TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A kiadó szoba Budapesten minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a főváros sok szempontból vonzó az újrakezdők, vagy az életritmust változtatni kívánók számára. Nem csak szórakozási és kikapcsolódási lehetőség akad itt bőven, de ez oktatási és elhelyezkedési esélyek is sokszorosak, mint egy vidéki városban. Ezzel együtt tény az is, hogy az albérlet árak is messze meghaladják a kisebb városokban tapasztalhatóakat. 

Vannak helyzetek, amikor a saját otthon a szükséges anyagiak hiányában nem megoldható. Az is gyakran előfordul, hogy csak egy időre szeretnénk a fővárosban tölteni mindennapjainkat, és természetesen a lehető legolcsóbban oldanánk ezt meg. Tény azonban, hogy az ár ma már nem egyedüli döntő az albérletet keresők körében. Az érte kapott minőség, színvonal akkor is lényeges, ha a kiadó szoba Budapesten az első számú cél.

Nem mindenkinek ideális!

A családdal költözők rendszerint a teljes ingatlanokat keresik, ahol az életteret nem kell idegenekkel megosztani. Ugyan a ma már elérhető kiadó szobák Budapesten egyszerűen megközelíthetőek a közös tereket kerülve, de mégsem nyújtják azt a fajta privát szférát, amit például gyermekekkel elvárnának sokan. Sokan viszont kifejezetten ezt a megoldást választják, főleg akkor, ha egyedül költöznek, vagy baráttal, barátnővel szeretnének egy szobát megosztani, ezzel is csökkentve a költségeket. 

Főiskolások, egyetemisták számára ideális!

A fővárosban egymást érik a főiskolák, egyetemek, és azok színvonalukat illetően sem hagynak kívánnivalót maguk után. Tény, hogy az ország minden pontjáról sokan keresik a budapesti felsőoktatási intézményeket, nem titkoltan a Budapest kínálta elhelyezkedési esélyek, tanulás melletti munka kapcsán is. A főiskolások és egyetemisták számára ideálisnak bizonyulnak a kiadó szobák Budapesten a 13. kerületben vagy akár a 20. kerületben.  

A tapasztalatok szerint a fiatalok nem sok időt töltenek a bérleményben, és rugalmasabbak is, mintha például párkapcsolatban, családban élők keresnek albérletet. A kiadó szoba bőven elég arra, hogy a vizsgákra való felkészüléshez elegendő teret biztosítson, és az éjszakákon kívül egyébként is igen pörgős életet élnek a legtöbben. Nem utolsó szempont az ár sem, ugyanis a tanulás mellett még szülői segítséggel sem elhanyagolható az, hogy milyen megoldásra esik a választás. Mindegy, hogy a 9. kerületben, vagy a 8. kerületben keresi a megfelelő lehetőséget, szakember segítségével könnyebben rátalálhat arra. 

Takarékoskodni vágyóknak 

Előfordulhat, hogy oktatás vagy munka miatt csak néhány hónapot, évet fogunk a fővárosban tölteni. Ilyenkor szinte teljességgel szükségtelen az ingatlanvásárlás, még akkor is, ha gyakran 70-80 ezer forintnál indul egy kiadó szoba Budapesten. A karrierépítés, a továbbképzés vagy a mesterképzés idejére tökéletes döntés a szobabérlés, ráadásul egy szobában két személy is helyet kaphat, így megoszthatóak a költségek. 

Kiadó szoba Budapesten minőséggel társulva

Ha a kiadó szobáról esik szó, akkor sokan azonnal a lepukkant, szörnyű állapotban levő ingatlanokra asszociálnak, ahol az együttélés is komoly gondot okozhat. Elsősorban fontos, hogy nem mindegy, honnan bérlünk. Ma már vannak olyan irodák, közvetítő cégek, amelyek kifejezetten a minőségi kiadó szobát keresők számára nyújtanak szolgáltatást. Az igényes környezet garantált, s az sem lehetetlen, hogy a lakás többi szobáját is ismerősök, barátok vegyék ki, így nem kell azon aggódni, hogy miként működik majd az együttélés. A kiadó szoba Budapesten tényleg lehet színvonalas és egyúttal megfizethető, közel a munkahelyhez, egyetemhez, ezzel is a nagyfokú kényelmet szolgálva. 
 

Címkék: Vásárló

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon után, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Fűtési kisokos a fától a hőszivattyúig: hogyan működnek?
Natív tartalom | 2020. november 25. 12:47
Dübörög a fűtési szezon Magyarországon. Ez nem csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha a hőmérőre nézünk: a légszennyezettségi adatokat nézve is látszik, hogy országszerte füstölnek a kémények. Magyarországon a szakértői becslések szerint 800 ezer és 1 millió közé tehető az elavult, több mint 20 éve felszerelt kazánok száma, így sok háztartásban esedékes vagy válik hamarosan esedékessé a fűtőberendezés cseréje.
Vásárló Újra visszajöhet az idősek vásárlási idősávja
Privátbankár.hu | 2020. november 23. 10:47
Az Idősek Tanácsa javasolja.
Vásárló Hagyományos vagy modern karikagyűrű?
Márkázott tartalom | 2020. november 18. 10:35
Milyen is az a hagyományos karikagyűrű? Mivel érdemli ki egy gyűrű ezt a titulust, és mitől válik modernné? Ezekre keressük ma a választ, és ezzel talán segítünk abban, hogy ki tudd választani azt is, hogy hozzád melyik stílus áll a legközelebb.
Vásárló Ragyogó tisztaság a HORECA szektorban is!
Márkázott tartalom | 2020. november 16. 12:22
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben, az éttermek, a szállodák és a kávéházak személyében, azaz a HORECA szektorban kifejezetten fontos a vendégek számára a higiénikus és egészséges környezet biztosítása. Hiszen ahol az ember alszik és ételeket vagy italokat fogyaszt, ott érzékenyebb a megfelelő higiéniára. Amennyiben ezzel nincsen megelégedve, akkor többször garantáltan nem fogja látogatni az adott helyszínt, és más lehetőség után néz.    Az ő helyzetében könnyű a váltás, míg a szektorban tevékenykedő szálloda, kávéház vagy étterem hírneve egyetlen rossz tapasztalat hatására is romolhat. Ennek tükrében érdemes beszerezni a legideálisabb ipari tisztítószereket, hiszen jó minőségű szerek segítségével képes az ember biztosítani a megfelelő higiéniát és elégedetté tenni a vendégeit. 
Vásárló Ne féljen a budapesti költözéstől! Így néz ki a költöztetés egy profi csapattal
Márkázott tartalom | 2020. november 15. 12:43
Sajnos a legtöbben félnek a költözéstől. Akik nem vesznek igénybe költöztető cégtől segítséget, azoknak többféle félelmük is van. Egyrészt attól félnek, hogy hogyan fogják kilogisztikázni az egész fuvart. Gondolok itt a segítőkre, a parkolásra, a fel-le cipelésre, a sérülésmentes szállításra, stb. Ez mind-mind jogos félelem, mert nem profi költöztetők végzik a költöztetést, a pakolást, a rakodást.   Akik viszont költöztető segítségét veszik igénybe, részben másfajta félelemmel rendelkeznek. Persze ők is félnek attól, hogy valóban épségben meg fog-e minden érkezni, vagy megérkezik-e egyáltalán minden. Attól is tartanak, hogy a felpakolás pillanatában valóban meg fog-e érkezni a teherautó, és megkezdik-e a felpakolást. És természetesen ott van a végösszegtől való félelem, nehogy többe kerüljön, mint amire számítanak. Nézzük, hogy miért érdemes költöztető cég segítségét kérni, és kis körültekintéssel miért alaptalanok a félelmek!
Vásárló Így lehet megoldani házilag a gumicserét a robogón
Márkázott tartalom | 2020. november 14. 17:55
Mi szükséges ahhoz, hogy a robogó gumicseréje akár önállóan, házilag is megoldható legyen? Ezt a kérdést fogjuk részletesen megválaszolni ebben a bejegyzésben. Megnézzük a műveletet indokoló tényezőket, a beavatkozás eszközigényét, illetve a leghasznosabb tudnivalókat a robogó gumicseréjére vonatkozóan. Szóval, amennyiben előszeretettel javítjuk és tartjuk karban a motorunkat önállóan, akkor a házilag történő gumicserét is sikeresen oldhatjuk meg.
Vásárló Szigorítások - mit léptek a vidéki városok?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. november 12. 18:18
Több helyen is korlátozták, hogy egy időben hányan tartózkodhatnak a piacokon. Van, ahol újra bevezették az idősek vásárlási idősávját.
Vásárló A magyar GDP háromnegyedét költötték el pár nap alatt két áruházban
MTI | 2020. november 12. 08:19
Majdnem kéthetesre húzták el a szinglik napját, és egyébként is pörög az internetes vásárlás - el is költötték pár nap alatt a tavalyi éves magyar GDP háromnegyedét két áruházban.
Vásárló Sehol sincs már a fekete péntek: ma van a legnagyobb vásárlási őrület
MTI | 2020. november 11. 06:43
Úgy tűnik, hogy nem a fekete péntek lesz idén sem a vásárlók legnagyobb ünnepe, hanem a szinglik napja: már a felvezető időszakban megdőlt a tavalyi rekord az Alibabán.
Vásárló A jövő innovatív technológiái egy helyen: Moon Store
Márkázott tartalom | 2020. november 10. 13:10
Most egy olyan hazai céget fogok bemutatni neked, ahol felismerték, hogy a jövő elkezdődött. A Moon Store azért jött létre, hogy globális, vezető, innovatív márkák termékeit hozza el Magyarországra. Olyan termékeket, melyekről egyszerűen bűn lenne lemaradni.    Fókuszban az innováció és a minőség, valamint a kiváló felhasználói élmény. Ezeket az igényeket, elvárásokat, vágyakat veszik figyelembe egy-egy innovatív termék forgalmazásának megkezdésekor. Ha szeretnél betekinteni a jövőbe, jó helyen vagy, ugyanis a Moon Store elhozta számodra is a jövő innovatív technológiáit. Lássuk, hogy az Anker cégcsoport milyen innovatív termékeit érheted el immár te is Magyarországon az otthon, biztonság és szórakozás területén.
Friss
hírlevél