<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sok éve dolgozunk ezért, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, amiről már többször írtunk, beszéltünk: a minőségi tartalmainkat előfizetésért kínáljuk olvasóinknak. Cikkeink túlnyomó többsége továbbra is szabadon olvasható marad, de hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott, sokoldalú, komoly munkával készülő cikkeink elnyerik olvasóink tetszését, és az olyan szakmai elismerések, mint a Minőségi Újságírásért Díj mellett méltónak találtatunk az Ön előfizetésére is.

Az okokat többek között ebben a cikkben részletesen leírtuk. Az elmúlt hónapokban sokan, sokféleképpen írtak már arról, hogy a minőségi sajtó, amely politikai és gazdasági befolyástól mentesen szeretne működni, amely a tényeket szeretné hitelesen, a lehető legtöbb oldalról megmutatni, amely hátteret ad az olvasók számára a pénzügyi, gazdasági, társadalmi folyamatok megértéséhez, az olvasók hozzájárulása nélkül nem tudja magas színvonalon ellátni a feladatát.

Szerkesztőségeink, az Mfor és a Privátbankár, valamint a Piac&Profit, minden olyan témáról, eseményről elfogulatlanul számolnak be, amelyet szűkös erőforrásaink megengednek. Egyebek mellett azért is fontos az Ön hozzájárulása, hogy egyre több témát tudjunk minél részletesebben feldolgozni, így Ön is több és alaposabb információ birtokában hozhatja meg a döntéseit, alakíthatja ki a véleményét. 

Azt gondoljuk, hogy a média akkor tudja a legtöbbet tenni a demokráciáért, ha a feladatát végzi: elfogulatlanul, kiegyensúlyozottan, minden releváns szereplő álláspontját megmutatva, kritikai elemzés alá vetve tudósít olyan történésekről, eseményekről is, amelyek egyes szereplők számára kényelmetlenek is lehetnek. Nem hiszünk az aktivista újságírásban, ellenben bízunk az autonóm állampolgárokban, akik ki tudják és akarják alakítani a saját, megalapozott véleményüket. Ebben szeretnénk segítségükre lenni az információk tényszerű, gondosan ellenőrzött tálalásával.

Ez nem jelenti azt, hogy szerkesztőségeinknek vagy újságíróinknak ne lenne véleménye. Van, és ennek időről-időre hangot is adunk, ám a véleményünk szigorúan elkülönül a tényektől, a kettőt nem keverjük.

Munkákat a minőség iránti elkötelezettség vezérli: a tények ellenőrzése, higgadt, mértéktartó tálalása, több oldalról való megvilágítása. Nem írunk kattintásvadász címeket, nem hajszoljuk a szenzációt, de megírjuk mindazt, ami az erőnkből, a tudásunkból telik - tekintet nélkül arra, hogy ez kinek tetszik vagy sem, kinek előnyös vagy kinek hátrányos.

A minőség iránti elkötelezettségünket mutatja, hogy a 2020-ban újraindult Minőségi Újságírásért fődíját is elnyertük, egy további alkalommal pedig kiemelésben részesültünk. Az előfizetői bevételeket arra fordítjuk, hogy még több témát, még több újságíróval, még magasabb színvonalon tudjunk lefedni, hogy egyre több és gyakoribb videó-, valamint Podcast-adásokkal jelentkezhessünk. Külsős szerzőink között köszönthetjük többek között Bod Péter Ákost, Pogátsa Zoltánt, Darvas Zsoltot. László Csabát vagy Szakonyi Pétert és Prinz Dánielt is. Előfizetői bevételeinkből újságíróink közvetlenül is részesülnek, és ezek a bevételek teszik lehetővé újabb kollégák felvételét is.

Hiszünk abban, hogy a két - sőt, a Piac&Profit magazinnal együtt három - lap akár napi 63 forintért kínált minőségi szolgáltatása megtalálja fizetőképes keresletét, ezért bízunk abban, hogy Önt is az előfizetőink között köszönthetjük.

Előfizetőinknek az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalmaihoz való teljes és együttes hozzáférésen túl napi előfizetői hírlevelet kínálunk, amelyben az adott napon mindkét oldalunkon megjelent Prémium cikkeinket egyben olvashatja, akár gyűjtőoldalunkon is, ahol szintén megtalálható minden előfizetéshez kötött cikkünk. Csomagunk része továbbá az előfizetőink részére létrehozott exkluzív klubhoz csatlakozás, valamint a havonta szervezett (online vagy személyes) olvasói találkozókon való részvétel lehetősége. Itt előfizetőink közvetlen párbeszédet folytathatnak lapjaink munkatársaival, a lap vezetésével: véleményt mondhatnak, ötleteket adhatnak, egyszóval közösen gondolkodhatunk, hogyan tehetnénk olvasóink számára még hasznosabbá lapjainkat.

Klub csomagunk előfizetői igénybe vehetnek - sokszor az olvasást valóban megnehezítő - hirdetések nélküli csomagot is, sőt, print magazinunk, a Piac&Profit tartalmait is olvashatják, valamint, egyedülálló módon a magyar médiapiacon, Prémium cikkeink ingyenes elolvasásával ajándékozhatják meg barátaikat, ismerőseiket, akiknek ezért cserébe csak egy email-címet kell megadniuk.

Prémium tartalmainkat, szolgáltatásainkat a befektetői alapkezelői szakmában már jól ismert Klasszis brand alatt kínáljuk. Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.

Előfizetési ajánlatainkat itt találja >>

Legyen előfizetőnk - mi nap mint nap bizonyítani fogunk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Közérdekű Covid itthon: sok új áldozat, nagyot csökkent a kórházban ápoltak száma
Privátbankár.hu | 2021. december 8. 09:15
Az újonnan azonosított fertőzöttek száma közel hétezer.
Közérdekű Már csaknem az összes szervátültetett túl van a második oltáson
Privátbankár.hu | 2021. december 7. 11:12
Egészen pontosan a 95 százalékuk. 54 százalékuk pedig november közepéig már a harmadikat is felvette – derül ki egy friss felmérésből. Az eredmények megmutatják azt is, hogy egy betegeket összefogó szervezet milyen komoly hatást képes gyakorolni közösségére az egészségtudatos viselkedés érdekében.
Közérdekű Sok halott, kifulladóban az oltási akció
Privátbankár.hu | 2021. december 7. 09:22
Az elmúlt huszonnégy órában 224-en veszítették az életüket a koronavírus által, ennél több halottra csaknem nyolc hónapja volt példa. Első oltást már csak valamivel többen, mint 2800-an vettek fel, ez a legalacsonyabb érték az oltási akció november 22-ei elindulása óta.
Közérdekű New Yorkban már a magáncégeknél dolgozóknak is kötelező beoltatni magukat
Privátbankár.hu | 2021. december 7. 06:21
Eddig ez csak a város alkalmazásában álló dolgozók számára volt előírás, december 27-étől már  a város magántulajdonban lévő vállalatai és üzletei által foglalkoztatottaknak is az lesz.
Közérdekű Kijöttek a szennyvízadatok: ezekben a városban rosszabbodott a helyzet  
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 15:36
Továbbra is emelkedést mutat a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja.
Közérdekű 3 helyett 5 százalékkal emelkednek jövőre a nyugdíjak
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 14:54
Erről Orbán Viktor tett bejelentést. 
Közérdekű A nap képe - Mikulások kaptak szurit az oltási akcióhéten
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 13:51
A Mikulás apropóján voltak, akik jelmezben mentek oltakozni. A statisztikák szerint elsősorban a második és harmadik oltást veszik fel az emberek, az elsőre kevesen jelentkeznek.
Közérdekű Majdnem félezer covid-áldozat volt a hét végén, csak a 3. oltás halad jól
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 09:41
Összesen 586-an vannak lélegeztetőn, százezren kapták meg a harmadik oltást.
Közérdekű Rusvai Miklós: Ne bántsuk az omikront, lehet, hogy jót tesz velünk
Privátbankár.hu | 2021. december 6. 08:21
A víruskutató meglepő véleményt tett közzé.
Közérdekű MOK: 125 intenzív osztályon kezelt betegből 87-en nincsenek beoltva
Privátbankár.hu | 2021. december 3. 14:21
És átlag 70 fő van altatva, lélegeztetőgépen.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló