Hirdetés

Valami történt – Hosszú Katinka újabb weboldalát lőtték le

Kollár Dóri, 2019. január 09., 11:05

A webshop után az úszónő saját oldala is eltűnt.

Ahogy arról korábban is írtunk, a webshop (http://ironstore.hu) már korábban elérhetetlenné vált, ezt ma követte a https://katinkahosszu.com/ is. Igaz, itt a tárhelyszolgáltató üzenete szerint még nem az oldal törléséről van szó, hanem a szolgáltató átmenetileg felfüggesztette azt, nem világos, hogy miért.

A cégadatbázisban egyelőre nem látszik semmi változás az Iron Corporation körül, igaz a 2017-es beszámoló továbbra sincs bent. Egy biztos, az úszónő közösségi oldalán továbbra is aktív hivatkozás él a weboldalra, erre rákattintva, ez a kép fogad minket:

Hirdetés

Érdekesség, hogy Hosszú és testvére nevén lévő, tavaly júniusban bejegyzett, elsősorban az úszóiskolával foglalkozó Iron Swim Kft. tevékenységi körében szerepel egyebek mellett a ruházati kiskereskedelem, a csomagküldés és a könyvkiadás is, ezért egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogyha a jövőben újra árulnák a szurkolói termékeket, akkor ezen a cégen keresztül történne mindez.

Az Iron Corporationt korábban többször is kerestük kérdéseinkkel, ezekre nem válaszoltak.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Padlót fogott Merkel pártja – keresik az új vezért

Padlót fogott Merkel pártja – keresik az új vezért

Hozták magukat a szocdemek, nagyot mentek a Zöldek, tovább süllyednek a kereszténydemokraták – így összegezhető a hétvégi hamburgi választás eredménye. A törvényhozásba becsusszant a radikális bal- és jobboldal, valamint a liberális párt is. A CDU másfél évtized alatt elvesztette helyi szavazóinak háromnegyedét, Angela Merkel fokozatos háttérbe vonulása óta pedig nincs valódi vezére. A párt ma előrehozta a tisztújítást.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX44381.32-3.06%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?