Hirdetés
Hirdetés

Tudjuk, mit csináltak a magyarok ősszel

2017. november 13., 15:22

Az őszi időszak jelentősen felpörgette a SZÉP-kártyák forgalmát.

Az idei három hosszú hétvégén és az őszi szünet alatt csaknem 4,5 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP-kártya tulajdonosai, ami azt jelenti, hogy naponta átlagosan 225 millió forint áramlott a kártyákról a belföldi turizmusba és vendéglátásba - közölte a pénintézet a Privátbankár.hu-val.

A legtöbben pihenéssel kapcsolatos költségekre, így szálláshelyek, családi ebédek, vagy éppen fürdőbelépők kifizetésére használták juttatásaikat.

Hirdetés

Idén már október végéig többet költöttek kártyabirtokosaink, mint tavaly az első tizenegy hónapban. Az ősszel a legkedveltebb turisztikai régió továbbra is a Budapest-Közép-Dunavidék volt, ahol a teljes forgalom 26 százalékát költötték el a kártyabirtokosok, de az Észak-Magyarországi Régió hegyvidékei és Nyugat-Magyarország fürdői is sok látogatót vonzottak.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nagy fordulat az egészségügyben - hamarosan már nem lesznek igazi betegek?

Nagy fordulat az egészségügyben - hamarosan már nem lesznek igazi betegek?

Évente átlagosan 4,1 százalékkal nőnek majd az egészségügyi kiadások 2017 és 2021 között világszerte. A magasabb költés ugyanakkor nem feltétlenül jelent jobb egészségügyi eredményeket, az egészségügyi szolgáltatóknak valószínűleg továbbra is csökkenő nyereséggel és növekvő költségekkel kell számolniuk.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?