<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Ugyan nem egy újszerű dologról van szó, sokak számára még mindig kifejezetten kockázatos tevékenységnek számít az online vásárlás. A folyamat nem ördögtől való, sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint az offline vásárlás, ráadásul még pénzt is spórolhat vele! 

Mindazonáltal érdemes tisztában lennie néhány tényezővel, amelynek tudatában garantáltan biztonságosan vásárolhat, megbízható, online felületről. Olvasson hát tovább és könnyítse meg a dolgát, használja ki mindazon előnyös tényezőket, melyeket az online vásárlás nyújthat Önnek!

Miért vásároljon online?

Manapság már számos webshoppal találkozhat az interneten való böngészés során és a legtöbb megbízható, mint például a kifejezetten széles választékkal rendelkező BestMarkt online felülete is. Azonban vannak olyan webshopok, amelyeket érdemes mellőzni. Hogy honnan tudja megállapítani, melyik a megbízható és melyik a kerülendő felület? Segítünk benne!

A legideálisabb esetben egy webshopban megkaphatja mindazt egyetlen helyen, amire szüksége van. Így nem kell a szállítási költség többszörösét fizetnie, nincs szükség más weboldalakat felkeresnie és megbízhatóság szempontjából ellenőriznie. Sokkal egyszerűbb, mint bejárni személyesen az üzleteket és reménykedni abban, hogy megtalálja készleten a vágyott terméket és rögtön haza is tudja vinni azt.

Az online vásárlás előnyei

Az online vásárlás alkalmával rengeteg időt, valamint pénzt spórolhat meg magának, hiszen mindamellett, hogy nem kell elhagynia otthona kényelmét, bárhol és bármikor megveheti a szükséges termékeket. Nincs sem helyhez, sem pedig időhöz kötve, csupán internetkapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy sikeresen végrehajtsa a rendelést. 

Míg személyes vásárlás alkalmával a nyitvatartáshoz szükséges alkalmazkodnia, addig online akár az éjszaka közepén is válogathat a webshop kínálatából. Nem szükséges utaznia és mindig naprakész maradhat az aktuális akciókkal kapcsolatban, így egyszerre pénzt is spórolhat.

Mit szükséges megtennie online vásárlás előtt?

Mielőtt elkötelezné magát egy bizonyos webshop mellett, érdemes megvizsgálnia az adott weboldalt. Mindenekelőtt nézzen utána a keresőjében vagy a webshop közösségi média felületein, majd olvassa el a vásárlók véleményét. Amennyiben javarészt pozitív visszajelzésekkel rendelkezik az oldal, akkor nyugodtan elhiheti, hogy az általa kínált termékek valósak és a megrendeléseket is helyén kezelik. Abban az esetben, ha a negatívumok vannak túlsúlyban, akkor érdemes tovább kutatnia. 

A weboldal biztonsági tanúsítványát is meg kell vizsgálnia - bankkártyaadatai és egyéb személyes információinak védelme érdekében. Amennyiben az oldal URL címe mellett rendelkezik egy kis fekete lakattal, akkor az oldal biztonságos és az adatai védve vannak a kíváncsi szemek előtt.

Legyen körültekintő, de nyugodtan élvezze ki az online vásárlás nyújtotta kényelmet és gyorsaságot!

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló A nap képe: ezer forintért adják a tejet ebben a budapesti áruházban
Privátbankár.hu | 2022. november 25. 18:01
Bio és 3,5 százalékos, de az ártól akkor is lehidaltunk. 
Vásárló A karácsonyi ajándékon is spórolnak a magyarok
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 14:53
Kevesebb ajándékot vesznek a magyarok idén karácsonyra, és 7 százalékuk senkinek nem ad ajándékot - derült ki a Yettel országos reprezentatív kutatásából.
Vásárló Néhány nap, és ajándékot kapnak a magyar autósok
Privátbankár.hu | 2022. november 16. 14:19
Csökken a tankolás ára.
Vásárló A LEGO® a felnőttek arcára is mosolyt csal
Márkázott tartalom | 2022. november 15. 08:32
Ha Neked is fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok kiválasztása, segítünk. Mit szólnál valamihez, ami játékos örömöt szolgáltat, megmozgatja a kreatív gondolatokat és lehetőséget kínál a humoros énetek kiélésére? A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Lepd meg a szeretteid és élvezzétek a közös játékot!
Vásárló Az otthon és a kert gondozásához nélkülözhetetlen eszközök
Márkázott tartalom | 2022. november 13. 08:52
Amikor egy lakásról vagy házról, és a hozzá tartozó kertről gondolkodunk, általában nem az az első gondolatunk, hogy milyen szerszámokra és szerszámgépekre lesz szükségünk a karbantartásához. Pedig számtalan olyan eszköz van, ami nélkül nem tudjuk megoldani még a legegyszerűbb feladatokat sem. Nézzük, milyen dolgok nélkülözhetetlenek a ház körül!
Vásárló A húsdaráló és a legfontosabb alkatrészei
Márkázott tartalom | 2022. november 12. 09:44
A darált húsos ételeket imádjuk. Össze is fut a nyál a számban, ha a rakott spagettire vagy a bolognai spagettire gondolok, de az egytálételeket is bármikor szívesen tálaljuk otthonunkban. Azok számára, akik friss alapanyaggal szeretnének dolgozni, elengedhetetlen a húsdaráló.
Vásárló A nap képe: újabb boltban korlátozzák a tojásvásárlást
Privátbankár.hu | 2022. november 12. 09:40
Kollégánk a Reál boltjában járva látta ezt a figyelmeztető táblát.
Vásárló Készülnek a nagy lakásfelújítási tervek?
Márkázott tartalom | 2022. november 11. 09:48
Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire ráférne az otthonunkra egy alapos tatarozás, hiszen a forró nyári hónapokban sokkal többet tartózkodunk kint a szabadban, és leginkább csak akkor szembesülünk az otthonunk hiányosságaival, amikor az ősz és a tél bezár minket a négy fal közé.   Ilyenkor akad ugyanis időnk arra, hogy alaposan szétnézzünk, és mivel a hideg esték amúgy is kuckózással telnek, jobban felerősödik bennünk a vágy, hogy tovább csinosítsuk az otthonunkat.
Vásárló Árstop: néhány nap haladékot kaptak a boltok
Privátbankár.hu | 2022. november 10. 17:07
November 14-ig nem büntetnek a krumpli és tojás árstopok megsértése miatt.
Vásárló Katasztrofálisan gyenge a forint, hirdess inkább euróban!
Márkázott tartalom | 2022. november 9. 14:13
Úgy látszik nincs remény a 400 forint alatti euróra, hiszen az elmúlt napokban is épphogy csak benézett 400 alá a forint. Az utóbbi időszak átmeneti erősödése az euróval szemben már megtorpant. Így akár megtakarításról, akár befektetésről van szó, érdemes euróban gondolkozni. És ha eladó ingatlanunk van, az árfolyam kockázat elkerülése érdekében érdemes azt is euróban értékesíteni. 
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG