<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.

1. Szakterület – jogi kategória

Elsőként azt kell meghatároznunk, hogy a jog mely területén van szükségünk tanácsadásra. Rendkívül triviális példa, hogy egy válóper esetében értelemszerűen egy válóperes ügyvéd segítségével jelentősen többre megyünk, mint például egy vállalati jogász útmutatásával. A Szerzi ezt megkönnyítendően 18 jogi kategóriába sorolja a területeket, és a regisztrált, Magyar Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött Ügyvédek ezek közül választják ki szakterületeiket. A felhasználó is ezek alapján választhatja ki az igényelt jogi tanácsadást.

2. Megbízhatóság

A megfelelő területen belül sem mindegy, kit választunk. Az Ügyvédnek megbízhatónak kell lennie, hiszen ügyeink hatékony, és bizalmas kezelésére kérjük fel. Ezt csak akkor tudjuk nyugodtan megtenni, ha szakmailag hiteles, és teljes bizalommal tudunk hozzá fordulni. A szakmai, vagy ismeretségi körből érkező ajánlás jó referencia lehet ebből a célból. A Szerzi garantálja, hogy a tanácsadást nyújtó Ügyvédek a Magyar Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött, hiteles, megbízható szakemberek.

3. Helyszín

A tanácsadás lebonyolításának helyszíne is fontos szempont, hiszen ahhoz időpontot kell foglalnunk, és elmennünk az adott helyszínre. Mindezt megspórolhatjuk magunknak, ha a választott Ügyvéd vállal online tanácsadást. Persze van, aki a személyes találkozót részesíti előnyben, akár bizalmi szempontból, akár egyéni preferencia okán. Aki viszont gyorsan és hatékonyan akar jogi tanácsadáshoz jutni, annak az online jogi tanácsadás lesz kézenfekvő megoldás. A Szerzi rendszerében lehetőségünk van időpontot foglalni egy ilyen tanácsadásra, Ügyvéd chat és videóhívás formájában.

4. Díjazás

A jogi tanácsadás esetében a minőséget természetesen meg kell fizetni, ezen nem érdemes spórolni. Célszerű egy reális árat találni, hogy ne fizessünk ki egy vagyont és mégis minőségi szolgáltatást kapjunk. A Szerzi szolgáltatásainak költései tervezhetők. Jelenleg egy 20 perces online jogi tanácsadás ára fixen bruttó 7000 Ft.

5. Elégedettség

A megfelelő szakember kiválasztásában fontos szempont az is, hogy mások mennyire voltak elégedettek az adott ügyvéd munkájával. A Szerzin igényelt jogi tanácsadások lebonyolítása után a felhasználónak lehetősége van értékelést adni a tanácsadást végző Ügyvéd munkájáról, amely nagyban segíti a szolgáltatás minőségének biztosítását.

Címkék: Vásárló

Vásárló Hatalmas eredményeket ért el az energiafelhasználás terén a Pólus Center!
PR | 2023. március 25. 11:24
A pláza a gazdasági kihívások közepette megőrizte a stabilitását, növelte forgalmát, illetve a látogatók számát, és az infrastruktúra-fejlesztés révén csökkentette energiafogyasztását.    
Vásárló Nyomdaipari és dekoratőri munkalehetőségek Pécsett
Márkázott tartalom | 2023. március 22. 11:20
A nyomdai vagy dekoratőri állások azért válthatja ki sokak tetszését, mert látványos eredményeket lehet elérni, ami ráadásul kézzel is fogható, bemutatható. Ki ne szeretné megmutatni ismerőseinek azt a kirakatot, amit maga rendezett be? Vagy éppen milyen jó kézbe venni azt az újságot, ami a kezünk alól kerül ki! Pécsett is lehetőség van ilyen munkára, lássuk hol vannak üres helyek!
Vásárló Újabb árcsökkenés a magyar boltokban - most a CBA tett bejelentést
Privátbankár.hu | 2023. március 22. 07:06
Újabb fronton csökkentek a beszállítói árak, így a vaj, a trappista, a tészta után újabb árcímkékre lehet kisebb számot írni. Egyelőre még nem a kenyérről van szó.
Vásárló Hogyan legyünk sikeresek a karrierünkben?
Márkázott tartalom | 2023. március 19. 09:28
A karrierépítés egy hosszú és kihívásokkal teli út, amely rengeteg lehetőséget kínál. Azonban ahhoz, hogy sikeresek legyünk, szükségünk van néhány jó tanácsra. Ebben a cikkben bemutatunk néhány hatékony karriertippet, amelyek segítenek elindítani és fenntartani egy sikeres karriert.
Vásárló Így ne csapjanak be minket egy fiktív munkával
Márkázott tartalom | 2023. március 16. 18:49
Sajnos az utóbbi időben nagyon elszaporodtak azok az esetek, amikor fiktív munkával csaptak be embereket. Magyarországon is egyre több ilyen esetre derül fény, mely során anyagilag is megkárosítottak munkavállalókat. Nézzünk egy konkrét példát, valamint nézzük meg azt is, hogy miként tudunk az ilyen típusú fiktív munkák ellen védekezni.
Vásárló Az autósokat kiszolgáló szervizek és szolgáltatók svájci bicskájává válhat a most induló nDRU startup
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 18:02
Az autóipari szolgáltatók mostantól egy új, innovatív alkalmazás segítségével digitalizálhatják működésüket és eladásaikat, ezzel radikálisan, akár 40%-kal, növelve hatékonyságukat.  
Vásárló Öltözködési gyorstalpaló állásinterjúra, hölgyeknek
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 11:50
Bárkinek jól jöhet egy öltözködési gyorstalpaló állásinterjú előtt, nem igaz? A hölgyek olykor kifejezetten nehéz helyzetben érezhetik magukat, ugyanis nem szeretnének sem alul-, vagy épp túlöltözni.  Vannak íratlan szabályok, melyek betartásával máris magabiztosabbak lehetünk a következő állásinterjúnkon.
Vásárló Ezektől az ételektől óvakodj késő este!
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 13:25
Amikor diétába kezdünk, akkor érdemes előre megtervezni és beszerezni azokat az ételeket, melyeket a nap folyamán el szeretnénk fogyasztani. Egy nem megtervezett nap során ugyanis könnyen kísértésbe eshetünk, és összevásárolhatunk mindenféle olyan ételt, ami nem illik bele az étrendükbe. Az sem helyes, ha egész nap nem eszünk rendesen, mivel ebben az esetben estére már olyan éhesek leszünk, hogy mindent felfalunk, ami a kezünk ügyébe kerül. A vacsorával egyébként is érdemes csínján bánni, mivel könnyen elcsúszhat rajta a diétánk, ezért cikkünkben összegyűjtöttük 5 ételt, amit semmiképpen ne fogyassz vacsorára.
Vásárló Munkakeresés a 21. században
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 11:38
Régebben a dédszüleinknek, nagyszüleinknek nem volt szüksége arra, hogy munkát keressenek. Már gyerekkorukban meg volt, hogy mit fognak dolgozni egész életükben. Földművelés, termelőszövetkezet és miegymás, aki, amibe született. Viszont mára már mindenki megtalálhatja az ideális állást.
Vásárló Melyek a videós álláspályázat előnyei?
Márkázott tartalom | 2023. március 13. 11:16
A modern cégek toborzási módszereinek korszerű eleme a videós álláspályázat, amelynek lehetőségével egyre több munkáltató él. A mai világban sok olyan munkakör van, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, de azok esetében is hatékony lehet, ahol igen. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG