<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az üveg tolóajtók gyönyörű megoldást jelentenek olyan terekben, ahol kevés a hely, a természetes fény, illetve a térérzet miatt szükség van valamilyen légies megoldásra a helyiségek elválasztására. 

Az üveg tolóajtók igazán tetszetős megoldást jelentenek nemcsak lakásokban, hanem irodákban is, ezentúl számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A nyílászárók elsődleges funkciója a falnyílások kitöltése, lezárása, a közlekedés, a természetes szellőzés és megvilágítás biztosítása, továbbá stílus- és térformálás. 

Tolóajtó megoldások beltéren

Az Ablak Outlet minőségi nyílászáró megoldásokat, többek között modern tolóajtókat is kínál új építések és felújítások esetére. Tolóajtók használatára korábban elsősorban olyan helyeken került sor, ahol nem volt elég szabad hely a hagyományosan nyíló ajtók számára, manapság azonban már divatosak, és bizonyos típusai akár saját kezűleg, költséghatékonyan is elkészíthetők, gondoljon a fából készülő pajtaajtókra.

A nem túl szép, de praktikus műanyag harmonikaajtók is ebbe a kategóriába tartoznak, de szerencsére ezek manapság már nem keresettek. A helytakarékos megoldást kínáló tolóajtókat leggyakrabban háló- és fürdőszobák, hálók és gardróbok, hálófülkék, kamrák elválasztására alkalmazzák, mivel tolóajtók esetében az ajtószárnyak nem foglalnak helyet.

Egy tolóajtó minden esetben látványos eleme a helyiségeknek, hiszen ezek zárt állapotban is átengedik a fényt, így megvilágítást adva a sötétebb helyiségnek is.

Tolóajtó készíthető rejtett, falban, illetve falon kívül futó változatban is az egyéni ízlésnek, a beépítés helyének megfelelően.

Látványos megoldás a kültéri tolóajtó

Amennyiben teraszt, erkélyt, kertet szeretne belső terekkel mutatósan összenyitni, illetve a lehető legtöbb természetes fényt beengedni a lakásba, a kültéri tolóajtók nagyvonalú megoldást jelentenek. A padlóba süllyesztett, prémiumkategóriás emelő-toló teraszajtók akadálymentes közlekedést tesznek lehetővé, így szinte egybeolvad a bent és a kint. Beépítésükkel meghosszabbítható a nappali a kert, a terasz felé, ami nemcsak a térérzetet, de a tágasságot is növeli, kellemes hangulatot biztosít.

Az üveg tolóajtók előnyei

Az üveg tolóajtók legnagyobb előnye a belső terekbe áramló rengeteg természetes fény, amely egy panorámával rendelkező lakás esetében még pazar látvánnyal is párosul akár városi, akár természetközeli környezetről van szó. Úgy érezheti, mintha Ön is a része lenne, miközben kényelmesen pihen a kanapén. 

Kényelmes, könnyű használatot biztosítanak, egykezes működtetést tesznek lehetővé, köszönhetően a minőségi vasalatoknak, szerelvényeknek.

Az üveg tolóajtók olyan helyekre is beépíthetők, ahol más szóba sem jöhet. Egyesítik a tereket, nagyobbá varázsolják a szűk, kis helyiségeket.

A kültéri tolóajtók épületfizikai jellemzői kiválóak, így a hő- és zajszigetelési képességei, emiatt a modern otthonok számára is pazar lehetőséget kínálnak. 

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Kereskedői szolgáltatások: Amit a kiskereskedőknek tudniuk kell
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 8. 15:44
Az ügyfelek szabadságot és rugalmasságot szeretnének élvezni a termékekért való fizetés módjának megválasztásában. 79%-uk az érintés nélküli fizetést részesíti előnyben, és a digitális pénztárcás fizetés gyorsan felváltja a készpénzt.
Vásárló Sosem került még ennyibe a családi nagybevásárlás – duplázódott a kenyér és a sajt ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. augusztus 8. 05:20
Augusztusban is 30 százalék fölötti éves áremelkedést mutat a Privátbankár Árkosár több mint 15 éve havi rendszerességgel elvégzett felmérése. Még soha nem fordult elő, hogy 30 ezer forint fölé kerüljön a családi nagybevásárlás átlagos ára, most ez is bekövetkezett. A sajt és a kenyér ára is megduplázódott egyetlen év alatt - összességében nehéz lenne azt mondani, hogy az árstopnak egy teljes bevásárlás árára lenne bármi érdemi hatása. 
Vásárló Miért válasszunk rozsdamentes acél mosogatótálcát?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:46
A sokoldalúsága miatt a rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb választás lehet a lakástulajdonosok számára, ha konyhatervezésről vagy felújításról van szó. Amellett, hogy költséghatékony opció is, rengeteg előnnyel bír más anyagokkal szemben.
Vásárló Első lépés cipők járástanuláshoz
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:34
Már az első önálló lépések megtételét követően fontos, hogy minőségi cipő kerüljön a gyermek lábára. Ezzel minden szülő megalapozhatja a megfelelő mozgásfejlődést, és sokat tehet azért, hogy a gyermeknek a jövőben se legyenek egészségügyi problémái.  Nézzük meg, miért az első lépés babacipők a legmegfelelőbbek erre a célra!
Vásárló Futár vagy? Ezt olvasd el!
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 11:41
Eltűnődtél már azon, hogy egyszerű lenne az ismerkedés, ha már jóval előre tudnánk, hogy mivel foglalkozik az illető? Amolyan “mutasd a pólód, megmondom ki vagy” elven működnének a dolgok, és máris lenne közös téma. Persze a hétköznapok alatt nincs ilyen egyszerű dolgunk, de előfordulhat, hogy mi szívesen képviselnénk a szakmánkat, csak éppen nem tudjuk, hogyan.
Vásárló Otthoni kényeztetés hidromasszázs káddal
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 6. 08:13
Mindannyian különbözőek vagyunk, de az egészen biztos, hogy közös bennünk, hogy lételemünk a víz. Az ember valószínűleg evolúciós okok miatt is vonzódik ehhez az ősi anyaghoz, amely testünk nagy részének is alkotóeleme. A kellemes hőmérsékletű vízben történő tartózkodás vitathatatlanul nagyszerű módja az idő eltöltésének, emellett pedig a testünk és lelkünk is megköszöni és meghálálja az így eltöltött időt.
Vásárló A tökéletes üzleti ajándék nyomában
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 4. 11:50
Az üzleti ajándékok jelentősége nagyon is hangsúlyos, hiszen cégvezetőként ezek által fejezheted ki üzletfeleid, valamint munkatársaid felé megbecsülésedet, köszönetedet, további együttműködési szándékodat. Az ideális céges ajándék kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot is mérlegelni kell a döntés előtt. 
Vásárló Napi munkánkhoz nagy segítséget nyújt a rokon értelmű szavak gyűjteménye
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 1. 08:19
A magyar nyelvről mi, magyarok tudjuk leginkább, hogy mennyire részletgazdag, kiterjedt szókinccsel rendelkezik. A mi nyelvünk annyira eredeti, hogy semmihez nem fogható, és még mindig kutatják az ősi nyelvemlékeinket. A külföldiek számára az egész egy katyvasz és szerintük nehezen tanulható, amivel teljes mértékben egyet lehet érteni. Bár, aki felismeri a mélyen benne rejlő logikát, az könnyebben el tudja sajátítani.
Vásárló A nap képe: ezt láttuk egy budapesti benzinkúton az üzemanyagár-stop szigorítása után
Privátbankár.hu | 2022. július 30. 15:34
A rendkívüli, szombati Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, hogy szűkül a jogosultak köre.
Vásárló A bentlakásos terápia nem büntetés, hanem esély egy új életre!
Márkázott tartalom | 2022. július 13. 10:52
Amikor valaki a függőségével odáig jut, hogy már nem elegendő a heti néhány alkalmas konzultáció egy szakemberrel, akkor a legjobb választás részt venni egy több hetes bentlakásos terápián. Ez elsőre rémisztőnek tűnhet, de ha megtesszük az első lépést, akkor már csak nyerhetünk vele.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG