BUX
36 785.28
+1.16%
+422.00
OTP
11 100.00
+1.65%
+180.00
MOL
1 808.00
+0.72%
+13.00
RICHTER
7 210.00
+1.91%
+135.00
MTELEKOM
381.00
-1.04%
-4.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 7. 10:50

Nincs is szebb, mint amikor két fiatal örökre összeköti az életét. Ekkor minden családtag, barát és ismerős együtt sír örömében, és tulajdonképpen mi is átéljük a boldogságukat. Ha voltál már esküvőn, tudod, miről beszélek, valamint azzal is tisztában vagy, milyen sokat jelentenek ilyenkor a különleges ajándékok. Most néhány fergeteges nászajándékötlettel találkozhatsz!

Mi kell a közös házba?

Mi lehetne jobb ajándék, mint mondjuk egy-egy stílusos lakberendezési tárgy az ifjú pár közös otthonába? “Hagyjuk a kliséket!” - Gondolhatják sokan, azonban ezekkel a tárgyakkal azért is olyan könnyű az ajándékozás, mert kevesebb eséllyel adsz majd ugyanolyan ajándékot, mint mások! 

A kreatív lakberendezési ajándékok körébe sorolható például a zsinóros vagy csiptetős fényképtartó, ahová életük jeleneteit helyezhetik ki. 

De szintén érdekes lehet egy mágneses világtérkép-dekoráció, óriási falióra, illetve számos ötletes, szöveges fali dekoráció is jól mutathat a lakásban. Ilyenek például a “Do what you love” vagy a “Love is all you need” feliratok is.

Még mindig kapósak a dísztárgyak?

Nos, a hagyományos értelemben talán nem, de szerencsére ma már vannak olyan különlegességek, amelyek láttán mindenki elmosolyodik. Egy aranyos króm nyuszi, amely egyben gyűrűtartóként is funkcionál vagy egy vicces teafűtartó könnyen feldobhatja a lakás egyes pontjait. 

Ha jól ismered a szerelmeseket, akkor neked bizony könnyű dolgod lesz, elég, ha megkukkantod a Designmarket változatos nászajándékait, és te is hozzájárulhatsz új életük szebbé tételéhez!

Szórakoztató ajándékok

Sokan szeretnek olyan ajándékot venni, amely fellendíti a társasági életet, így gyakran bekerül az ajándékok közé egy-egy társasjáték is. Továbbá a legtöbb játékhoz nem elég egy ember, számos esetben tudjuk, hogy ezekhez két ember kell, ilyen például a sakk is. A WOBBLE CHESS sakk-készlet és a kelj fel Jancsi dió- és bükkfából készült minőségi darab. Előbbi pedig amellett, hogy gyönyörű, még hasznos is, hiszen kitűnő “agytorna” a fiatalok számára. Ráadásul egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hagyományos sakktábla, különlegessége éppen ebben rejlik! Ki tudja, stratégiai és taktikai gondolkodásukat még a házasságuk jobbá tételére is alkalmazhatják!

Bármilyen ajándékban is gondolkodsz, valószínűleg mindnek örülnek majd, ha szívből adod, azonban nem árt igazodnod az ifjú pár személyiségéhez és stílusához is! Igyekezz egyedi és megismételhetetlen termékeket vásárolni, így nem kell majd attól tartanod, hogy ugyanolyan ajándékot adsz, mint sokan mások. Ne feledd, nem elég megvásárolni a terméket, ügyelj a csomagolásra is! Ha mindezzel megvagy, akkor büszkén járulhatsz hozzá egy új élet kezdetéhez!
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Drágulnak az üzemanyagok - mire lehet számítani a kutakon?
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 10. 11:43
Aki tankolni akart, jobban jár, ha még szerdáig elintézi.
Vásárló Durván elszálltak az élelmiszerárak: 10 százalék fölé került az éves áremelkedés
Gáspár András | 2020. augusztus 10. 06:04
Bár a kosarunkat szinte forintra ugyanannyiért tölthetjük meg most, mint egy hónappal ezelőtt, a kép csalóka: két és fél éve nem mértünk akkora éves áremelkedést a hazai hipermarketekben, mint most augusztusban. A három vizsgált hazai hipermarket mindegyikében legalább 10 százalékkal emelkedett a Privátbankár Árkosár ellenértéke; a vizsgált termékek felénél két, az alma esetében három (!) számjegyű az áremelkedés.
Vásárló Az utazási irodák menteni akarják a menthetőt
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 8. 19:15
A koronavírus miatti globális leállás legnagyobb vesztesei között természetesen ott találjuk az utazási irodákat. Mit tehet egy iparág, amely a határok átlépéséből él, egy olyan időszakban, amikor az összes ország bezárt? Megpróbálja valahogy kihúzni, amíg tisztul a kép, és újra zöld jelzést kapnak az útlevelek, addig pedig – tulajdonképpen érthető módon – hallgat.  
Vásárló Lehetséges külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 12:45
Bár a vírusválság megakasztotta a szabad mozgást a világban, még mindig sokan gondolkoznak külföldi munkavállaláson. De lehet-e külföldi munkát találni nyelvtudás nélkül?
Vásárló Nyáron is táplálkozhatsz egészségesen
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 3. 10:17
Végre itt az igazi nyár, amikor szinte az ember nem is kíván semmilyen nehéz és bonyolult ételt. Ez annak is köszönhető, hogy a testünk a meleg miatt nem kíván semmi olyat, amit nehezen lehet emészteni. Éppen ezért a legjobb, ha inkább a zöldségekre és hasonló finomságokra koncentrálunk a fokozott folyadékpótlás mellett.
Vásárló 5 hasznos tipp mikrohullámú sütő vásárlásához
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 2. 10:22
A mikrohullámú sütő minden konyha egyik leggyakrabban használt praktikus eszköze, sokan mégsem fordítanak elegendő figyelmet a kiválasztására, pedig az egyes típusok között igen jelentős különbségek lehetnek.
Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Vásárló Ezért bizonyulhat okos döntésnek a hővisszanyerős szellőztető rendszer használata
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 1. 10:27
Miként lehet hatékonyan és szemmel láthatóan csökkenteni a fűtési rendszer működése közben akaratlanul is fellépő hőveszteséget? Erre a kérdésre ad egyértelmű választ a hővisszanyerős szellőztető rendszer alkalmazása.
Vásárló Kerékpáros computer, amely segít az előtted álló célok elérésében
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:44
A kerékpározás sokaknál több, mint szabadidős kikapcsolódást jelentő tevékenység. Vannak, akik versenyszinten foglalkoznak a sportággal, és céljuk a győzelem elérése, méghozzá teljesítményük folyamatos monitorozása és fokozása mellett.
Vásárló Kreatív és ötletes megoldások dekorációs világítások által
Márkázott tartalom | 2020. július 31. 10:36
A dekorációs világítás alkalmazása ma már nemcsak az előkelő rendezvényhelyszínek és luxusotthonok kiváltsága, hiszen a modern fényforrásoknak hála könnyedén az otthonunkba költöztethetjük a korszerű világítástechnika remekműveit.
hírlevél