Hirdetés

Veres Alex által elért kick-box sikerek az olaszországi Európa kupán

2020. január 11., 13:50
Cimkék
sport
, eredmény
, kick-box

Manapság a küzdősportok és harcművészeti ágak megerősödésével és népszerűségének emelkedésével egyre többen döntenek a sportág művelése mellett. Mindemellett a médiában is hatalmas érdeklődést mutatnak és magas nézőszámot produkálnak a küzdősportok közvetítéséről szóló műsorok. De minek köszönheti hatalmas népszerűségét a japán harcművészeti alapokon nyugvó kick-box?

A sportág az Egyesült Államokból indult útnak, megalkotásának elsődleges célja, hogy ötvözze azokat a távol-keleti harcművészeti ágakat, amelyekben az ütéseken és a rúgásokon van a legfőbb hangsúly. Így megtalálható benne a taekwondo, a karate, a kung fu, a muay thai box, valamint a box mozgásanyaga egyaránt.


Hazánk legjelentősebb kick-box akadémiája

Hirdetés


A Halker-Király Team méltán mondható a világ egyik legeredményesebb kick-box klubjának. Nem csak Európa-bajnoki érmekkel térnek haza a csapat versenyzői, hanem meglehetősen szépen teljesítenek egyéb nemzetközi vagy világbajnoki tornán egyaránt. 27 éve alakult az akadémia, amely legfontosabb értékeinek a csapatszellemet, az összetartást és a kitartást tartja. Ezeknek az értékeknek a mindennapos gyakorlása által az akadémia nem csak az edzések színterévé, hanem közösségi helyszínné is vált.


Eszméiknek és felfogásuknak hála, rengeteg kimagasló képességű sportoló emelkedik ki soraikból és lép magasabb szintre a ranglétrán. Így vált közismertté a csapat egyik sportolójának neve és eredményei, így ismerhettük meg Veres Alexet.Amennyiben többet szeretnél megtudni a kick-boxról, és szeretnél naprakész maradni az aktuális hírekkel és a sportág versenyeivel kapcsolatban, akkor keresd fel a Monokli.com weboldalát, ahol számos érdekes cikket és bejegyzést olvashatsz.

Veres Alex felülmúlhatatlan eredményei


A legutóbb olaszországi Conegliano megrendezésre került Európa-kupán képviselte hazánkat Alex, és remek eredményeket ért el. Mindamellett, hogy 3 egyéni éremmel is gazdagabb lett, csapatban kétszer is dobogóra állhatott. Alex a 79 kg súlycsoportban nyerte el az aranyérmet, míg a 80 kg-os csoportban második helyezést ért el. Továbbá királykategóriában és Grand Champion versenyszámban is egyaránt szerzett kitüntetést. Azonban csapattársáról - Loós Dominikról és az általa elért győzelemről sem szabad megfeledkeznünk, aki saját súlycsoportjában lett aranyérmes.


Kiemelkedő eredményeiknek hála, Magyarország az éremtáblázatban - az olaszok mögött - második helyen végzett, amely hatalmas büszkeséggel tölthet el minden magyart. Összességében 22 aranyérmet, 16 ezüstöt és 15 bronzérmet szereztünk, így kimondottan eredményesen zártuk a versenyt.

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 forint a törlesztőrészlete, a THM 13,41 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A CIB Bank személyi kölcsönének 18 392 Ft a törlesztőrészlete, a THM 21,05 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Hirdetés

Címlapon

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

A nemzeti érzések világszerte robbanásszerűen erősödnek Indiától Brazíliáig és az Egyesült Államoktól Magyarországig. A NATO tagjai közül legmagasabb arányban hazánk lakosságának 67 százaléka állítja, hogy a szomszéd országok területének egy része valójában hozzánk tartozik. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?