5p

Sok éve dolgozunk ezért, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, amiről már többször írtunk, beszéltünk: a minőségi tartalmainkat előfizetésért kínáljuk olvasóinknak. Cikkeink túlnyomó többsége továbbra is szabadon olvasható marad, de hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott, sokoldalú, komoly munkával készülő cikkeink elnyerik olvasóink tetszését, és az olyan szakmai elismerések, mint a Minőségi Újságírásért Díj mellett méltónak találtatunk az Ön előfizetésére is.

Az okokat többek között ebben a cikkben részletesen leírtuk. Az elmúlt hónapokban sokan, sokféleképpen írtak már arról, hogy a minőségi sajtó, amely politikai és gazdasági befolyástól mentesen szeretne működni, amely a tényeket szeretné hitelesen, a lehető legtöbb oldalról megmutatni, amely hátteret ad az olvasók számára a pénzügyi, gazdasági, társadalmi folyamatok megértéséhez, az olvasók hozzájárulása nélkül nem tudja magas színvonalon ellátni a feladatát.

Szerkesztőségeink, az Mfor és a Privátbankár, valamint a Piac&Profit, minden olyan témáról, eseményről elfogulatlanul számolnak be, amelyet szűkös erőforrásaink megengednek. Egyebek mellett azért is fontos az Ön hozzájárulása, hogy egyre több témát tudjunk minél részletesebben feldolgozni, így Ön is több és alaposabb információ birtokában hozhatja meg a döntéseit, alakíthatja ki a véleményét. 

Azt gondoljuk, hogy a média akkor tudja a legtöbbet tenni a demokráciáért, ha a feladatát végzi: elfogulatlanul, kiegyensúlyozottan, minden releváns szereplő álláspontját megmutatva, kritikai elemzés alá vetve tudósít olyan történésekről, eseményekről is, amelyek egyes szereplők számára kényelmetlenek is lehetnek. Nem hiszünk az aktivista újságírásban, ellenben bízunk az autonóm állampolgárokban, akik ki tudják és akarják alakítani a saját, megalapozott véleményüket. Ebben szeretnénk segítségükre lenni az információk tényszerű, gondosan ellenőrzött tálalásával.

Ez nem jelenti azt, hogy szerkesztőségeinknek vagy újságíróinknak ne lenne véleménye. Van, és ennek időről-időre hangot is adunk, ám a véleményünk szigorúan elkülönül a tényektől, a kettőt nem keverjük.

Munkákat a minőség iránti elkötelezettség vezérli: a tények ellenőrzése, higgadt, mértéktartó tálalása, több oldalról való megvilágítása. Nem írunk kattintásvadász címeket, nem hajszoljuk a szenzációt, de megírjuk mindazt, ami az erőnkből, a tudásunkból telik - tekintet nélkül arra, hogy ez kinek tetszik vagy sem, kinek előnyös vagy kinek hátrányos.

A minőség iránti elkötelezettségünket mutatja, hogy a 2020-ban újraindult Minőségi Újságírásért fődíját is elnyertük, egy további alkalommal pedig kiemelésben részesültünk. Az előfizetői bevételeket arra fordítjuk, hogy még több témát, még több újságíróval, még magasabb színvonalon tudjunk lefedni, hogy egyre több és gyakoribb videó-, valamint Podcast-adásokkal jelentkezhessünk. Külsős szerzőink között köszönthetjük többek között Bod Péter Ákost, Pogátsa Zoltánt, Darvas Zsoltot. László Csabát vagy Szakonyi Pétert és Prinz Dánielt is. Előfizetői bevételeinkből újságíróink közvetlenül is részesülnek, és ezek a bevételek teszik lehetővé újabb kollégák felvételét is.

Hiszünk abban, hogy a két - sőt, a Piac&Profit magazinnal együtt három - lap akár napi 63 forintért kínált minőségi szolgáltatása megtalálja fizetőképes keresletét, ezért bízunk abban, hogy Önt is az előfizetőink között köszönthetjük.

Előfizetőinknek az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalmaihoz való teljes és együttes hozzáférésen túl napi előfizetői hírlevelet kínálunk, amelyben az adott napon mindkét oldalunkon megjelent Prémium cikkeinket egyben olvashatja, akár gyűjtőoldalunkon is, ahol szintén megtalálható minden előfizetéshez kötött cikkünk. Csomagunk része továbbá az előfizetőink részére létrehozott exkluzív klubhoz csatlakozás, valamint a havonta szervezett (online vagy személyes) olvasói találkozókon való részvétel lehetősége. Itt előfizetőink közvetlen párbeszédet folytathatnak lapjaink munkatársaival, a lap vezetésével: véleményt mondhatnak, ötleteket adhatnak, egyszóval közösen gondolkodhatunk, hogyan tehetnénk olvasóink számára még hasznosabbá lapjainkat.

Klub csomagunk előfizetői igénybe vehetnek - sokszor az olvasást valóban megnehezítő - hirdetések nélküli csomagot is, sőt, print magazinunk, a Piac&Profit tartalmait is olvashatják, valamint, egyedülálló módon a magyar médiapiacon, Prémium cikkeink ingyenes elolvasásával ajándékozhatják meg barátaikat, ismerőseiket, akiknek ezért cserébe csak egy email-címet kell megadniuk.

Prémium tartalmainkat, szolgáltatásainkat a befektetői alapkezelői szakmában már jól ismert Klasszis brand alatt kínáljuk. Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.

Előfizetési ajánlatainkat itt találja >>

Legyen előfizetőnk - mi nap mint nap bizonyítani fogunk!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Közérdekű Megkezdődött a taposás az olimpia miatt
Privátbankár.hu | 2024. április 16. 10:57
Egymásra licitálnak a sportszergyártók azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a párizsi olimpia reklámozási lehetőségeiből, van olyan vállalat, amely hirdetési szőnyegbombázást tervez.
Közérdekű A csalók egyből rárepültek a csodagyógyszerre
Privátbankár.hu | 2024. április 16. 10:13
A hamisítók máris rámentek az elmúlt években megjelent súlycsökkenő készítmények fake változatainak értékesítésére és nem ez az egyetlen aggasztó hír a készítményekkel kapcsolatban.
Közérdekű Szijjártó Péter: 24 magyar jelentkezett az izraeli nagykövetségen
Privátbankár.hu | 2024. április 14. 11:44
Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter friss információkkal jelentkezett az iráni támadás után. 
Közérdekű Kit vesz maga mellé Magyar Péter: Chikán Attilát, Járai Zsigmondot, Jaksity Györgyöt, esetleg Pottyondi Edinát? - A hét videója
Juhász Gábor-Mester Nándor-Bózsó Péter | 2024. április 12. 18:53
Vajon kiket választ majd Magyar Péter, hogy húzónévként mellette álljanak, mondjuk egy óriásplakáton? Honnan jöhetnek, és ki lesz közöttük a legismertebb nő? Mely társadalmi rétegeket célszerű megszólítania? Mit tervez vidéken és mennyire fog a fitalokra fókuszálni? Hogyan tud hatni eddig passzív, vagy visszahúzódó rétegekre? Ezt elemezte a hét videójában Mester Nándor felelős szerkesztő és Bózsó Péter újságíró, akik saját szakállukra castingoltak.
Közérdekű Itt a jó hír a lakáshitelre vágyóknak
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 14:28
Már öt banknál lehet akár 10 százalék önerővel lakáshitelt felvenni.
Közérdekű A nap képe: Szijjártó Péter egy jó cimborával pózolt
Privátbankár.hu | 2024. április 10. 16:59
Menczer Tamás utódjával mosolygott jó hangulatban a tárcavezető. 
Közérdekű Magyar Péter megtalálta a megoldást – megvan, milyen párttal indulhat a választáson
Privátbankár.hu | 2024. április 10. 16:34
Varga Judit NER-ből kiugrott volt férje Facebook-oldalán számolt be erről.
Közérdekű Ismét találkoztak a tenisz szerelmesei
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 11:22
Több mint 20 fokos volt a hőmérséklet, ám a teniszpályák még a téli sátrak alatt várták a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyre nevezett teniszezőket. 2001 óta rendezik meg évente ezt a versenyt, de első alkalommal érezhették magukat a játékosok egyszerre a télben és a tavaszban is. Az a sátor, amelyiket jobban sütött a nap, amolyan óriás szauna hatását keltette, míg a fák árnyékában lévő sátorban hűvösebb volt, mint a szabadban.
Közérdekű Mészáros Lőrinc: 32 év év alatt jutottam el idáig, nem két nap alatt
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 08:22
A majdnem 400 cégből álló birodalmat irányító Mészáros Lőrinc szerint minden munkáért meg kell dolgozni, azokat nem osztogatják csak úgy. Az üzletember beszélt a terjeszkedési terveiről és Orbán Viktor miniszterelnökről is. 
Közérdekű Újabb országokban vezethetik be a kötelező katonaságot
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 07:55
Oroszország szomszédai egyre határozottabban kérik a szövetséges tagállamokat, hogy ismét vezessék be a hosszabb-rövidebb idejű kötelező katonáskodást. Mi a helyzet Magyarországon? 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG