<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Jared Kushner
Makro / Külgazdaság Kirúgás szélén Trump legközelebbi embere – óriási családi veszekedés lesz belőle?
Káncz Csaba | 2017. november 28. 08:31
Az elnök nem áll a helyzet magaslatán sem biztonságpolitikai, sem személyzeti kérdésekben. Veje és egyben legközelebbi tanácsadója a biztonsági átvilágítás során „elfelejtette” megemlíteni, hogy több, mint száz találkozót bonyolított le Moszkva embereivel. Mueller orosz-ügyi különleges ügyész számára Kushner egyre inkább a célkeresztbe kerül.
Makro / Külgazdaság Örvényben a Fehér Ház – de mikor mond le a külügyminiszter?
Káncz Csaba | 2017. július 24. 13:01
Trump lépései sorra ássák alá az amerikai globális hegemónia tekintélyét. Külügyminisztere ellehetlenült, az elnök diplomáciai lépéseit 36 éves veje irányítja. Az amerikai diplomáciában uralkodó káosz már biztonságpolitikai aggodalmakat is szül, ezért megszólalt az Európában állomásozó amerikai csapatok főparancsnoka.
Makro / Külgazdaság Az ifjabb Trump kínos levelezése miatt fő az elnök feje
Privátbankár.hu | 2017. július 12. 13:00
Az amerikai elnök körül épp csitulnának a botrányok, de most a kormányzásba erősen bevont gyerekei körül zajlanak az események. A nagyobb fiú, az ifjabb Donald keveredett orosz beavatkozási ügybe, emailjeit nyilvánosságra is kellett hoznia. Ráadásul sógorát és apja kampányfőnökét is berántotta a dologba.
Makro / Külgazdaság Trump: kamu, hogy a veje körül szaglászik az FBI
Privátbankár.hu | 2017. május 29. 08:50
Egyszerű elnöki megoldás – ha valami kellemetlen, kiálts rá fake news-t!
Makro / Külgazdaság Hullanak a fejek Trump körül: újabb fontos embert kellett kirúgni
Privátbankár.hu | 2017. április 10. 07:27
Miután a nemzetbiztonsági belháború eredményeként rekordidő alatt elbocsátotta nemzetbiztonsági főtanácsadóját, Trump most a tanács második emberétől is megvált.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG