Kollár Dóri

Kollár Dóri cikkei

Makro / Külgazdaság Eldőlt a Rác fürdő sorsa? A tettek mezejére lép az új főpolgármester 
Kollár Dóri | 2020. január 24. 17:03
Január 29-én munkához lát a fővárosi közgyűlés, az ülésen rengeteg személyi változás mellett a Rác Fürdő sorsáról is döntés születhet majd.
Makro / Külgazdaság Ingatlanvásárlás és alpolgármester-választás is terítékre kerül az önkormányzati üléseken 
Kollár Dóri | 2020. január 23. 15:45
Egyelőre úgy tűnik, hogy elég lassan indul a 2020-as év, már ami a vidéki nagyvárosok önkormányzatainak munkáját illeti. A legtöbb városban még nem tudni, hogy mikorra tervezik összehívni a közgyűlést, viszont néhány testület már a héten megkezdi a munkát. Megnéztük, miről lesz szó az év első ülésein.
Személyes pénzügyek Bajban a mozgáskorlátozott magyarok - még mindig komoly problémát jelent a megélhetés 
Kollár Dóri | 2019. október 25. 06:05
Alapvetően sem fényes a kép, hogyha a mozgáskorlátozottak körülményeit vizsgáljuk az Európai Unióban – ehhez képest itthon még rosszabb a helyzet: az Eurostat felmérése alapján szinte minden megváltozott munkaképességű magyarnak vannak megélhetési problémái.
Személyes pénzügyek Javuló körülmények közt is tovább szegényednek a magyar nyugdíjasok 
Kollár Dóri | 2019. október 24. 06:04
Közzétette az Eurostat a kontinens időseiről készített kiadványát. Az elöregedés világszintű jelenség, amely szinte minden fejlett országot érint, csak 2019 elején 101,1 millió 65 vagy annál idősebb állampolgára volt az uniós tagországoknak, ez a lakosság ötödét jelenti, és ez az arány csak nőni fog. De mi a helyzet Magyarországon, hogy élnek az idősek hazánkban?
Makro / Külgazdaság Semmit sem ért 5 év? 1,2 millió magyar a szegénységi küszöb alatt ragadt 
Kollár Dóri | 2019. október 20. 07:01
Első ránézésre sokkal fényesebbnek tűnik az Europe 2020 tervben elért haladást vázoló statisztika Magyarország szempontjából, mint amilyen valójában: a számok arra utalnak, hogy a társadalom jelentős része a jövedelmi szegénység csapdájába esett.
Makro / Külgazdaság Magyarország a dobogón - EU-s szinten is kiemelkedően gyorsan drágul az életünk 
Kollár Dóri | 2019. október 16. 13:21
Közzétette az Eurostat az uniós fogyasztói árak változásának alakulásáról szóló végleges adatait. A hazai áremelkedés dobogós szinte került, így kíváncsiak voltunk arra, hogy az inflációs szám hogyan jelenik meg a magyar élelmiszer-, alkohol- és dohányárak tekintetében.
Makro / Külgazdaság 42,8 milliárddal többet költött a kormány a sport TAO-ra, mint tervezték 
Kollár Dóri | 2019. október 3. 06:05
Összesen 983,7 milliárd forintról mondott le a kormány 2018-ban az érvényesíthető adókedvezmények miatt, ez valamivel túlszaladt a költségvetésben tervezett 865,3-950,8 milliárd forintos határon. Részletesebben is megnéztük, hogy ez hogyan oszlott el.
Makro / Külgazdaság Hiányzik 80 ezer magyar - az Orbánék előtt álló következő nagy kihívás a munkaerőhiány 
Kollár Dóri | 2019. szeptember 16. 06:05
Érdemben nem csökkent az üres álláshelyek száma Magyarországon 2019 I. és II. negyedéve alatt. Honnan hiányoznak a legtöbben? Mit tervez a kormány úgy, hogy többször is nyilvánvalóvá tették, a bevándorlást nem alternatíva? Hol találhatnak még potenciális munkaerőt? Összegyűjtöttük.
Makro / Külgazdaság Orbán kitűzte a célt, de hogyan állnak a magyar családok ennek elérésében? 
Kollár Dóri | 2019. szeptember 10. 06:05
Orbán Viktor múlt csütörtökön beszélt a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, ahol „államcélnak” nevezte a további demográfiai növekedést, valamint azt tűzte ki távlati célpontként, hogy a gyermeket vállalók garantáltan jobb életszínvonalon éljenek, mint azok, akik másként döntenek, gyermek nélkül élnek. Ennek kapcsán kíváncsiak voltunk arra, hogy halad ennek elérésében a magyar kormány.
Vállalat Hosszú Katinka ciprusi céggel társulva alapított új vállalkozást 
Kollár Dóri | 2019. szeptember 4. 06:05
Újabb cég tűnt fel a Hosszú Katinkához köthető vállalkozások sorában. Az Iron International Kft. névre keresztelt céget csak öt napja, augusztus 29-én jegyezték be. Az új cég mellett megnéztük azt is, hogy mi a helyzet azon társaságokkal, amelyek már eddig is az olimpiai bajnok úszó érdekeltségébe tartoztak.
Makro / Külgazdaság Az autóipar nélkül nem megy? Európában is kiemelkedik Magyarország - korrigálva 
Kollár Dóri | 2019. szeptember 2. 06:05
Minden nyolcadik magyar az iparban dolgozik, míg minden 100. az autóiparban – talán ez a legjelentősebb mérőszáma annak, hogy mennyire fontos az autóipar hazánk életében. Az autó- és autóalkatrész-gyártás fontossága olyannyira, hogy az EU erre vonatkozó toplistájára is felkerült Magyarország.
KKV Megérte fejest ugrani Kásás Tamásnak az étterembizniszbe? 
Kollár Dóri | 2019. augusztus 15. 06:03
A világ egyik legsikeresebb vízilabdázója, Kásás Tamás visszavonulása után a medence helyett a vendéglátóipart választotta, a Tommy di Napoli étterem a Császár-Komjádi Sportuszoda mellett üzemel, már közel öt éve. Az előző évekhez képest azonban úgy tűnik, hogy 2018-ban igazán beindult a biznisz.
Makro / Külgazdaság Összecsapnak az atomhatalmak? Felfordult az élet a vitatott ázsiai régióban 
Kollár Dóri | 2019. augusztus 9. 06:05
India és Pakisztán hagyományosan rossz viszonyát már nem igazán kell bemutatnunk, ám ez a feszültség az elmúlt napokban olyannyira eszkalálódott, hogy a két dél-ázsiai ország lényegében a háború szélére került. Összeszedtük, hogy mi szabadította el az indulatokat.
Makro / Külgazdaság Még csak a kezdet? Valami elindult az arab nők életében 
Kollár Dóri | 2019. augusztus 2. 16:44
Egy friss bejelentés szerint ezentúl szabadon utazhatnak külföldre a szaúdi nők, és az útlevélkérelemhez sem kell már a legközelebbi férfirokon engedélye. A változtatásra számítani lehetett már egy ideje, de most Szaúd-Arábia hivatalosan is egy újabb lépést tett a nemek közti brutális egyenlőtlenségek elsimítása felé.
Makro / Külgazdaság Nyugaton minden jobb? Megvan, melyik országokért hagyják el az állampolgárságukat a magyarok 
Kollár Dóri | 2019. augusztus 1. 06:05
2010 és 2017 közt a legfontosabb kivándorlási országokban dinamikusan növekedett azon magyarok száma, akik sikeresen folyamodtak állampolgársághoz. Az Eurostat adatait felhasználva megnéztük, hogy melyek a legnépszerűbb célországok, hol akarnak a leginkább állampolgárrá válni a magyarok?
Makro / Külgazdaság A szakadék szélén: tüntetőktől és a maffia verőembereitől hangosak a hongkongi utcák 
Kollár Dóri | 2019. július 26. 06:05
Egyre rémisztőbbé válik a helyzet Hongkongban, ahol immáron hónapok óta szinte folyamatosan tüntetések vannak. Egy erősen megkérdőjelezhető törvényjavaslat, egy botokkal és egyéb fegyverekkel támadó verőember-banda, és több millió tüntető – ezek voltak az elmúlt időszak legjelentősebb eseményei a térségben.
Makro / Külgazdaság Vészjóslóan sokan éheznek a világban - de mi a helyzet Magyarországon? 
Kollár Dóri | 2019. július 25. 06:05
Közzétette az ENSZ élelmezéssel és agrikultúrával foglalkozó hivatala, a FAO, jelentését arról, hogy miként változott az éhezés helyzete az elmúlt években a világon. A vészjósló nemzetközi helyzet mellett mi megnéztük, hogy áll Magyarország, vajon hány ember nem eszik eleget itthon?
Karrier Nem hallottál róluk, de mindenhol ott vannak - kik formálják a jelenlegi internetet? 
Kollár Dóri | 2019. július 18. 20:20
Egy híresen jótékony streamer, egy szélsőséges véleményvezér, és a világ jelenleg legsikeresebb, aktív fiúbandája – csak néhányat emeltünk ki azok közül, akik nagyban alakítják a fiatalabb generációk életét, ám olvasóink jó része feltételezhetően még sosem hallottak róluk.
Vállalat Lassan többet költ az állam a nyugdíjasok vonatozására, mint a diákokéra 
Kollár Dóri | 2019. július 18. 06:05
Minden jel arra mutat, hogy összességében tovább csökkent azok száma, akik a MÁV-Start vonatain valamilyen kedvezmény érvényesítésével utaznak. Az előző évekhez hasonlóan ismét a magyar nyugdíjasok azok, akik egyre inkább felbátorodnak és igénybe veszik a nekik járó árengedményt – az összes többi kedvezménycsoportban kevesebben éltek a lehetőséggel.
Vállalat Gerendaiék örülhetnek: a rengeteg kiadás ellenére is jó üzlet a Lupa Beach 
Kollár Dóri | 2019. július 17. 10:16
Alapvetően sikeres éve volt a Lupa Beach-et üzemeltető, Gerendai Károly által tulajdonolt Lupa Strand Kft-nek, tekintve, hogy jelentősen nőni tudott a strand nettó árbevétele. Az az éves beszámolón is meglátszik, hogy a beruházás még nem készült el, hiszen a cégnek jelentős kiadásai és kötelezettségei vannak.
Makro / Külgazdaság Vészjósló vasárnap: sötét napra ébredhetnek holnap az illegális bevándorlók 
Kollár Dóri | 2019. július 13. 15:50
Ha minden igaz, holnap ezrek ébredhetnek arra Amerikában, hogy az ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) ügynökei kopogtatnak az ajtón, ugyanis Donald Trump azt ígérte, hogy vasárnap elindulnak az illegális bevándorlókat célzó razziák. Ezek először letartóztatást, a későbbiekben pedig deportálást jelentenek az érintetteknek.
Makro / Külgazdaság Magyarország látszólag olcsó - miért érzünk mégis sok mindent drágának? 
Kollár Dóri | 2019. július 12. 06:05
Évek óta nem nőtt olyan gyorsan az infláció Magyarországon, mint tavaly, ugyanakkor árszínvonalat tekintve még mindig az Európai Unió egyik legolcsóbb tagállamának számít hazánk. Mit hoztak az áfacsökkentések? Melyik a legdrágább, és melyik a legjobban megfizethető V4-es ország? Megnéztük a számokat.
Személyes pénzügyek A hét sztorija: komoly fordulat történt a banki azonosítás ügyében 
Kollár Dóri | 2019. június 28. 13:18
Jelentősen meghosszabbították a kötelező banki azonosítás határidejét, miután az ügyfelek jelentős része nem végezte el a szükséges teendőket. Most mindenki fellélegezhet - október végéig kaptak időt az érintettek. De mit gondol erről a szakújságíró? Csabai Károllyal, az Mfor és a Privátbankár.hu újságírójával beszélgettünk legújabb videónkban.
Makro / Külgazdaság Szegény magyarok - csak első ránézésre olcsóak a hazai boltok 
Kollár Dóri | 2019. június 24. 06:05
Magyarország az Eurostat élelmiszerárakról szóló statisztikáját elnézve viszonylag olcsó országnak tűnik, ám az átlagfizetéseket jobban megnézve már nem ennyire egyértelmű a kép. Kik keresnek nálunk jobban és fizetnek közel ugyanannyit az élelmiszerekért? Milyen termék árát tekintve van Magyarország a legolcsóbbak között?
Makro / Külgazdaság A Fidesz mellett a DK és a Momentum volt az este csillaga - ez volt az EP-választás 
Kollár Dóri | 2019. május 27. 20:10
Másfél percben foglaltuk össze a tegnapi magyarországi EP-választás legfontosabb tanulságait. A Fidesz-KDNP behúzta a győzelmet, a Jobbik, az MSZP-PM, és az LMP viszont óriásit bukott. Az estének két meglepő ellenzéki nyertese is volt - kiemelkedően teljesített mind a Momentum, mind a DK.
Személyes pénzügyek Komoly átverés terjed – ha ehhez hasonló számlát kapsz, még véletlenül se fizesd be! 
Kollár Dóri | 2019. május 27. 11:06
Visszaélnek az E.ON nevével, jó helyesírású, elsőre hitelesnek tűnő számlát küldözgetnek.
Makro / Külgazdaság Te tudod egyáltalán, mire szavazol vasárnap?  
Kollár Dóri | 2019. május 20. 06:06
Melyik politikai párt békülne ki az oroszokkal? Kik akarnák megroppantani a narancs-elit rendszerét? Az LMP vagy az MSZP szeretné minél előbb bevezetni az eurót Magyarországon? És a sziesztát? Sorra vettük az európai parlamenti választáson listát állító kilenc párt, pártszövetség választási programjait. Gyorstalpaló a vasárnapi választás előtt azoknak, aki lemaradtak, hogy mit gondolnak azok a pártok, akik képviselőt küldhetnek majd Brüsszelbe.
Makro / Külgazdaság Elszállt a krumpli ára Magyarországon – Tiborcz a leggazdagabbak közé került 
Kollár Dóri | 2019. május 10. 18:30
Eltelt egy újabb hét, ráadásul nem is akármilyen. Ismételten elkészítettük a Privátbankár Árkosár felmérését, amelyben rég látott drágulást tapasztaltunk. Orbán Viktor nekitámadt Manfred Webernek, míg Donald Trump Kína orra alá próbált borsot törni. Ez a Privátbankár.hu heti hírösszefoglalója.
Makro / Külgazdaság Megjöttek a számok: hogy élnek a szegényebb magyarok az átlagos EU-s állampolgárhoz képest? 
Kollár Dóri | 2019. május 8. 17:20
Több jóléti statisztikát is frissített az Eurostat, ezek abból a szempontból mindenképpen érdekesek, hogy megmutatják, hogy élnek a magyarok az átlagos európai, illetve regionális polgárokhoz képest. Van, amiben jobban állunk, mint az uniós átlag, viszont ha autóvásárlásról van szó, még bőven lenne hová fejlődni.
Karrier Nem lesz sztrájk Ferihegyen – megállapodott a szakszervezet a céggel 
Kollár Dóri | 2019. május 6. 11:10
Lezárult a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet és a Malév Ground Handling vitája.
Makro / Külgazdaság Beindult a fegyverkezési verseny - most kiderül, hogy Orbánék valóban sokat költenek-e erre 
Kollár Dóri | 2019. április 29. 17:00
Felpörgött a fegyverkezési verseny – egyértelműen ez a konklúziója a Stockholm International Peace Research Institute legújabb jelentésének. Szinte minden ország többet költött a katonaságra és a hadiiparra az elmúlt évben, de mi a helyzet Magyarországon? És a régióban? Összehasonlítottuk az adatokat.
Makro / Külgazdaság Gondoskodási kényszer: ha erről van szó, még mindig hátrányban vannak a nők 
Kollár Dóri | 2019. április 25. 15:30
A nemi egyenlőség kérdése mindig is kényes téma volt Magyarországon. Míg sok szempontból javult a magyar nők helyzete az elmúlt években, a munkaerőpiacon továbbra is komoly rés tátong a két nem között. De mi okozza ezt? Hogy áll régiós szinten Magyarország? Egy magyar, egy szlovák, vagy egy román nő van jobb helyzetben, hogyha a foglalkoztatottságról van szó?
Makro / Külgazdaság A magyarok ötödét hidegen hagyja, hogy komoly lemaradásban vannak a nők 
Kollár Dóri | 2019. április 24. 20:30
A Pew Research Center közzétette felmérését arról, hogyan vélekednek egyes országok állampolgárai a mindennapjaikról. Ennek egyik legfontosabb eleme a nemi egyenlőtlenség kérdése, amelyből kiderült, hogy a férfiak sokkal inkább úgy vélik, hogy javult ebben a kérdésben a helyzet, mint a nők. Például a német férfiak 78 százaléka szerint jobb a helyzet most, mint a 90-es évek végén, míg csupán a nők 62 százaléka vélekedik a hasonlóan. De mi a helyzet Magyarországon?
Makro / Külgazdaság Hiába szárnyalt a gazdaság - a bevándorlók ellen fordul egy újabb ország? 
Kollár Dóri | 2019. április 23. 12:40
Kevés annyira multikulturális ország létezik, mint Ausztrália, most mégis komoly szigorítások jöhetnek az ország bevándorlási politikájában. Scott Morrison kormánya már hónapok óta dolgozik a változtatásokon, és hamarosan sokkal nehezebbé válhat azoknak az élete, akik Ausztráliába költöznének. De mi baja a híresen sokszínű országnak a bevándorlókkal?
Makro / Külgazdaság 63 ezer forint egy hónapra: rég látott szintre mélyült a szegénység Magyarországon 
Kollár Dóri | 2019. április 4. 06:05
Az Eurostat frissítette a relatív szegénységi résre vonatkozó statisztikáját a 2018-ban felvett, tehát valójában 2017. évi adatokkal, ebből az látszik, hogy Magyarországon ismételten nőtt a különbség az évek óta tartó csökkenés után. Nemcsak, hogy mélyebbé vált a szegénység az országban, a szegénységi küszöb alatt élők átlagjövedelme sem növekszik kellő ütemben.
Vállalat Sztrájk készül Ferihegyen - nem bírják tovább a reptéri dolgozók? 
Kollár Dóri | 2019. április 2. 09:45
Sztrájkra készül a földi kiszolgálókat képviselő Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet, miután több hétig tartó tárgyalás után sem sikerült megegyezniük a Malév Ground Handling vezetésével. A Privátbankár.hu és az Mfor.hu elsőként beszélt Csorba Attilával, a szakszervezet elnökével arról, hogy miért döntöttek a munkabeszüntetés mellett, és mit akarnak elérni.
Vásárló Megint egészen meghökkentő dolgokat lehet vásárolni az adóhivataltól 
Kollár Dóri | 2019. március 29. 19:01
Az adóhivatal munkája során sokfajta üggyel találkozik, így a legkülönbözőbb dolgokat foglalják le. Ezeket többnyire elárverezik, ezzel is csökkentve az adótartozást felhalmozók hátralékát az állam felé. Ismételten körülnéztünk a NAV honlapján, most éppen ezek a legfurcsább árverések.
Vállalat Megrendült a bizalom a Boeingben – mekkora lehetőség nyílt meg a riválisok előtt? 
Kollár Dóri | 2019. március 26. 20:15
Végéhez közeledik a Boeing 737 MAX-ok botránya, a típust még mindig nem engedik felszállni, az amerikai gyártó elkészült az MCAS-rendszer szükséges szoftver módisításával. Ha a modifikációkat az amerikai légügyi hatóság, az FAA jóváhagyja is, még nem jelenti azt, hogy az érintett repülők újból felszállhatnak majd, ugyanis várhatóan az egyes lajstromozó országok polgári légiközlekedési hatóságai is tesztelni akarják majd a gyártó új változatú szoftverét. Mindeközben egyre több légitársaság alternatívákat keres a Boeing gépeire - mennyire járhatóak ezek?
Vállalat Óriási kártérítéseket követelhetnek a Boeingtől - egyre meghökkentőbb részletek derülnek ki 
Kollár Dóri | 2019. március 20. 17:01
Nincs vége a Boeing körüli botrányoknak – a 737 MAX-okat továbbra sem engedik felszállni, és ez minden eltelt nappal egyre többe kerül az érintetteknek. Az amerikai gyártó szinten biztosan dollármilliós nagyságú kártérítés-követelésekre számíthat, ráadásul a Szövetségi Légügyi Hatóságról (FAA) is egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki.
Vásárló Világbotrány a Boeingnél: milyen repülők jutottak még erre a sorsra? 
Kollár Dóri | 2019. március 18. 20:20
Az, hogy gyanúsan hasonló körülmények közt lezuhant két, szinte vadonatúj repülő, az egész világot sokkolta, és a Boeing 737 MAX gépeiben mindenki kételkedni kezdett. A világ légügyi hatóságai megvonták a típus engedélyeit, így ezek a modellek most csak a hangárokban állnak. A történelem során fordult már elő hasonló, igaz, nem sokszor – megnéztük a korábban a szégyenpadra került repülőket.
Vállalat Bajban a Boeing - óriási kártérítések és elbukott megrendelések jöhetnek? 
Kollár Dóri | 2019. március 14. 05:45
Egyre sötétebb fellegek gyülekeznek az amerikai légipari óriás, a Boeing feje felett. A több mint 100 éves cég a világ egyik legnagyobb civil légiközlekedési gyártója, emellett évente súlyos milliárdokat keres az amerikai hadi megrendelésekből is. Két egymást viszonylag gyorsan követő incidens elég volt ahhoz, hogy csúnyán megrendüljön a gépeikbe vetett bizalom - szégyenpadra került a Boeing.
Makro / Külgazdaság Sehol nem engedik felszállni a Boeing botrányba keveredett gépeit 
Kollár Dóri | 2019. március 13. 21:30
Nem bírta tovább az amerikai légügyi hatóság sem a nyomást, így mostantól határozatlan ideig nem szállhatnak fel a Boeing 737 MAX gépei.
Vállalat Sok a hasonlóság a két lezuhant új repülő közt - van ok az aggodalomra? 
Kollár Dóri | 2019. március 11. 15:01
Vasárnap röviddel felszállás után lezuhant az etióp légitársaság egyik utasszállítója Addisz-Abeba közelében. A gép fedélzetén tartózkodó 157 ember közül senki sem élte túl a katasztrófát. A Boeing 737-800 MAX típusú repülőknek ráadásul mostanában nem ez volt az egyetlen komolyabb incidense, hiszen néhány hónapja is lezuhant egy, így az amerikai gyártó egyik legújabb modelljében egyre többen kételkednek.
Vásárló Alig mozgunk és rengeteget ülünk - komoly veszélyben a magyarok 
Kollár Dóri | 2019. március 8. 20:10
Egész Európában problémát jelent az, hogy rengetegen végeznek ülőmunkát. Itthon egy kicsit jobb az arány, hiszen „csak” a magyarok 33 százaléka dolgozik ülve, míg az uniós átlag 39 százalék. Ennyit ülni alapból sem egészséges, ráadásul mindehhez rettenetesen keveset is sportolunk. Mi történik, hogyha egész nap alig állunk fel? Miért baj ez? Most kiderül.
Kultúra Mindenkinek fáj a kultúr TAO megszüntetése  
Kollár Dóri | 2019. március 8. 06:06
Nagyon komoly pofont jelentett a kulturális élet szereplőinek az, hogy idén január elsejével megszűnt az előadó-művészeti szervezeteknek utalható TAO (társasági adó), amelynek révén a magánszféra eddig rendkívül komoly támogatáshoz juttatta a magyar kultúrát. Több intézmény működésében ez súlyos fennakadásokat okozott, ők az eltörölt támogatások pótlására létrehozott kormányzati alternatívában reménykednek.
Vásárló Agyamra megy a hangoskodó szomszédom - mit tehetek most? 
Kollár Dóri | 2019. március 5. 20:10
Jelentősen csökkent az elmúlt években azon magyar háztartásoknak az aránya, ahol komoly gondot jelent az, hogy zajonganak a szomszédok – derült ki az Eurostat frissített adataiból. Bár az adatok szerint egyre kevesebbszer van gond a szomszédokkal, megkérdeztük a szakértőt, milyen lehetőségeink vannak akkor, ha egy udvarias figyelmeztetés már nem elég.
Makro / Külgazdaság Lepusztult, fagyos lakások - megint rosszabbul élnek a legszegényebb magyarok 
Kollár Dóri | 2019. február 27. 20:30
Frissítette az Eurostat statisztikáját arról, hogy hány magyar él lepusztult lakásban, és bár összességében egy kicsit javulni látszik a kép, ha az átlagjövedelem alatt keresőket nézzük már más a helyzet. Mi a helyzet a magyarok otthonaiban? És a fürdőszobáiban? Most kiderül.
Karrier Egy legenda halála – hogy változik meg a Chanel sorsa? 
Kollár Dóri | 2019. február 25. 14:31
„Földhözragadt vagyok, csak nem ehhez a Földhöz” – ez csak egyike sokat ismételt mondásainak. Karl Lagerfeld halálával korunk egyik legjelentősebb tervezője távozott, és ez magával hozta azt is, hogy óhatatlanul el kell azon gondolkozni, hogy milyen jövő előtt áll most a Chanel.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG