<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

KKV
Csoporttá alakult és részben megkezdte működését Kósa Erika új vállalata, a Consequit Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. A vállalat-csoport tagjai a Consequit Zrt, a szlovák biztosításközvetítő cég, a Consequit Alkusz Kft és a Jövő Alapítvány.

Startolnak: biztosítások és arany

A Consequit menedzsmentje november elején vásárolt meg egy alkusz céget - Consequit Alkusz Kft – amely már meg is kezdte működését három területen: hitel, biztosítás és ingatlan. A Consequit Alkusz Kft főbb partnerei közé tartozik az Uniqua, az Aegon, a Generali, az Allianz, a CIG, a Groupama, a Chartis, az ING és a Metlife.

Kósa Erika, a Brokernetből gazdagodott meg az egykori pedagógusA vállalatcsoport zászlóshajója, a Consequit Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. a napokban köt szerződést a Solar Gold Zrt-vel, amely kifejezetten a Consequit számára fejlesztett aranybefektetéshez kapcsolódó termékeket kínál. Ezeket a termékeket azonnal el is kezdi értékesíteni a tanácsadói hálózat. A társaság több vezető biztosítóval írt alá szándéknyilatkozatot, velük a szerződéseket a PSZÁF engedély megszerzése után köti meg.

Cég a Brokernettől

Az alapító saját útjára lépett
Kósa Erika Több mint 20 éve tevékenykedik pénzügyi pályán. Az eredetileg pedagógus végzettséggel rendelkező szakember egy osztrák pénzügyi tanácsadó cégnél szerzett komoly tapasztalatot, ahol egy évtizeden keresztül dolgozott. Értékesítési igazgatói pozícióból váltott 1999-ben, amikor társaival megalapította a Brokernetet, amely Magyarország és Közép-Európa meghatározó pénzügyi tanácsadó szervezetévé nőtte ki magát. Kósa Erika 13 éven keresztül vett részt a Brokernet felépítésében és vezetésében, majd 2012-ben megalapította saját vállalkozását, a Consequit-et. Kósa Erika Magyarország leggazdagabb üzletasszonya.

A Brokernet-tel októberben aláírt megállapodás szerint a Consequit Csoport tagja lett az a szlovák cég is, amely korábban a Brokernet tulajdonosainak kezében volt. Ez a vállalat 2013. január 1-től részvénytársasági formában működik tovább. A csoport a szlovák céggel együtt összesen 11 irodával - egy fővárosi, hét vidéki és három szlovákiai - kezdi meg működését.

Profikat igazoltak le - de hogyan tovább?

Új tagokkal bővült a Consequit Tanácsadó Testülete is. A menedzsment – Kósa Erika elnök, Dr. Farkas András értékesítési vezérigazgató Körtvélyesi Zoltán vezérigazgató és Szántó Ferenc hálózati igazgató – munkáját segíti mostantól Czakó Borbála volt brit nagykövet, Bosnyák Attila, a MetLife közép-kelet európai akvizíciós igazgatója, Unger Anita adótanácsadó, közgazdász, illetve Benkő Vilmos közgazdász.

A Consequit folyamatosan építi ki a tanácsadói hálózatot, jelenleg zajlanak a felvételi interjúk. A hálózat-építésről Kósa Erika ezt mondta: „Hiszek a csapat erejében. Boldoggá tesz, hogy látom, milyen sokan szeretnének velem dolgozni és másokat segíteni abban, hogy felelős pénzügyi döntéseket hozzanak. Jövő év végére 800-1000 fős értékesítői hálózatot fogunk kialakítani.”

A Consequit Csoport nagy hangsúlyt fog fektetni a tanácsadók folyamatos képzésére és vizsgáztatására.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

KKV A vállalatokat is elérte az infláció
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 10:19
Bár a nagyvállalatok jellemzően már beépítették áraikba a pénzromlás hatását, a cégek több mint felének okoz nehézséget a magas infláció. A K&H nagyvállalati növekedési index szerint a szektorok közül magasan a mezőgazdasági cégeknek jelenti a legnagyobb kihívást az áremelkedés.
KKV Sok cég fiókjából hiányzik ez a kulcsfontosságú dokumentum
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 07:55
Amellett, hogy a magyar cégek innovációs kedve minimum visszafogott, sok vállalatnak továbbra sincs a következő időszakban tervezett fejlesztéseket megalapozó írásos innovációs stratégiája - áll a K&H innovációs indexben.
KKV Új év, új élet - új céges bankszámla!
Gergely Péter | 2022. január 15. 18:15
Sokan újévi fogadalmakkal indították a 2022-es évet, melyben új célokat jelöltek ki, köztük pénzügyi célokat is. Vállalkozóként azonban nem gondolnak olyan lehetőségekre, melyek miatt esetleg végigbosszankodtuk az előző évet. Ilyen lehet egy rossz szerződés, egy felesleges biztosítás vagy egy jó drága céges bankszámla. Érdemes ezekhez is hozzányúlni. Igen, akár még a cég bankszámlájához is.
KKV Nagy dobás a Főtaxitól: elindult az új szolgáltatás
Privátbankár.hu | 2022. január 10. 18:22
Belép a csomagszállítási piacra az egyik legnagyobb magyar taxicég.
KKV Ezentúl Orbán Viktor vejének friss szerzeményéhez kell utalni a kamarai hozzájárulásokat
Privátbankár.hu | 2022. január 5. 14:26
Arról az 5 ezer forintról van szó, amelyet a vállalkozásoknak évente kell megfizetniük.
KKV Hogyan növekedhetnek sikeresen a cégek?
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 10:28
Egy vállalkozás indulásakor előnyt jelenthet, ha saját tőkéből indul és minden feladat egy kézben összpontosul, hiszen így a döntéshozatal is gyorsabb.
KKV Jócskán megdrágulhat a magyar cégek élete
Privátbankár.hu | 2021. december 29. 13:40
Átlagosan a költségeik 15 százalékos emelkedésére számítanak 2022-től a kis- és közepes vállalkozások - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.
KKV Nagy változások az adózásban: erre kell majd figyelni 2022-ben
Privátbankár.hu | 2021. december 29. 11:41
Eléri jövőre az 1500 milliárd forintot a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak biztosított adócsökkentési intézkedések összege.
KKV 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet
Privátbankár.hu | 2021. december 19. 14:01
Ismerje meg a feltörekvő magyar középvállalkozások sikerének titkait. A K&K Kis és Középvállalkozások magazinja és az Alinea Kiadó gondozásában megjelenő 50 vállalkozás, 50 család, 50 történet című könyv december 6-án került a piacra.
KKV Melyik az Orbán-rendszer legsikeresebb üzletága?
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 16:05
„Ahol ilyen mértékű dominanciája van egy politikai erőnek, ott mindenki abban érdekelt, hogy a kormányon lévőkkel jóban legyen” – állítja Török Gábor a Piac & Profit legfrissebb számában. A politológus arról is beszélt a lapnak adott interjúban, mi befolyásolja azt, hogy az üzleti élet szereplői melyik párthoz húznak. De nem csak pénzről és profitról szól a decemberi magazin, amely már kapható az újságárusoknál.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló