Hirdetés
Hirdetés

Nagylelkű ajánlatot tett a Tesla az autóbolondoknak

2017. augusztus 05., 11:20

Olcsóbbá tesznek még egy modellt.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

A Tesla még péntek éjjel hozott döntést – és léptette is rögtön életbe –, így mostantól a Model X városi terepjáró árát 3 ezer dollárral 79 ezer dollárra csökkentették.  Ezzel ugyan még mindig több mint kétszer annyiba kerül, mint az egyébként is „olcsónak” tervezett Model 3, amiért 35 ezer dollárt kell fizetni, írja a Reuters.

Elon Musk saját elmondása szerint azért döntöttek az árak csökkentése mellett, mert korábban nagyobb bevételre volt szükségük, mostanra azonban jobb marzsokkal dolgoznak, így megengedhetik, hogy lejjebb vigyék az árat. A jelenleg kapható legdrágább Tesla modell a Model X sorozat P100D-je, ez a legjobban gyorsuló és a legnagyobb hatótávú járgány amiért 145 ezer dollárt kell letenni az asztalra. A Tesla egyébként irgalmatlan mennyiségű pénzt öl bele a projektjeibe naponta, az erről szóló cikkünket itt olvashatod. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Itt élnek és ilyenek a legboldogabb magyarok

Itt élnek és ilyenek a legboldogabb magyarok

Világszerte ma, március 20-án ünneplik a boldogság napját. Ebből az apropóból újra elkészült Magyarország boldogságtérképe. Mi kell a boldogsághoz a magyarok szerint? Kik mondják magukat boldogabbnak, a nők vagy a férfiak? Mely megyeszékhelyen élnek a legboldogabb és legkevésbé boldog emberek? Mi a helyzet a budapestiekkel?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX37954.29+0.7%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?