Hirdetés
Hirdetés

Orbán nagy bejelentést tett: ez minden családot érint

2018. március 07., 14:48

Jön a választással együtt a téli rezsicsökkentés és az Erzsébet-utalvány.

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook oldalán. A videóüzenet szerint a kormányt az Idősügyi Tanács kereste meg azzal, hogy a „jó gazdasági eredmények” lehetőséget adhatnak arra, hogy harmadik alkalommal küldjenek tízezer forintos Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak. A gazdaság teljesítményéből a nyugdíjasoknak is részesülnie kell - mondta Orbán. Erről korábban itt  is írtunk >>>>

12 ezer forint a gázszámlából

Emellett egy téli rezsicsökkentésről is döntött a kormány. Eszerint minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából. A távhűtéseseknek szintén ugyan ilyen mértékű jóváírást ígérnek. Ennek részleteinek kidolgozásáért Kósa Lajos felel. Azoknak akik pedig szénnel, vagy fával fűtenek, esetükben megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymilliárd forinttal. Az intézkedés végrehajtásával Pintér Sándor belügyminisztert bízták meg - írja a Hírtv.hu.

Hirdetés

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon, minimális relatív többségben vannak azok, akik most már rossz döntésnek tartják Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból. Ma két éve szavazták meg egyebek mellett a bevándorlástól rettegve a Brexitet.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?