InVendor
KKV Ingyen jegy Helsinkibe? Budapesten keresik az új Zuckerberget  
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 4. 15:35
Ismét Budapestre látogat a Startup Sauna, hogy felkarolja az ország legtehetségesebb vállalkozóit és akár az Angry Birds és a Nokia hazájáig, vagy a Szilícium-völgyig repítse őket.
KKV Nemcsak az Attraction magyarjaitól volt hangos London 
Privátbankár.hu | 2013. június 11. 15:03
A brit sajtó a magyar tehetségektől hangos: az Attraction árnyékszínház sikerével egy időben hat magyar cég prezentált teltház előtt a City befektetői krémjének a Bloomberg, a gazdasági média óriásának londoni székházában az inveAst CEEMEA 2013 nevű rendezvényen. Az esemény társszervezője a szintén magyar, nemzetközi tőkebefektetésekkel foglalkozó InVendor volt.
KKV Mire mennek a magyar tehetségek a londoni nagymenőkkel? 
Privátbankár.hu | 2013. június 7. 06:45
Csütörtökön útra keltek a magyar startup vállalkozások, akik az InVendor és a Bloomberg Tradebook társszervezésében rendezett az inveAst CEEMEA 2013 nevű rendezvényen pénteken a londoni kockázati tőkebefektetési szakma legjobbjaival találkozhatnak - tudtuk meg londoni forrásunktól, Szabó Balázstól.
KKV Legyen bátorságod a leggyengébbnek lenni  
Zsiborás Gergő | 2013. április 17. 06:10
Tudatosan kell építkeznünk ahhoz, hogy ne csak elvétve legyenek sikersztorijaink. A magyar kreativitás, innováció ott van a világtérképen, de a fejekben sok a rossz beidegződés idehaza. Ehhez az építkezéshez szükség van az államra is, a piac nem tud mindent megoldani - Szabó Balázzsal, az InVendor üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk, aki ad néhány hasznos tippet is kezdő vállalkozóknak.
KKV Itt az idő, hogy felfedezze a céged a Bloomberg 
Privátbankár.hu | 2013. április 3. 11:31
A médiakonszern befektetőkkel érkezik Londonba, ahová magyar cégeket is várnak. Bárki mehet.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG