Hirdetés
Hirdetés

Ha ezt elfogadják, sokkal veszélyesebb lesz házban élni

2017. október 12., 07:21

Jókorát drágulhatnak a biztosítások az új kéményseprési törvény miatt.

A Magyar Nemzet cikke szerint drágulhatnak a lakás- és az életbiztosítások, már amennyiben a parlament a jövő héten elfogadja az úgynevezett kéményseprési törvény módosítását. A Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke, Vámos Csaba ismertetése szerint amennyiben ezt elfogadják, úgy a családi házak esetében nem lesz kötelező a rendszeres füstelvezető-ellenőrzés.

Ennek akár örülhetnénk is, hisz eggyel kevesebb ember miatt kell szabadságot kivenni a munkából – a kéményseprő ugyanis csak akkor jönne ki ezek után, ha mi magunk hívjuk – ám a szakember szerint ez óriási terhet ró majd a bankokra és a biztosítókra. A rendszertelen ellenőrzés ugyanis növeli a fűtési balesetek kockázatát, ez a rizikó pedig várhatóan a biztosítások díjában is tükröződni fog.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Merkel két és fél évvel a migránsválság elindulása után európai megoldásról prédikál, de a német közvélemény többsége már Seehofernek hisz. A migrációs válság mély politikai hasadáshoz vezetett, és ez könnyen az EU szétesését eredményezheti. Orbán az EU Bizottságot „fehérgalléros embercsempészeknek” nevezte.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?