BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. május 6. 14:14

A kisgyermekes szülők izgatottan várják az első kanalas étkezést, ami meghatározó a babák életében. A hozzátáplálás során legyünk türelmesek és kitartóak, hagyjunk időt a baba számára, mert lehet, hogy először nem szívesen fogadja el az új ételeket. Érdemes idejében megvásárolni az etetőszéket, mivel az ízek megismerése sokszor nagy kosszal jár, amit az erre kialakított felületekről könnyű letörölni. 

Milyet válassz?

Vásárlás előtt gondold át, milyen funkciókra van szükséged. Érdemes a neten utánajárni a gyártók termékeinek, tájékozódni az árakról, tapasztalatokról, mert számtalan lehetőség van. A székre tehető etetőszék a legegyszerűbb megoldás. Nem foglal nagy helyet, és ülésmagasítóként is szolgál. Utazáshoz a székre köthető textil etetőszék a legpraktikusabb, melyet bármikor zsebre vághatsz. Az asztallapra szerelhető etetőszékbe elég nehéz a babát beleültetni, emiatt inkább kiegészítő jelleggel ajánlott. 

Népszerű választás a fa etetőszék is. Vannak elegáns, állítható darabok fából, mint a Lionelo Koen falábú etetőszék, mely bármely lakásban megállja a helyét. Népszerűek a multifunkciós etetőszékek is, amik több eszköz előnyeit sűrítik magukba. Egyes típusokat a későbbiek során önálló asztallá és székké lehet alakítani, így hosszabb ideig használhatók, mint az egy funkciós etetőszékek. A könnyű aluvázas szék nagyon elterjedt, mivel könnyen összecsukható és szállítható. Nagy forma- és színválasztékban kapható. Sokszor zenélő játékok, játéktárolók is vannak rajta.

A jó etetőszék biztonságos

Bármilyen etetőszéket választunk, elvárás, hogy ne boruljon fel. Az étkezés foltokkal jár, ezért vízhatlannak, könnyen tisztíthatónak kell lennie. A biztonsági öv és a kicsúszásgátló alapfelszereltség. Mivel az etetőszékben ülő baba a tálcáról étkezik, elvárás, hogy az kellően nagy legyen. Praktikus, ha van pereme, kivehető, pohártartós belső tálcája, amiről nehezebben esik le az étel. Ha a tálca kinyitható, sokkal könnyebb ki- és beletenni a gyereket. Ha viszont teljesen eltávolítható, akkor a gyerkőc teljesen az asztalhoz tolható, így hamar hozzászokik a családi étkezésekhez.

Multifunkciós etetőszékek

A SunBaby Fidi etetőszék öt fokozatban dönthető, ezért csecsemők is használhatják a kényelmes nyugágy funkciót. Könnyen tisztítható műbőr huzata stílusos, kivehető tálcája lehajtható a könnyebb mozgás érdekében. Bármilyen asztalhoz igazodik, hogy a benne ülő baba örömmel csatlakozzon a családhoz. 
Ha nemcsak étkezés, hanem játék és pihenés alatt is használható eszközre fáj a fogad, válaszd a Lionelo Niles 2in1 multifunkciós etetőszéket. Ez az izgalmas kialakítású etetőszék nyugágyként és hintafotelként is használható. Különböző lengési sebességei közül okostelefonos appal lehet választani, ami egyedivé teszi. 
A Baby Liontől Te is kedvező áron rendelheted meg a csúcsminőségű etetőszéked, melyet büszkén vállalhatsz vendégeid előtt is.
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Isztok ti eleget? A szeszgyárak szerint nem
Privátbankár.hu | 2020. május 31. 06:01
Az emberek sokkal több alkoholt vásároltak a karantén alatt az üzletekből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az iparág általános visszaesését. A turizmus, éttermek, szórakozóhelyek bezárása sokkal nagyobb lyukat ütött a bevételeken. Az alkoholos italok ágazatában évekig tartó lassú javulást várnak.
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
hírlevél