Hirdetés
Hirdetés

Megvan, mi a baj a Tescóban vásárolt tejekkel

2018. április 20., 07:23

Reagált a gyártó a Tesco termékvisszahívására.

(Fotó: Tesco)
(Fotó: Tesco)

A Tesco áruházlánc által visszahívott Riska tej egészségügyi szempontból veszélytelen - közölte az Alföldi Tej Kft. Ahogy azt mi is megírtuk, a Tesco még hétfőn jelezte, hogy a cég által gyártott tejek egyik típusát várják vissza a boltba.

Az Alföldi Tej közleménye szerint a visszahívást a tejben talált kisméretű üledékdarabkák miatt rendelték el. Az ultramagas hőmérsékleten történő hőkezelés hatására a tejrészecskék megéghettek és összetapadhattak, így kisebb méretű szemcsék keletkeztek, de a termék egészségügyi szempontból veszélytelen.

Hirdetés

Az Alföldi Tej Kft. ezúton kér elnézést minden érintett vásárlótól, és ígéretet tesz arra, hogy minden megelőző intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban az eddig megszokott kiváló minőségű UHT tej kerüljön a boltok polcaira - írja a kft.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

10 millió dollárt fizetett lobbizásra Horvátország, hogy kedvezőbb döntés szülessen a perekben. Az Interpol csak úgy körözte volna tovább Hernádit, ha a horvátok előre fizetik a perköltségeket arra az esetre, ha a Mol-elnök perel.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?