Hirdetés

Az Auchannál is megállapodtak a béremelésről

2019. január 15., 10:12

Megegyeztek a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével a 2019-es bérekről.

Auchan Kőbányán
Auchan Kőbányán

Az Auchan Retail Magyarország nem vezető beosztású munkatársainak alapbére lényegesen emelkedik 2019. január 1-től, amelyhez az elérhető prémiumösszegek növekedése és további béren kívüli juttatások társulnak.

2019. január 1-től a teljes munkaidős Auchan munkavállalók éves szinten bruttó 91 ezer forint béren kívüli juttatásban részesülnek. Ezen felül a vállalat átfogó élet- és balesetbiztosítással, egészségügyi szolgáltatásokkal (pl. rendszeres szűrővizsgálatok), valamint 5 százalékos vásárlói kedvezménnyel támogatja a munkavállalókat.

Hirdetés

A vállalat részvényesi programot is kínál minden munkavállalójának, amely további bérkiegészítést tesz lehetővé a gazdasági eredmények függvényében.

Az Auchan Retail Magyarország az utóbbi években nagymértékű béremeléseket hajtott végre, ugyanis csak az elmúlt 2 évben összesen 3,7 milliárd forintot fordított bérfejlesztésre – közölték.

Múlt héten a Sparnál is megszületett a bérmegállapodás, arról itt írtunk.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Mellbevágó, mennyire elszakadt a forint a környékbeli devizáktól

Mellbevágó, mennyire elszakadt a forint a környékbeli devizáktól

Történelmi csúcson volt tegnap az euró/forint árfolyam, ami várható volt, hiszen már napok óta ostromolta a 337-as szintet az euró. Mégis furcsa, mert a többi térségbeli deviza még erősödött is az utóbbi időben. A forint teljesen elválni látszik társaitól. A fő magyarázat az alacsony kamatszint, a világ egyik legmélyebb negatív reálkamata.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX44823.28+0.51%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?