<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
Raktál már ki valaha puzzle-t? Ha igen, tudhatod, hogy ha csak egy darab is hiányzik, a kép már nem teljes. Ahhoz, hogy összeálljon az egész kép, szükség van minden hiányzó darab megkeresésére. Na és mi a helyzet a mobiloddal? Hacsak egy alkatrész is meghibásodik, a működése onnantól koránt sem “egész”.

Na és mi a helyzet a mobiloddal? Hacsak egy alkatrész is meghibásodik, a működése onnantól korántsem “egész”.

Néhány orvos igyekszik az embert a maga egészében vizsgálni. Ha csak kicsit is mellé fognak, meg is van a baj! Talán viccesnek tűnhet, de telefonodnak is szüksége van az efféle törődésre. Pontos diagnózissal és kiváló mobil doktorokkal a telefonod ismét teljes egészében működhet.

Ma a népszerű Huawei Mate 10 típus szerviz információit szeretném ismertetni veled. A kezelés megkezdéséhez azonban meg kell találnunk a “hiányzó darabokat”, vagyis a sérült alkatrészeket! Készen állsz?

Kijelző

Ez leggyakrabban a leejtés után sérül meg. Sokszor előfordulhatnak víz okozta foltok, pixel hibák, besárgulhat a háttér. Néha egyenesen az egész érintőpanel működésképtelenné válhat.

Akkumulátor

Nem árt ellenőriztetni és kicserélni 2-3 évente, akár minden jelentkezett hiba nélkül! Egy zárlatos, felpuffadt akksi elég ártalmas lehet a készülékre nézve, még a kijelzőt is kifeszítheti a készülékházból! Csökkenhet a gyári teljesítmény, sőt, további károkat és ezzel együtt költségeket is eredményezhet!

Hátlap/Akkufedél

A kopott, sérült, karcolt, esetleg elhajlott hátlapot egyértelműen cserélni kell. Sajnos, ha sérül a ház, az is lehetséges, hogy a kijelző sem fog megfelelően működni.

Hátlapi kamera

Leejtetted, esetleg beázott a telefonod? Ilyenkor gyakran sérül meg a hátlapi kamera. Önmagában igaz, ritkán romlik el, de ne aggódj! Az is lehetséges, hogy magától mondta fel a szolgálatot.

Töltőcsatlakozó

Szerintem minden második ember járt úgy, hogy egyik napról a másikra nem töltött a telefonja, vagy nem csatlakozott kellőképpen a számítógéphez. Kétségkívül ez a leghamarabb elhasznált alkatrész, de egy csere megoldhatja a fennakadást.

Hangszóró, mikrofon

Minden mobilban több hangszóró és mikrofon található. Mindezek külön-külön cserélhetőek, és természetesen ez alól a jack csatlakozó sem kivétel.

Minden, ami szoftver

Mi tartozik ide? A szoftverfrissítés, magyarosítás, hálózat függetlenítés, régióváltás.

Típuskavalkád

Egyértelmű, hogy nem csupán a fentebb említett márkatípust látják el a “sürgősségi osztályon”, hanem többféle Huawei típust. A sokszínűség kezelése nem tabu!

A Huawei Klinikán már lehetőség van minderre! Típusonként különböző árakkal rendelkeznek. Ha ráleltél a személyes, hiányzó darabkádra, ne halogasd! Legyen újra egész! Legyen újra Huawei!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Vár a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál
PR | 2022. szeptember 26. 18:11
Mindegy, hogy sokat futsz, vagy keveset, állj rajthoz Te is a 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamelyik távján. Október második hétvégéjén több tízezer futó társaságában élvezheted Te is a közös mozgás örömét.
Vásárló Már csak a megfelelő fotó hiányzik az önéletrajzodból?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 24. 11:37
Önéletrajzot írni nem egyszerű. Akkor sem, ha van már munkatapasztalatod, és akkor sem, ha pályakezdőként, friss diplomásként készülsz betörni a munkaerőpiacra. Ha ez utóbbi a helyzet, és gyakornoki vagy normál állást keresel, akkor bizony nem sok mindent tudsz beleírni az önéletrajzodba.
Vásárló Kültéri lépcső a házhoz: hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagot?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 14:41
Ha a házunkon kívülre tervezünk lépcsőt, akkor mindenképp érdemes alaposan fontolóra vennünk a megfelelő alapanyagok kiválasztását, hogy valóban a kívánt végeredményt kapjuk. Ehhez azonban több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen a kültéri viszonyok néha elég szélsőségesek, éppen ezért az ide tervezett lépcsőnek komoly kritériumoknak kell megfelelnie. Nézzük meg tehát, mire is érdemes pontosan odafigyelnünk az anyag választásánál.
Vásárló Borkóstoló a szecessziós kastélyépület pincéiben
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 12:33
Aki Tolna megye kilencedik legnépesebb települését, Simontornyát meglátogatja, az ki ne hagyja a településbe oly harmonikusan beilleszkedő igazi kis szecessziós ékszerdobozt, a város híres szállodáját!
Vásárló Keressünk eredeti céges karácsonyi ajándékot!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 16:00
A karácsonyi ajándékok megtalálása a családtagok számára is elég nehézkes, de ha még minket bíznak meg a tökéletes ajándék felkutatásával a vállalati ügyfeleknek vagy alkalmazottaknak, a nyomás megtízszereződik.
Vásárló Téged is kínoz az allergia?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 10:31
Sajnos manapság egyre többen szenvednek különféle allergiáktól, és ezek közül az egyik legalattomosabb a pollen és porallergia, amellyel csak nagyon nehezen lehet bármit is kezdeni. Biztosan neked is ismerős, hogy hiába minden erőfeszítés, a mindennapos porszívózás, az ablakon beszűrődő fénynyalábokban bizony táncot járnak a porszemek, pollenek.
Vásárló Online vásárlás – minden, ami érdemes tudnia, mielőtt kattint!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 9. 09:24
Ugyan nem egy újszerű dologról van szó, sokak számára még mindig kifejezetten kockázatos tevékenységnek számít az online vásárlás. A folyamat nem ördögtől való, sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint az offline vásárlás, ráadásul még pénzt is spórolhat vele! 
Vásárló Céges karácsonyi ajándékcsomag olcsón, de mégis magas minőségben? Igen, létezik!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 8. 09:29
Az ajándékozás nem akkor lesz örömteli, ha minél nagyobb az ajándéktárgy értéke. Az ajándékozás attól válik igazán boldog pillanattá, hogy a meglepetés szívhez szól, és benne van mind az ajándékozott, mind az ajándékozó.
Vásárló A népharag a magángépek ellen fordult – de mi lehet a valódi megoldás a betiltás helyett?
Kollár Dóra | 2022. szeptember 7. 19:09
A magánrepülőgép-ipar által elindított „No Plane, No Gain”-kampány a magánrepülés termelékenységi és gazdasági előnyeit hangsúlyozza; a használt repülőgépek tavalyi eladásának ugrásszerű emelkedése és az európai magánrepülések rekordnövekedése alapján idén nyáron az utazók ráérezték arra, miért éri meg a hagyományos, kereskedelmi légiközlekedés helyett valami másra voksolni. Mindezek alapján úgy tűnhet, hogy a magánrepülők piacán tulajdonképpen minden rendben van, csakhogy a közvélemény egyre inkább a luxusgépek ellen fordul.
Vásárló Új online magazinok indultak augusztusban
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 7. 10:26
Új ismeretterjesztő valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG