<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

KKV
Csütörtökön útra keltek a magyar startup vállalkozások, akik az InVendor és a Bloomberg Tradebook társszervezésében rendezett az inveAst CEEMEA 2013 nevű rendezvényen pénteken a londoni kockázati tőkebefektetési szakma legjobbjaival találkozhatnak - tudtuk meg londoni forrásunktól, Szabó Balázstól.

A 25 országra kiterjedő kiválasztási folyamat után Magyarországról érkezik a legnagyobb delegáció: hazánkat hat vállalkozás képviseli, amelyek az IT, média vagy az orvostechnológiai eszközök területéről érkeztek. Közülük néhány (Brickflow, Drungli, ORF Fusion, Remotaid) már rangos nemzetközi üzleti, tudományos elismerés birtokában érkezik Londonba.

Ott lesz minden "nagy"

Az esemény exkluzivitását mutatja, hogy zárt kapuk mögött a Bloomberg székházban rendezik londoni kockázati tőkebefektetők számára, amelyre a meghirdetést követően néhány nappal minden jegy elkelt.
A résztvevő befektetők között ott lesz az Accel Partners, a Balderton Capital, a Connect Ventures, az EBRD kockázati tőkealapja, a Seed Round Ventures és a Seedcamp. Az eseményt hivatalos partnerrendezvényeként hirdette meg a Brit Kockázati Tőke Egyesület (BVCA).

A nemzetközi jelentkezők közül kiválasztott legígéretesebb magyar vállalkozások pedig a következők: 10xOne, Brickflow, Drungli, Karmaplatform, ORF Fusion, Remotaid.

Az inveAst CEEMEA 2013-ra 25 országból válogattunk ígéretes vállalkozásokat, amelyek Európa legfejlettebb tőkepiacán a londoni City befektetőinek krémje előtt mutatják be cégüket. Magyar vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy hazánk adja az esemény legnépesebb delegációját – mondta Imre Zsombor, az InVendor alapítója.

Az elmúlt években az InVendor elhozta hazánkba a vezető nemzetközi startup programokat, illetve számos magyar vállalkozás számára tettük lehetővé a külföldi bemutatkozást. Az inveAst CEEMEA 2013 hosszú előkészítő munkája során a világ egyik vezető cége, a Bloomberg igazi együttműködő partnernek bizonyult.  Bízunk benne, hogy hamarosan további közös rendezvényeket is bejelenthetünk – mondta Szabó Balázs, az InVendor üzletfejlesztési vezetője, akivel nemrég  beszélgettünk egy kiadósat a hazai startup kultúra kibontakozásáról.Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

KKV A vállalatokat is elérte az infláció
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 10:19
Bár a nagyvállalatok jellemzően már beépítették áraikba a pénzromlás hatását, a cégek több mint felének okoz nehézséget a magas infláció. A K&H nagyvállalati növekedési index szerint a szektorok közül magasan a mezőgazdasági cégeknek jelenti a legnagyobb kihívást az áremelkedés.
KKV Sok cég fiókjából hiányzik ez a kulcsfontosságú dokumentum
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 07:55
Amellett, hogy a magyar cégek innovációs kedve minimum visszafogott, sok vállalatnak továbbra sincs a következő időszakban tervezett fejlesztéseket megalapozó írásos innovációs stratégiája - áll a K&H innovációs indexben.
KKV Új év, új élet - új céges bankszámla!
Gergely Péter | 2022. január 15. 18:15
Sokan újévi fogadalmakkal indították a 2022-es évet, melyben új célokat jelöltek ki, köztük pénzügyi célokat is. Vállalkozóként azonban nem gondolnak olyan lehetőségekre, melyek miatt esetleg végigbosszankodtuk az előző évet. Ilyen lehet egy rossz szerződés, egy felesleges biztosítás vagy egy jó drága céges bankszámla. Érdemes ezekhez is hozzányúlni. Igen, akár még a cég bankszámlájához is.
KKV Nagy dobás a Főtaxitól: elindult az új szolgáltatás
Privátbankár.hu | 2022. január 10. 18:22
Belép a csomagszállítási piacra az egyik legnagyobb magyar taxicég.
KKV Ezentúl Orbán Viktor vejének friss szerzeményéhez kell utalni a kamarai hozzájárulásokat
Privátbankár.hu | 2022. január 5. 14:26
Arról az 5 ezer forintról van szó, amelyet a vállalkozásoknak évente kell megfizetniük.
KKV Hogyan növekedhetnek sikeresen a cégek?
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 10:28
Egy vállalkozás indulásakor előnyt jelenthet, ha saját tőkéből indul és minden feladat egy kézben összpontosul, hiszen így a döntéshozatal is gyorsabb.
KKV Jócskán megdrágulhat a magyar cégek élete
Privátbankár.hu | 2021. december 29. 13:40
Átlagosan a költségeik 15 százalékos emelkedésére számítanak 2022-től a kis- és közepes vállalkozások - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.
KKV Nagy változások az adózásban: erre kell majd figyelni 2022-ben
Privátbankár.hu | 2021. december 29. 11:41
Eléri jövőre az 1500 milliárd forintot a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak biztosított adócsökkentési intézkedések összege.
KKV 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet
Privátbankár.hu | 2021. december 19. 14:01
Ismerje meg a feltörekvő magyar középvállalkozások sikerének titkait. A K&K Kis és Középvállalkozások magazinja és az Alinea Kiadó gondozásában megjelenő 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet című könyv december 6-án került a piacra.
KKV Melyik az Orbán-rendszer legsikeresebb üzletága?
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 16:05
„Ahol ilyen mértékű dominanciája van egy politikai erőnek, ott mindenki abban érdekelt, hogy a kormányon lévőkkel jóban legyen” – állítja Török Gábor a Piac & Profit legfrissebb számában. A politológus arról is beszélt a lapnak adott interjúban, mi befolyásolja azt, hogy az üzleti élet szereplői melyik párthoz húznak. De nem csak pénzről és profitról szól a decemberi magazin, amely már kapható az újságárusoknál.
hírlevél
Ingatlantájoló