<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fáy Zsolt
Pénzügyi szektor Ahol tényleg megnézik, mire ad pénzt a bank – portré a MagNet alapítójáról, Fáy Zsoltról
Privátbankár.hu | 2019. március 5. 06:06
Fillérre pontosan megtudhatják az ügyfelek, hogy a bank nyereségéből mennyi jut rájuk, ennek egytizedét pedig felajánlhatják egy alapítványnak vagy társadalmi szervezetnek. Többek között ezen az elven működik a MagNet Közösségi Bank, amely még egy sor egyéb dologban is különbözik a versenytársaitól. Az alapító, Fáy Zsolt, bízik abban, hogy az általa meghonosított újfajta szemléletet előbb-utóbb egyre többen elsajátítják.
Pénzügyi szektor Nagy lépésre készül az egyik magyar bank
Privátbankár.hu | 2016. december 1. 11:40
A MagNet bank egyébként is közösségi bank, tőkét is a közösségtől vonnának be - irány a tőzsde.
Pénzügyi szektor Amíg a takarónk ér vagy tovább? Mire jó a hitel, mire kell spórolni?
Füstös Móni | 2014. október 31. 13:00
Azt mondják, a magyarok gyakran addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér, vagy még tovább. Milyen esetben van ez rendben, milyen célokra érdemes hitelt felvenni, és mire kell inkább előtakarékoskodni? Mi a helyzet akkor, ha félretennénk, de nincs miből? Utánajártunk.
Vásárló Nyugdíjra tenne félre vagy befektetne? Fontos adat jön ma!
Privátbankár.hu | 2014. október 10. 07:41
A fogyasztói árak szeptemberi alakulásáról tesz közzé ma adatokat a Központi Statisztikai Hivatal. Miért olyan fontos ez?
Befalap Alig kapunk kamatot a pénzünk után – hogy kell okosan befektetni?
Füstös Móni | 2014. október 8. 06:01
A magyar lakosság számára szokatlanul alacsonyak a mostani bankbetéti kamatok, de az infláció is alacsony és ez a fontos, mert reálkamatot így is tudunk realizálni. Mit csináljunk, ha ez mégsem elég? Hogyan fektessük be a pénzünket okosan? A Privátbankár ezekről kérdezte Fáy Zsoltot, a MagNet Bank elnökét.
Pénzügyi szektor A bankelnök, aki kimondta: a devizahitel rossz termék
Füstös Móni | 2014. augusztus 19. 09:59
Ki tudná megvenni az MKB Bankot az államtól? Miért fontos, hogy magyar kézben legyen a bankszektor jelentős része? Mekkora része legyen állami kézben és mekkora magántulajdonban? Kell-e a bankszektort szigorúbban szabályozni? Fáy Zsoltot, a MagNet Bank Igazgatóságának elnökét kérdeztük, aki azt is elmondta, hogy egyetért a devizaadósok segítésével, de szerinte már régen meg kellett volna lépni.
Pénzügyi szektor Még több tér a közösségi bankolásnak! Tovább növekszik a MagNet Bank
Privátbankár.hu | 2013. április 11. 13:41
Az utóbbi hetek érdekes gazdasági híre volt, hogy a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. felvásárolta a Banco Popolare bankcsoport magyarországi leányvállalatát. Az első hallásra talán szokványosnak tűnő újdonság máris igen érdekes fénytörésben jelenik meg, ha jobban odafigyelünk a tranzakció résztvevőire. Nem egyszerűen azért, mert úgy tűnik, hogy “Dávid vásárol Góliáttól”, hanem azért is, mert szemtanúi lehetünk annak, hogyan hódít teret, ha apró lépésekkel is, egy új pénzügyi, banki gondolkodásmód az utóbbi évek válságától sújtott, és egyben fenntarthatóságában megkérdőjelezett hagyományos banki modellel szemben.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG