Előfizetés
Közérdekű Szintet lépett az Mfor és a Privátbankár.hu - A hét videója 
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. január 15. 20:01
Elindult a Klasszis, az Mfor és a Privátbankár.hu prémium tartalmait kínáló előfizetési rendszer - a Hét Videójában Gáspár András lapigazgató mutatja be a rendszer működését és igyekszik választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.
Közérdekű Mérföldkőhöz értünk: prémium tartalmakat kínál az Mfor és a Privátbankár.hu 
Gáspár András | 2021. január 13. 05:04
Sok éve dolgozunk ezért, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, amiről már többször írtunk, beszéltünk: a minőségi tartalmainkat előfizetésért kínáljuk olvasóinknak. Cikkeink túlnyomó többsége továbbra is szabadon olvasható marad, de hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott, sokoldalú, komoly munkával készülő cikkeink elnyerik olvasóink tetszését, és az olyan szakmai elismerések, mint a Minőségi Újságírásért Díj mellett méltónak találtatunk az Ön előfizetésére is.
Vásárló Netflix módjára lehet autóra előfizetni 
Fellegi Tamás | 2018. december 3. 20:20
Új forma terjed Amerikában az autózásban: az ügyfél nem veszi meg az autót, nem is bérli. Előfizet rá, tetszés szerint időre, mint a Netflixre, és ha elég volt, mondjuk nem kell egy időre az autó, lemondja. Később, ha újra kell, újra előfizethet. A megoldás drágább, mint az autóhitel, de megszabadulunk a szervizköltségtől.
Személyes pénzügyek Van még egyáltalán szükséged hagyományos televízióra? 
Eidenpenz József | 2017. június 13. 20:58
Már most sem biztos, hogy szükséged van rá, főleg, ha értesz idegen nyelvet. Számos módon el lehet érni külföldi és hazai adókat az interneten, a Youtube-on keresztül, a tévétársaságok honlapjain vagy néhány keretprogram segítségével. Tucatszám vannak ingyenes élő adások is.
Tippek Hogyan válasszunk céges mobilelőfizetést? 
Privátbankár.hu | 2016. december 30. 14:30
Nem is olyan régen még kinevették az úttörőket, ma már egy vállalkozás sem maradhat életben mobiltelefon nélkül. A piacon rengeteg az ajánlat, versenyeznek az ügyfelekért a szolgáltatók – hogyan válasszunk hát szolgáltatáscsomagot? Miközben nincs mindenkire egyformán alkalmazható recept, összeszedtünk néhány szempontot, amit érdemes szem előtt tartani a választásnál.
Vásárló Megerősítették: Fizetőssé tennék az RTL Klubot és a TV2-t is 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 11. 13:35
A két legnagyobb országos kereskedelmi televízió januártól fizetőssé tenné a tartalmait, ami nem tetszik sem a kábelszolgáltatóknak, sem a kormányzatnak – írja a Napi Gazdaság. Ez a kábeles előfizetési díjak emelkedésével járhat. A pontos részleteknek legkésőbb december 1-ig kell kiderülniük.
Vásárló Hamarosan több SIM-kártya lesz a Földön, mint ember 
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 08:03
Előrejelzések szerint 2015-ben a mobil-előfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát.
Vásárló Már nem bírod az új iPhone nélkül? Este lehet szerződni 
Privátbankár.hu | 2013. október 24. 15:10
Ma este még csak előszerződést lehet kötni, éjféltől lehet tényleg hozzájutni a készülékekhez.
KKV A Die Welt-nek bejött, amitől sokan még félnek 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 8. 14:56
Az Axel Springer lapkiadó szerint sikeresen állt át az előfizetéses üzleti modellre a Die Welt című német napilap online kiadása.
Vásárló Elmaradt a mobil törlesztésével? Ne aggódjon a telefonálás miatt 
Privátbankár.hu | 2013. május 31. 10:47
A mobiltelefon-szolgáltatók nem korlátozhatják ügyfeleik kimenő hívásait abban az esetben, ha azok csak a készülék részleteinek fizetésével vannak késedelemben, de számlatartozásuk nincs.
KKV Milliárdokat szörföltek össze az előfizetők a Telenornak 
Privátbankár.hu | 2013. április 26. 10:21
Árbevétele elmaradt, de a kamat- és adófizetés előtti eredménye javult a telefontársaságnak. A javuláshoz a mobilinternet is jelentősen hozzájárult. Ugyanakkor több tízezerrel csökkent az előfizetők száma.
Vásárló Előfizetők, figyelem: a "ráutaló magatartásra" utazik a UPC 
Privátbankár.hu | 2012. november 19. 18:05
A UPC Magyarország Kft. a közelmúltban levélben kereste meg előfizetőit, hogy meglévő szerződéseik helyébe újat ajánljon számukra. A cég a levélben a jelenlegi előfizetői szerződések közös megegyezéssel történő megszüntetését, és egy - állítása szerint azzal mindenben megegyező tartalmú - új szerződés "ráutaló magatartással" történő megkötését kezdeményezi.
Vásárló A Tesco Mobile októberig nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire 
Privátbankár.hu | 2012. június 5. 15:56
A július 1-jétől bevezetett új távközlési adó ellenére a Tesco Mobile garantálja, hogy percdíjait legalább október 1-jéig nem emeli. Március 1-jei indulásakor az ígérte, hogy tarifáit az átlátható, könnyen megérthető percdíjak fogják jellemezni, és ehhez kívánja tartani magát a jövőben is, anélkül, hogy az új adót bármilyen formában beépítené a szolgáltatás díjába – írja a cég.
Vásárló A mobilosok fizettek rá a legjobban az áfaemelésre 
Privátbankár.hu | 2012. január 24. 14:58
A várakozásokkal ellentétben alig emeltek árat az internet- és kábeltévé szolgáltatók, a mobilszolgáltatók viszont érezhetően emelték díjaikat az áfa januári emelése után. A mobilosok esetenként 10 százalékkal is nagyobb tarifákkal találkoznak, máshol azonban úgy tűnik, az éles árverseny némi áldozatvállalásra kényszeríti a cégeket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG