Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Sok éve dolgozunk ezért, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, amiről már többször írtunk, beszéltünk: a minőségi tartalmainkat előfizetésért kínáljuk olvasóinknak. Cikkeink túlnyomó többsége továbbra is szabadon olvasható marad, de hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott, sokoldalú, komoly munkával készülő cikkeink elnyerik olvasóink tetszését, és az olyan szakmai elismerések, mint a Minőségi Újságírásért Díj mellett méltónak találtatunk az Ön előfizetésére is.

Az okokat többek között ebben a cikkben részletesen leírtuk. Az elmúlt hónapokban sokan, sokféleképpen írtak már arról, hogy a minőségi sajtó, amely politikai és gazdasági befolyástól mentesen szeretne működni, amely a tényeket szeretné hitelesen, a lehető legtöbb oldalról megmutatni, amely hátteret ad az olvasók számára a pénzügyi, gazdasági, társadalmi folyamatok megértéséhez, az olvasók hozzájárulása nélkül nem tudja magas színvonalon ellátni a feladatát.

Szerkesztőségeink, az Mfor és a Privátbankár, valamint a Piac&Profit, minden olyan témáról, eseményről elfogulatlanul számolnak be, amelyet szűkös erőforrásaink megengednek. Egyebek mellett azért is fontos az Ön hozzájárulása, hogy egyre több témát tudjunk minél részletesebben feldolgozni, így Ön is több és alaposabb információ birtokában hozhatja meg a döntéseit, alakíthatja ki a véleményét. 

Azt gondoljuk, hogy a média akkor tudja a legtöbbet tenni a demokráciáért, ha a feladatát végzi: elfogulatlanul, kiegyensúlyozottan, minden releváns szereplő álláspontját megmutatva, kritikai elemzés alá vetve tudósít olyan történésekről, eseményekről is, amelyek egyes szereplők számára kényelmetlenek is lehetnek. Nem hiszünk az aktivista újságírásban, ellenben bízunk az autonóm állampolgárokban, akik ki tudják és akarják alakítani a saját, megalapozott véleményüket. Ebben szeretnénk segítségükre lenni az információk tényszerű, gondosan ellenőrzött tálalásával.

Ez nem jelenti azt, hogy szerkesztőségeinknek vagy újságíróinknak ne lenne véleménye. Van, és ennek időről-időre hangot is adunk, ám a véleményünk szigorúan elkülönül a tényektől, a kettőt nem keverjük.

Munkákat a minőség iránti elkötelezettség vezérli: a tények ellenőrzése, higgadt, mértéktartó tálalása, több oldalról való megvilágítása. Nem írunk kattintásvadász címeket, nem hajszoljuk a szenzációt, de megírjuk mindazt, ami az erőnkből, a tudásunkból telik - tekintet nélkül arra, hogy ez kinek tetszik vagy sem, kinek előnyös vagy kinek hátrányos.

A minőség iránti elkötelezettségünket mutatja, hogy a 2020-ban újraindult Minőségi Újságírásért fődíját is elnyertük, egy további alkalommal pedig kiemelésben részesültünk. Az előfizetői bevételeket arra fordítjuk, hogy még több témát, még több újságíróval, még magasabb színvonalon tudjunk lefedni, hogy egyre több és gyakoribb videó-, valamint Podcast-adásokkal jelentkezhessünk. Külsős szerzőink között köszönthetjük többek között Bod Péter Ákost, Pogátsa Zoltánt, Darvas Zsoltot. László Csabát vagy Szakonyi Pétert és Prinz Dánielt is. Előfizetői bevételeinkből újságíróink közvetlenül is részesülnek, és ezek a bevételek teszik lehetővé újabb kollégák felvételét is.

Hiszünk abban, hogy a két - sőt, a Piac&Profit magazinnal együtt három - lap akár napi 63 forintért kínált minőségi szolgáltatása megtalálja fizetőképes keresletét, ezért bízunk abban, hogy Önt is az előfizetőink között köszönthetjük.

Előfizetőinknek az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalmaihoz való teljes és együttes hozzáférésen túl napi előfizetői hírlevelet kínálunk, amelyben az adott napon mindkét oldalunkon megjelent Prémium cikkeinket egyben olvashatja, akár gyűjtőoldalunkon is, ahol szintén megtalálható minden előfizetéshez kötött cikkünk. Csomagunk része továbbá az előfizetőink részére létrehozott exkluzív klubhoz csatlakozás, valamint a havonta szervezett (online vagy személyes) olvasói találkozókon való részvétel lehetősége. Itt előfizetőink közvetlen párbeszédet folytathatnak lapjaink munkatársaival, a lap vezetésével: véleményt mondhatnak, ötleteket adhatnak, egyszóval közösen gondolkodhatunk, hogyan tehetnénk olvasóink számára még hasznosabbá lapjainkat.

Klub csomagunk előfizetői igénybe vehetnek - sokszor az olvasást valóban megnehezítő - hirdetések nélküli csomagot is, sőt, print magazinunk, a Piac&Profit tartalmait is olvashatják, valamint, egyedülálló módon a magyar médiapiacon, Prémium cikkeink ingyenes elolvasásával ajándékozhatják meg barátaikat, ismerőseiket, akiknek ezért cserébe csak egy email-címet kell megadniuk.

Prémium tartalmainkat, szolgáltatásainkat a befektetői alapkezelői szakmában már jól ismert Klasszis brand alatt kínáljuk. Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.

Előfizetési ajánlatainkat itt találja >>

Legyen előfizetőnk - mi nap mint nap bizonyítani fogunk!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Közérdekű Hamarosan Csehországba is szabadon lehet utazni
Privátbankár.hu / MTI | 2021. május 11. 12:43
Minderről Szijjártó Péter tárgyalt cseh kollégájával. 
Közérdekű Csütörtöktől oltják a 16-18 éveseket
Privátbankár.hu | 2021. május 11. 12:30
Több mint fél millió új vakcina érkezett két gyártótól, a 16-18 évesek oltása csütörtökön indul, az indiai mutánst még nem regisztrálták az országban - közölték az operatív törzs keddi tájékoztatóján.
Közérdekű Operatív törzs: több bulin is megjelentek hétvégén a rendőrök
Privátbankár.hu | 2021. május 10. 12:35
Igazoltan hiányzik az iskolából, aki oltást kap, a lakosság 44 százalékát már beoltották, több fontos téma is előkerült az operatív törzs tájékoztatóján.  
Közérdekű Most is biztató számok érkeztek a magyar járványhelyzetről
Privátbankár.hu | 2021. május 10. 09:24
Továbbra is alacsony az új fertőzöttek száma, de nem feltétlenül csak azért, mert kevés tesztet végeznek. Az elhunytak száma második napja marad 100 alatt. 
Közérdekű Kásler Miklós: az állam mindent megtett, amit lehetett
MTI | 2021. május 9. 16:45
A személyes felelősség fontosságát hangsúlyozva biztatott mindenkit a koronavírus elleni védőoltásra az emberi erőforrások minisztere vasárnap közösségi oldalán.
Közérdekű Rég volt ilyen: 100-nál is kevesebben hunytak el egy nap alatt
Privátbankár.hu | 2021. május 9. 09:56
Kicsit több mint 2 hónapja volt ilyen utoljára. 
Közérdekű Már csak 30 ezer magyar vette fel az első oltását az elmúlt 24 órában
Privátbankár.hu | 2021. május 6. 08:59
Emiatt nagyon lassú tempóban emelkedik az oltottak összlétszáma. A második körös oltások beadásának ideje van az adatok alapján. Az elmúlt hetekben 60-70 ezer embert is beoltottak naponta. 
Közérdekű Itt a szomorú szerdai adat, 128-an elhunytak a járványban
Privátbankár.hu | 2021. május 5. 09:54
Ismét ezer fölött az újonnan regisztrált fertőzöttek száma.
Közérdekű Operatív törzs: Szputnyik-vakcinára is lehet majd regisztrálni, de nem mindenkinek
Privátbankár.hu | 2021. május 4. 12:36
Zajlik a felkészülés a Magyarországon élő külföldiek és a 16-18 évesek oltására is.
Közérdekű Orbán Viktor ma este meccsre megy
Privátbankár.hu | 2021. május 3. 18:11
A miniszterelnök a tervei szerint kimegy az Újpest-Fehérvár döntőre.
hírlevél
depositphotos

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.