Hirdetés
Hirdetés

Valami egészen furcsa dolgot állítanak a lengyelek

2018. május 28., 13:33

Épülget egy orosz-német gázvezeték, a lengyeleknek nem tetszik.

Az Északi Áramlat-2 orosz-német gázvezeték új hibridfegyvernek minősíthető - mondta Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő.

Morawiecki szerint az Oroszország és Németország között a Balti-tenger alatt épülő gázvezeték fenyegetést jelent Európa energiabiztonságára és szolidaritására nézve.

Veszélyes gázvezeték?

Utalva Volodimir Hrojszman ukrán kormányfő korábbi kijelentésére, elmondta: egyetért azzal, hogy a beruházás új, az Európai Unió és a NATO országai ellen irányuló hibridfegyver.

Hirdetés

Az Északi Áramlat-2 mérgező kapszula az európai biztonságban, messzemenő geopolitikai következményei lehetnek - fogalmazott, azzal érvelve, hogy már a gázvezeték első, már meglévő vonala, az Északi Áramlat-1 lehetővé tette az orosz hadsereg korszerűsítését, majd 2008-ban Grúzia, később pedig Ukrajna megtámadását és a Krím elcsatolását.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Suttyomban beszivárog az életünkbe a blokklánc és a kriptodeviza

Suttyomban beszivárog az életünkbe a blokklánc és a kriptodeviza

Bitcoin-árfolyam ide vagy oda, kriptodevizákkal is, de még inkább az ezeket működtető blokklánc-technológiával rengeteg cég foglalkozik, köztük hatalmas multik is. A blokklánc-technika sokuk szerint olcsó, megbízható és gyors tranzakciókat tesz lehetővé, így beszivároghat a kiskereskedelembe, a szállításba, a bankvilágba, az elektromos autókba és még ki tudja, hová.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?