IVSZ
KKV Nem kíméli a válság az infokommunikációs cégeket sem 
Privátbankár.hu | 2020. április 5. 16:35
A gazdaság digitális újraindítását támogató program azonnali megtervezését és elindítását kezdeményezi az IVSZ. „A digitalizáció nemcsak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet enyhítésében játszhat szerepet, hanem egyedülálló lehetőséget jelent a magyar nemzetgazdaság technológia-vezérelt fejlődési pályára állítására is” – idézi a szervezet ma közzétett felméréséből. 
Karrier Havi félmilliós kezdőfizetés: elképesztővé vált a szakemberhiány 
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 7. 08:34
30-40 ezer informatikus azonnal munkába állhatna Magyarországon, nem is akármilyen fizetésért. Hiányukat a kisebb cégek szenvedik meg leginkább.
Karrier Százmilliárdokat bukik a magyar gazdaság, mert nincs elég informatikus az országban  
Privátbankár.hu | 2015. március 9. 14:36
200-300 milliárd forinttal is nőhet a költségvetés bevétele egy-két éven belül, ha betöltik a jelenleg mintegy 10 ezer szabad információs és kommunikációs technológiai (IKT) állást Magyarországon.
Adó Óriási tiltakozáshullám az internetadó ellen - ideges a szakma (frissítve) 
Privátbankár.hu | 2014. október 22. 14:48
Régen láttunk már ekkora összefogást valami ellen. Többek közt az is a probléma, hogy megint a szektor megkérdezése nélkül jött a javaslat.
KKV Nem ezt ígérték? A telekom-cégeket senki sem kérdezte az adóemelésről 
Privátbankár.hu | 2013. június 19. 09:49
A kormány nem egyeztetett a távközlési ágazattal a távközlési adó emeléséről, ezért a cégek az ezt tartalmazó törvényjavaslat visszavonását sürgetik.
KKV Holnaptól kötelező, de még csak tesztelik az első új pénztárgépet 
Privátbankár.hu | 2013. április 30. 12:44
Az online adatkapcsolatra képes pénztárgépekre való átállásra továbbra is az év végi határidőt tartja reálisnak az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, szemben a rendeletben előírt május 1-jével.
Adó Mennyibe kerül majd a pénztárgépcsere? Megjelentek a NAV listái 
Privátbankár.hu | 2013. március 29. 10:54
A mikrovállalkozások pénztárgépcseréjéhez 100 százalékos támogatást adna a kereskedelmi szövetség. Szerintük legalább 80 ezerbe kerül egy új gép, amihez további költségek adódhatnak. Közben az adóhatóság közzétette a listákat az értékesítőkről, a szervizekről és a pénztárgépekről.
KKV Túl drága a pénztárgépek cseréje, támogatást kérnek a cégek 
Privátbankár.hu | 2012. november 20. 13:33
Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége szerint egy cégnek körülbelül százezer forintjába kerül lecserélni a pénztárgépeket, ami kevés cég engedhet meg magának, ezért a szövetség, amely egyébként egyetért a a pénztárgépek és az adóhatóság online összekapcsolásával, a kormány támogatását kéri.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG