Iskolakezdési támogatás
Személyes pénzügyek Drámaian visszaesett a cégek által nyújtott iskolakezdési támogatás 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 31. 19:16
Miközben tavaly a hazai kis- és közepes vállalatok (kkv) jelentős hányada nyújtott iskolakezdési támogatást a családos dolgozóiknak, idén néhány kivételtől eltekintve teljesen eltűnt a cégek bérszámfejtéséből ez a béren kívüli juttatási forma.
Személyes pénzügyek Tévhitek az iskolakezdési támogatás körül: kinek jár és hogyan? 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 22. 10:22
2019 elején jócskán megváltozott a szabályozás.
Személyes pénzügyek Készülj: hamarosan nálad is kiürül a családi kassza 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 10. 20:31
Lassan vánszorog előre az augusztus, az iskolák azonban már megkapták a tankönyveket, a boltokban pedig már múlt hónap óta kipakolták az iskolakezdéshez szükséges holmikat. Bár a családok nagy része csak augusztus végén vág bele a tanszervásárlásba, még így is óriási terhet jelent a családoknak – akiknek táskát is kell venni, ott akár 25 ezer forintba is kerülhet az iskolakezdés.
Személyes pénzügyek Iskolába jár a gyereked? Neked is jár támogatás 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 17. 10:49
Nem kis összegről van szó, csak jelentkezni kell érte a munkáltatónál.
Vásárló Idén is egy kisebb vagyonba kerül majd az iskolakezdés 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 9. 18:11
A fesztiválszezon kiegészítői mellett több helyen már július végén megjelentek az iskolakezdéshez szükséges holmik a boltok polcain. A tanszerek vásárlása legalább 15 ezer forintba kerülhet egy családnak az idén, ha azonban több gyerkőc van, vagy iskolatáskát kell venni, ez az ár könnyen a duplájára vagy a triplájára ugorhat. De mégis, mire költenek ennyi pénzt a szülők?
Vásárló Nem csak nehéz, drága is az iskolatáska - kinek mennyibe kerül a suli? 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 1. 20:04
Átlagosan 58 ezer forintba kerül gyermekenként az iskolakezdés az idén, ami jelentős terhet ró a családokra – derült ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból. A felmérés szerint az egyetemista gyermekek őszi elindítása jelenti a legnagyobb terhet. A családok a beiskolázás előtt átlagosan öt hónapig takarékoskodnak, azonban így is minden hatodik szülő tartja elképzelhetőnek, hogy hitelt kell felvennie szeptemberben.
Adó Kezdődik az iskola, ennyi pénzt kaphatsz a gyereked után  
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 28. 09:19
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást. A 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják meg a dolgozók.
Adó Mi az az iskolakezdési támogatás? Hogyan kell adózni utána? 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 24. 09:11
A munkáltató a munkavállalójának, a társas vállalkozás a személyesen közreműködő tagjának béren kívüli juttatásként, gyermekenként legfeljebb 27 900 forint iskolakezdési támogatást adhat a közoktatásban részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel.
Adó Hamarosan iskolakezdés - újabb teher a családoknak 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 14. 13:28
Az iskolakezdés gyermekenként akár 50 ezer forintos többlet terhet is jelenthet, de ez a kiadás csökkenthető, ha a szülők munkáltatójuktól iskolakezdési támogatást kapnak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG