Cannabis
Vásárló Mikor lesz legális Magyarországon a kannabisz? Népszavazást kezdeményeztek
Privátbankár.hu | 2018. június 29. 11:28
Sokszor lepattantak már a választási bizottságról a liberálisok, most újrafogalmazták a kérdést.
Személyes pénzügyek Engedélyezték a marihuánát azoknak, akiknek más már nem segít
Privátbankár.hu | 2017. január 19. 17:31
A német parlament engedélyezte a marihuána felírását receptre olyan súlyos betegeknél, akiknek a kezelésére más módszer már nem maradt. A költségeket a társadalombiztosítás állja. Az otthoni termesztés azonban továbbra is tilos.
Részvény / Deviza / Áru Zuhant az olaj és az ezüst, de drágult a cannabis
Privátbankár.hu | 2016. április 2. 18:00
Az amerikaiak köztudottan mindenből üzletet csinálnak, ráadásul amit csak lehet, tőzsdére is bevezetnek. Egyelőre még csak marihuána-termesztő, feldolgozó és kereskedő vállalatok vannak tőzsdén, de már van a fűnek nyilvános piaci ára, sőt határidős árfolyama is.
Vásárló 2016 a marihuána éve lehet, újabb államokban engedélyezhetik
Privátbankár.hu | 2016. január 8. 14:01
Ez az év döntő lehet az USA-ban a marihuána legalizálása szempontjából, az eddigi 23 után újabbak engedélyezhetik az orvosi célú felhasználást, és a rekreációs célú fogyasztás is utat törhet. A döntő, hogy ősszel elnökválasztások lesznek, márpedig sok államban a többség már szíváspárti, és így szavazatok nyerhetők a legalizálással.
Vásárló A nap grafikonja: olcsó vagy drága a drog Magyarországon?
Privátbankár.hu | 2015. június 5. 11:15
Ebben bezzeg nem állunk rosszul: drog-árak szempontjából az olcsóbb országok közé tartozik Magyarország a friss uniós jelentés szerint. A hasis a legdrágább arányaiban nálunk, az ecstasy és az amfetaminok viszont kifejezetten olcsónak tűnnek.
Adó Másfél milliót ért a kekszes doboz: lefoglalta a NAV
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 6. 10:42
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy kakaós és kekszes dobozban másfél millió forint értékű kábítószert találtak egy autóbuszban Röszkén, egy kecskeméti ingatlanon pedig cannabis növényekre bukkantak.
Részvény / Deviza / Áru Együnk füvet sütiben – befüvezett brókerek kapkodnak a marihuána-részvényekért?
Eidenpenz József | 2013. január 1. 16:30
Nem, nem szívtunk szilveszteri füvet, de amióta az USA két tagállamában népszavazáson nyertek a marihuána engedélyezésének hívei, azóta az üzletág valóban felkapott befektetési célponttá vált. Volt olyan részvény, amelyik háromezer százalékkal (!) ment fel pár hét alatt, miután újságcikkek tömege foglalkozott ezzel a területtel.
hírlevél
depositphotos