Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: nagyon messzire ment Merkel Sopronból

2019. augusztus 20., 10:05

A német kancellár tegnap délelőtt még Sopronban ünnepelte a Vasfüggöny leomlásának harmincadik évfordulóját, majd begyújtotta a rakétákat, és még ugyanazon a napon Reykjavíkban landolt.

German Chancellor Angela Merkel (L) is welcomed by Icelandic Prime Minister Katrin Jakobsdottir (R) in Thingvellir national park prior their talks in Reykjavik, Iceland, 19 August 2019. Merkel will join the meeting of Nordic prime ministers as a guest of honor in the capital city which will cover Arctic affairs among other topics. EPA/STR
EPA

Angela Merkelt Katrin Jakobsdottir izlandi kormányfő köszöntötte a Thingvellir nemzeti parkban. A kancellár a skandináv kormányfők találkozóján vesz részt díszvendégként az izlandi fővárosban.

Összefoglalónkat a kancellár soproni látogatásáról és tárgyalásáról Orbán Viktor miniszterelnökkel itt olvashatják. A német sajtóvisszhangról szóló cikkünket pedig itt találják: Nem közeledett egymáshoz Orbán Viktor és Angela Merkel.

Hirdetés

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A forint zuhanásának kellemetlen következménye

A forint zuhanásának kellemetlen következménye

A szeptember eddig eltelt része igen gyászosnak bizonyult a forint szempontjából: történetének leggyengébb értékére került az euróhoz képest. A tavaly nyári hasonló esemény után ez már trendszerűséget is jelent, így erősen fékeződik a bérfelzárkózás, ráadásul a cseh és lengyel valutához képest is gyengül a forint, így ők is egyre inkább elhúznak előttünk.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?