Hirdetés
Hirdetés

Adatvédelem

A Privátbankár.hu portál a Privátbankár.hu Kft. terméke. A portálon megjelenő adatbázisok, programok, fejlesztések, design a Privátbankár.hu Kft. tulajdonát képezik.

A Privátbankár.hu a Privátbankár.hu Kft. védjegye. Felhasználásához, akár linkként vagy logóként, a Privátbankár.hu Kft. hozzájárulása szükséges. A Privátbankár.hu portál tartalma szerzői jogvédelem alá esik, az adatbázisok , a cikkek vonatkozásában a Privátbankár.hu Kft. minden jogot fenntart. Tilos a Privátbankár.hu Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

Az MTI hírügynökség honlapon felhasznált hírei szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A Privátbankár.hu portál a bankoktól, biztosítóktól független honlapként működik, a felhasználók részére ingyenesen nyújtja szolgáltatását. A Privátbankár.hu portál szerkesztői arra törekednek, hogy az általuk megjelenített információk minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását.

A Privátbankár.hu törekszik a pénzügyi jellegű adatok, kondíciók változást követő lehető leggyorsabb frissítésére. Mindazonáltal előfordulhat, hogy a portálon valamilyen oknál fogva épp nem az adott pénzügyi szolgáltató aktuális kondíciói látszódnak. Pénzügyi döntés meghozatala előtt ezért feltétlenül kérjük, hogy közvetlen a szolgáltatónál is tájékozódjon a kiválasztott termék paramétereiről! Ezzel együtt a Privátbankár.hu felhívja a látogatóinak figyelmét arra, hogy a portálon elérhető linkek illetve idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállal.

A Privátbankár.hu nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését. A portálon megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel.

A Privátbankár.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Privátbankár.hu portál kapcsolódik.

A Privátbankár.hu nem garantálja, hogy a portálhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket a portálon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyek a portál közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.

A Privátbankár.hu az oldalakon található külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal. Az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető. A Privátbankár.hu jogosult a külön megfogalmazott moderálási elvek alapján a fórumról és az olvasói hozzászólások közül a nem kívánatos hozzászólásokat és kérdéseket, illetve témaköröket eltávolítani.

A Privátbankár.hu célja, hogy a látogatók számára a lehető leghasznosabb, elsősorban gazdasági jellegű információk elérését tegye lehetővé. Ehhez a szerkesztőség a felhasználóktól, az önkéntesség elvét mindenkor tiszteletben tartva, esetenként információkat kér. A Privátbankár.hu gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Privátbankár.hu a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag a site szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

A portálon található szolgáltatások és nyereményjátékok egy része csak regisztrált felhasználóink számára érhetőek el. A statisztikai jellegű adatokat az oldal üzemeltetője kizárólag statisztikai és az oldalhoz kapcsolódó hirdetési célokra használja fel. Harmadik fél részére (hirdetők és fejlesztők) kizárólag összesített statisztikai adatokat ad át, mely adat személyre nem bontható le. Egyéb adatokat (név, cím, telefonszám) az üzemeltető kizárólag a nyeremény-játékokban használja fel, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át. Ez utóbbi adatok a web-ről nem érhetők el. Kérésre ezen adatok később törlésre kerülnek. Minden adat vonatkozásában az üzemeltető a legnagyobb biztonság elérésére törekszik, így ezen adatok harmadik fél részére nem elérhetők.