyek, tanulás melletti munka kapcsán is. A főiskolások és egyetemisták számára ideálisnak bizonyulnak a kiadó szobák Budapesten a 13. kerületben vagy akár a 20. kerületben.  

A tapasztalatok szerint a fiatalok nem sok időt töltenek a bérleményben, és rugalmasabbak is, mintha például párkapcsolatban, családban élők keresnek albérletet. A kiadó szoba bőven elég arra, hogy a vizsgákra való felkészüléshez elegendő teret biztosítson, és az éjszakákon kívül egyébként is igen pörgős életet élnek a legtöbben. Nem utolsó szempont az ár sem, ugyanis a tanulás mellett még szülői segítséggel sem elhanyagolható az, hogy milyen megoldásra esik a választás. Mindegy, hogy a 9. kerületben, vagy a 8. kerületben keresi a megfelelő lehetőséget, szakember segítségével könnyebben rátalálhat arra. 

Takarékoskodni vágyóknak 

Előfordulhat, hogy oktatás vagy munka miatt csak néhány hónapot, évet fogunk a fővárosban tölteni. Ilyenkor szinte teljességgel szükségtelen az ingatlanvásárlás, még akkor is, ha gyakran 70-80 ezer forintnál indul egy kiadó szoba Budapesten. A karrierépítés, a továbbképzés vagy a mesterképzés idejére tökéletes döntés a szobabérlés, ráadásul egy szobában két személy is helyet kaphat, így megoszthatóak a költségek. 

Kiadó szoba Budapesten minőséggel társulva

Ha a kiadó szobáról esik szó, akkor sokan azonnal a lepukkant, szörnyű állapotban levő ingatlanokra asszociálnak, ahol az együttélés is komoly gondot okozhat. Elsősorban fontos, hogy nem mindegy, honnan bérlünk. Ma már vannak olyan irodák, közvetítő cégek, amelyek kifejezetten a minőségi kiadó szobát keresők számára nyújtanak szolgáltatást. Az igényes környezet garantált, s az sem lehetetlen, hogy a lakás többi szobáját is ismerősök, barátok vegyék ki, így nem kell azon aggódni, hogy miként működik majd az együttélés. A kiadó szoba Budapesten tényleg lehet színvonalas és egyúttal megfizethető, közel a munkahelyhez, egyetemhez, ezzel is a nagyfokú kényelmet szolgálva. 
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Isztok ti eleget? A szeszgyárak szerint nem
Privátbankár.hu | 2020. május 31. 06:01
Az emberek sokkal több alkoholt vásároltak a karantén alatt az üzletekből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az iparág általános visszaesését. A turizmus, éttermek, szórakozóhelyek bezárása sokkal nagyobb lyukat ütött a bevételeken. Az alkoholos italok ágazatában évekig tartó lassú javulást várnak.
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
hírlevél