Halottak
Nemzetközi Már 210 holttest került elő a gázai kórház tömegsírjából  
Privátbankár.hu | 2024. április 22. 15:17
A Gázai övezet palesztin polgári védelmi hatóságai hétfőn közölték, hogy már 210 holttestet találtak a déli Khan Junisz városának fő kórházában lévő ideiglenes temetőjében.  
Makro / Külgazdaság Nem csitul a járvány Olaszországban - kevesebb halott, de jóval több fertőzött 
MTI | 2020. április 1. 20:05
Itáliában továbbra is hétszáz felett van az új típusú koronavírus-járványban naponta elhunytak száma, amely az elmúlt 24 órában kevéssel meghaladta a 13 ezret. A diagnosztizált fertőzöttek száma egy nap alatt több mint nyolcszázzal  emelkedett. Az illetékesek szerint ugyanakkor "felesleges" tetőzésről beszélni, sikerült azonban lassítani a járvány terjedését.
Makro / Külgazdaság 15+1 friss hír a vírusfrontról 
Privátbankár.hu | 2020. március 22. 13:33
Három hónapos teljes elszigetelést javasolnak bizonyos betegságekben szenvedők, műtéten átesettek és más rizikócsoportok számára Nagy-Britanniában, erről ki is adtak egy útmutatót. Angela Merkel válságtanácskozást tart tartományi vezetőkkel az esetleges további intézkedésekről. Spanyolországban robbanásszerűen terjed a vírus, Olaszország nyomában haladnak, hetven vezető tudós azonnali és teljes kijárási tilalmat követel.
Makro / Külgazdaság Meghalt az első koronavírusos beteg Magyarországon 
Privátbankár.hu | 2020. március 15. 14:19
Egy kerületi polgármester Facebook-bejegyzése szerint egy magyar koronavírusos beteg meghalt a László Kórházban. A kormány is kiadott erről egy rövid hírt, így az hivatalosnak tekinthető.
Makro / Külgazdaság De hol marad végre a koronavírus-vakcina? 
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 21:11
A koronavírus számos országban még csak most terjed igazán, nő a fertőzések és halálozások száma. Ilyenkor felmerül, hogy mikor lesz oltóanyag, illetve miért nincs már? Egy szakértő szerint a legoptimistább becslés szerint is még egy év kell. A gyártáshoz pedig elengedhetetlen a kormányzati segítség.
Makro / Külgazdaság Lezuhant egy utasszállító repülőgép, halottak 
Privátbankár.hu | 2018. február 11. 16:13
A gép Moszkva közelében zuhant le, a fedélzetén 71 emberrel.
Makro / Külgazdaság Merénylet Törökországban, sok a halott – frissítve  
Privátbankár.hu | 2016. december 17. 16:31
Mostanában szinte minden hétre jut valamilyen pokolgépes akció Törökorszában.
Makro / Külgazdaság Mi történik valójában Európa elfelejtett háborújában? 
Privátbankár.hu | 2016. december 8. 19:00
Elvileg 2015 elejétől egy tűzszüneti megállapodás ellenére továbbra is rendszeresek az összecsapások Ukrajnában. A lakosság ellátása katasztrofális, már 800 ezer ember menekült el.
Makro / Külgazdaság Még több halott Brüsszelben, mi lesz a reptérrel? 
Privátbankár.hu | 2016. március 28. 13:41
A múlt heti brüsszeli terrortámadás áldozatainak száma 35-re emelkedett, miután négyen a kórházban belehaltak a sérüléseikbe. Kedden tesztelik a reptér berendezéseit, de a megnyitás ideje még nyitott kérdés.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG