<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését. 

Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.

Takarító állások

Legtöbb hirdetése egy takarítócégnek van, ahogyan arról a Szekszárdállás portál aloldala, https://szekszardallas.hu/vallalatok is tanúskodik. Elsősorban ipari takarítót vagy takarítónőt keresnek. Az ipari takarító általában magának a takarítógépnek a tisztítását jelenti, amihez erősebb fizikai erőnlét szükséges. 

A takarítónőket irodák, szociális helyiségek, öltözők, közösségi terek napi szintű takarítására kérik fel. Ugyanennél a cégnél keresnek portásokat 12 órás portaszolgálatra, feladatuk a gépjárművek ki- és beléptetésének az ellenőrzése, irányítása. 

Fémipari munkák

Egy másik cég fő profilja a fémfeldogozás. Nagy teljesítményű présgépekkel, kivágó és hajlító szerszámokkal mindennemű fém alkatrész sorozatgyártását vállalják. 

Ennek megfelelően főként hegesztőket, CNC maró munkatársakat, raktárosokat, minőségellenőröket, lakatosokat, gépbeállítókat várnak a csapatba, de lehetőség van irodai adminisztrációs pozícióban is elhelyezkedni, ahol statisztikákat, riportokat készítését várják, valamint kapcsolattartást a gyártási osztállyal.

Vendéglátóipari állások

Akad a weboldalon olyan vállalkozás is, amely éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozik, ennek megfelelően főként konyhai dolgozók, szakácsok, ételfutárok jelentkezését várják.  Az ételfutároknak saját autóval kell rendelkezniük, a dolgozóknak a fizetés mellett kedvezményes étkezést is biztosítanak. 

A szakácsok esetében nem szükséges a szakirányú OKJ vizsga, de természetesen előnyt jelent. Mivel betanított munkáról van szó, elegendő csupán alapfokú iskolai végzettség.

Építőipari szakmunkák

Ezekre a területekre általában ácsok, kőművesek, építésvezetők jelentkezését várják. Minden esetben feltétel a szakirányú végzettség és a korábbi, építőiparban szerzett szakmai tapasztalat.

Távközlési technikus állások

Ha egy vállalat távközléssel és villanyszereléssel foglalkozik, akkor elsősorban olyan új kollégák jelentkezését várják, akiknek van tapasztalatuk távközlési hálózatok kiépítésével, előfizetői bekapcsolásokkal és értik a kábeltévé csínját-bínját.  

Közművelődéshez kötődő munkakörök

Egy helyi nonprofit Kft. üzemelteti Szekszárd városának legtöbb közművelődési, turisztikai, kulturális helyét. A Babits Mihály Kulturális Központban többféle állás közül is válogathatnak az érdeklődők: délutáni játszóház felügyelete, irodavezető, információs referens, területhasznosító munkatárs (ezalatt azt a személyt értjük, aki kezeli az épület termeinek foglalásait). 

A felsorolt cégek csupán töredékei annak a listának, amelyek az oldalon megtalálhatók. Bátran használjuk a keresőt munkakörökre vagy feltételekre egyaránt (home office lehetőség, távmunka, megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása).

 

Címkék: Vásárló

Vásárló Hatalmas eredményeket ért el az energiafelhasználás terén a Pólus Center!
PR | 2023. március 25. 11:24
A pláza a gazdasági kihívások közepette megőrizte a stabilitását, növelte forgalmát, illetve a látogatók számát, és az infrastruktúra-fejlesztés révén csökkentette energiafogyasztását.    
Vásárló Újabb árcsökkenés a magyar boltokban - most a CBA tett bejelentést
Privátbankár.hu | 2023. március 22. 07:06
Újabb fronton csökkentek a beszállítói árak, így a vaj, a trappista, a tészta után újabb árcímkékre lehet kisebb számot írni. Egyelőre még nem a kenyérről van szó.
Vásárló Hogyan legyünk sikeresek a karrierünkben?
Márkázott tartalom | 2023. március 19. 09:28
A karrierépítés egy hosszú és kihívásokkal teli út, amely rengeteg lehetőséget kínál. Azonban ahhoz, hogy sikeresek legyünk, szükségünk van néhány jó tanácsra. Ebben a cikkben bemutatunk néhány hatékony karriertippet, amelyek segítenek elindítani és fenntartani egy sikeres karriert.
Vásárló Így ne csapjanak be minket egy fiktív munkával
Márkázott tartalom | 2023. március 16. 18:49
Sajnos az utóbbi időben nagyon elszaporodtak azok az esetek, amikor fiktív munkával csaptak be embereket. Magyarországon is egyre több ilyen esetre derül fény, mely során anyagilag is megkárosítottak munkavállalókat. Nézzünk egy konkrét példát, valamint nézzük meg azt is, hogy miként tudunk az ilyen típusú fiktív munkák ellen védekezni.
Vásárló Az autósokat kiszolgáló szervizek és szolgáltatók svájci bicskájává válhat a most induló nDRU startup
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 18:02
Az autóipari szolgáltatók mostantól egy új, innovatív alkalmazás segítségével digitalizálhatják működésüket és eladásaikat, ezzel radikálisan, akár 40%-kal, növelve hatékonyságukat.  
Vásárló Öltözködési gyorstalpaló állásinterjúra, hölgyeknek
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 11:50
Bárkinek jól jöhet egy öltözködési gyorstalpaló állásinterjú előtt, nem igaz? A hölgyek olykor kifejezetten nehéz helyzetben érezhetik magukat, ugyanis nem szeretnének sem alul-, vagy épp túlöltözni.  Vannak íratlan szabályok, melyek betartásával máris magabiztosabbak lehetünk a következő állásinterjúnkon.
Vásárló Ezektől az ételektől óvakodj késő este!
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 13:25
Amikor diétába kezdünk, akkor érdemes előre megtervezni és beszerezni azokat az ételeket, melyeket a nap folyamán el szeretnénk fogyasztani. Egy nem megtervezett nap során ugyanis könnyen kísértésbe eshetünk, és összevásárolhatunk mindenféle olyan ételt, ami nem illik bele az étrendükbe. Az sem helyes, ha egész nap nem eszünk rendesen, mivel ebben az esetben estére már olyan éhesek leszünk, hogy mindent felfalunk, ami a kezünk ügyébe kerül. A vacsorával egyébként is érdemes csínján bánni, mivel könnyen elcsúszhat rajta a diétánk, ezért cikkünkben összegyűjtöttük 5 ételt, amit semmiképpen ne fogyassz vacsorára.
Vásárló Munkakeresés a 21. században
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 11:38
Régebben a dédszüleinknek, nagyszüleinknek nem volt szüksége arra, hogy munkát keressenek. Már gyerekkorukban meg volt, hogy mit fognak dolgozni egész életükben. Földművelés, termelőszövetkezet és miegymás, aki, amibe született. Viszont mára már mindenki megtalálhatja az ideális állást.
Vásárló Melyek a videós álláspályázat előnyei?
Márkázott tartalom | 2023. március 13. 11:16
A modern cégek toborzási módszereinek korszerű eleme a videós álláspályázat, amelynek lehetőségével egyre több munkáltató él. A mai világban sok olyan munkakör van, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, de azok esetében is hatékony lehet, ahol igen. 
Vásárló Így talál a legtöbb ember állást 2023-ban
Márkázott tartalom | 2023. március 12. 11:12
Régen az embereknek az újságot kellett várniuk, hogy megtudják a híreket és átböngésszék a legfrissebb álláshirdetéseket, ma meg már szinte csak az idősebb korosztály olvas újságot. A digitalizáció okozta fejlődés az álláskeresés folyamatát is teljesen átformálta. Napjainkban az emberek többsége például álláskereső portálokon szűri meg a kereséseket, így tudatosan nézhet szembe a munkaerőpiaci kihívásokkal.  A következő cikkben tehát az efféle online felületek legnagyobb használati előnyeit vesszük górcső alá. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG