Michael Buhl
Részvény / Deviza / Áru „Vagy mi kerülünk börtönbe, vagy kapitalizmus lesz Magyarországon” 
Eidenpenz József | 2015. június 22. 13:40
Mi a jobb, az állami tőkeelosztás, vagy a piacgazdaság – ezt a kérdést már évtizedekkel ezelőtt a piac javára döntötték el a közgazdászok. Szerencse, hogy az IMF ránk erőltetett egy kis piacosítást? Többek között ebből született a hazai tőzsde. A tőzsdeszületésnapot a gondok árnyékolják be, de a tőzsde minden baja ellenére él, ha nem is virul.
Részvény / Deviza / Áru Így ünnepelték a tőzsde szülinapját – fotókkal 
Eidenpenz József | 2015. június 22. 10:16
Június 21-én volt 25 éves a Budapesti Értéktőzsde, ebből az alkalomból az öt, ma is működő alapító tag együtt nyomta meg a kereskedés kezdetét jelző jelképes csengőt.
Befektetés A kormánynak és a piacnak is szüksége van a magyar tőzsdére 
Privátbankár.hu | 2014. február 26. 17:00
Amíg forinttal fizetünk, mindenképp szükség lesz hazai értékpapír-piacra, ugyanakkor a kormányzatnak is fel kell ismernie, hogy helyi kereskedés hiányát a gazdaság is megérezné, hiszen a nemzetközi portfólióbefektetők a jelenleginél sokkal visszafogottabban ajánlanák a magyar instrumentumokat.
Részvény / Deviza / Áru Már Prága is átállt: beindul a Xetra a tőzsdén 
Privátbankár.hu | 2012. november 30. 13:58
A prágai értéktőzsdén is beindul pénteken a Xetra rendszeren keresztül történő kereskedés, így a CEE Stock Exchange Group négy tőzsdéje közül már háromban üzemel a rendszer.
Pénzügyi szektor Schulz: az egész unióba exportálhatják a pénzügyi tranzakciós adót 
Privátbankár.hu | 2012. október 12. 09:06
Idővel az Európai Unió minden országa követi a pénzügyi tranzakciós adót kezdeményező tizenegy tagállam példáját. Ha a többi tagállam is felismeri, hogy ez az együttműködés pénzforrást jelent, akkor azok is csatlakozni fognak, akik eddig tartózkodóak voltak - vélekedett az Európai Parlament elnöke csütörtökön Bécsben.
Részvény / Deviza / Áru Távozik a BÉT vezérigazgatója, de nem fordít hátat a tőzsdének  
Privátbankár.hu | 2012. április 27. 11:11
Távozik posztjáról Mohai György, a Budapesti Érték Tőzsde vezérigazgatója - közölte honlapján az értéktőzsde. Az igazgató 2008 nyara óta látta el a feladatát a BÉT élén. A pesti tőzsde igazgatóságának elnöke azonban gondoskodik róla, hogy ne szakadjon meg Mohai és a BÉT kapcsolata.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG