Hirdetés
Hirdetés

Részekből egész, avagy a mobiltelefonok szervizelése

2019. július 14., 12:10

Raktál már ki valaha puzzle-t? Ha igen, tudhatod, hogy ha csak egy darab is hiányzik, a kép már nem teljes. Ahhoz, hogy összeálljon az egész kép, szükség van minden hiányzó darab megkeresésére. Na és mi a helyzet a mobiloddal? Hacsak egy alkatrész is meghibásodik, a működése onnantól koránt sem “egész”.

Na és mi a helyzet a mobiloddal? Hacsak egy alkatrész is meghibásodik, a működése onnantól korántsem “egész”.

Néhány orvos igyekszik az embert a maga egészében vizsgálni. Ha csak kicsit is mellé fognak, meg is van a baj! Talán viccesnek tűnhet, de telefonodnak is szüksége van az efféle törődésre. Pontos diagnózissal és kiváló mobil doktorokkal a telefonod ismét teljes egészében működhet.

Hirdetés

Ma a népszerű Huawei Mate 10 típus szerviz információit szeretném ismertetni veled. A kezelés megkezdéséhez azonban meg kell találnunk a “hiányzó darabokat”, vagyis a sérült alkatrészeket! Készen állsz?

Kijelző

Ez leggyakrabban a leejtés után sérül meg. Sokszor előfordulhatnak víz okozta foltok, pixel hibák, besárgulhat a háttér. Néha egyenesen az egész érintőpanel működésképtelenné válhat.

Akkumulátor

Nem árt ellenőriztetni és kicserélni 2-3 évente, akár minden jelentkezett hiba nélkül! Egy zárlatos, felpuffadt akksi elég ártalmas lehet a készülékre nézve, még a kijelzőt is kifeszítheti a készülékházból! Csökkenhet a gyári teljesítmény, sőt, további károkat és ezzel együtt költségeket is eredményezhet!

Hátlap/Akkufedél

A kopott, sérült, karcolt, esetleg elhajlott hátlapot egyértelműen cserélni kell. Sajnos, ha sérül a ház, az is lehetséges, hogy a kijelző sem fog megfelelően működni.

Hátlapi kamera

Leejtetted, esetleg beázott a telefonod? Ilyenkor gyakran sérül meg a hátlapi kamera. Önmagában igaz, ritkán romlik el, de ne aggódj! Az is lehetséges, hogy magától mondta fel a szolgálatot.

Töltőcsatlakozó

Szerintem minden második ember járt úgy, hogy egyik napról a másikra nem töltött a telefonja, vagy nem csatlakozott kellőképpen a számítógéphez. Kétségkívül ez a leghamarabb elhasznált alkatrész, de egy csere megoldhatja a fennakadást.

Hangszóró, mikrofon

Minden mobilban több hangszóró és mikrofon található. Mindezek külön-külön cserélhetőek, és természetesen ez alól a jack csatlakozó sem kivétel.

Minden, ami szoftver

Mi tartozik ide? A szoftverfrissítés, magyarosítás, hálózat függetlenítés, régióváltás.

Típuskavalkád

Egyértelmű, hogy nem csupán a fentebb említett márkatípust látják el a “sürgősségi osztályon”, hanem többféle Huawei típust. A sokszínűség kezelése nem tabu!

A Huawei Klinikán már lehetőség van minderre! Típusonként különböző árakkal rendelkeznek. Ha ráleltél a személyes, hiányzó darabkádra, ne halogasd! Legyen újra egész! Legyen újra Huawei!

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 Ft a törlesztőrészlete, a THM 13,86 százalék. a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 823 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,49 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Elbukott az olasz forradalom, de sokat tanulhatunk belőle – a hét sztorija

Elbukott az olasz forradalom, de sokat tanulhatunk belőle – a hét sztorija

A héten megbukott az Öt Csillag és a Liga koalíciója, Európa első elitellenes-populista kormánya, miután a Liga felmondta az együttműködést, és egyedül kormányozná tovább Olaszországot. Az Öt Csillag ugyanakkor megmutatta, hogyan lehet civil alapokon, a semmiből indulva, hiteles arcokkal kormányra kerülni. Munkatársunk, Wéber Balázs videókommentárja.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?