1p
Külföldi katasztrófavédelmi csapatok haladnak át az országon a hétvégén Szerbia felé, kerüljünk egyes autópályákat és autóutakat. Záhony felől is jönnek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján megjelent közleményben azt írta: Szerbiában a NATO katasztrófavédelmi gyakorlatán 35 ország képviselteti magát, a külföldi csapatok zárt konvojban, rendőri felvezetéssel haladnak át Magyarország területén.

A csapatok szombat délelőtt a Záhony - M3-as autópálya - Budapest szakaszon, délután és este az M1-es és az M0-s, valamint az M5-ös autópálya vonalán haladnak Röszke irányába. Vasárnap délelőtt az M2-esen és az M0-son, délután és este az M15-ös autóúton és az M1-es sztrádán, valamint az M5-ös autópályán közlekednek, szintén Röszke felé.

A rendőrség azt kéri, hogy az erre haladók fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Címkék: Lakosság

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Lakosság Az Alpokaljától az Antarktiszig
Privátbankár.hu | 2020. február 16. 11:23
Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac & Profit magazin legfrissebb számába! Forró témákkal jön a februári Piac & Profit.
Lakosság A magánorvos nem választás, hanem kényszer
Privátbankár.hu | 2020. február 12. 10:13
Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac és Profit magazin legfrissebb számába! Forró témákkal jön a februári piac és profit.
Lakosság Babaváró hitel 2020: Mit kell tudnunk igénylés előtt?
Privátbankár.hu | 2020. január 15. 13:53
A babaváró hitelt vajon bárki igénybe veheti, aki gyermekvállalás előtt áll? Cikkünkben tisztázzuk a kérdést, illetve választ kaptok arra is, hogy milyen feltételek szükségesek az igényléshez, és hogyan válhat kamatmentessé a hitel. Kitérünk arra, esetleg, hogyan kerülhetitek el a visszafizetési kötelezettséget, illetve arra az esetre is választ adunk, hogy mi történik, ha mégsem jön a gyermekáldás, de a babaváró hitel pozitív elbírálást kapott számotokra.
Lakosság Beöltözünk a bálra!
Privátbankár.hu | 2020. január 15. 11:19
A gyerekek által várva várt farsang már itt van a küszöbön és nemsokára Önt is megrohamozzák majd kérdéseikkel: ”Kész van már a ruhám?”, “Mikor megyünk jelmezt vásárolni?”Mielőtt elveszne a részletekben, segítse gyermekét ötletekkel, hogy idén minek öltözhetne be. A következő pár sorban ehhez kap egy kis segítséget.
Lakosság A brandy, az égő víz
Privátbankár.hu | 2020. január 8. 14:03
Milyen italnak adható a brandy név? Csak és kizárólag az az égetett szesz nevezhető brandynek, amely a szőlőmustból erjesztett bor lepárlásával, fahordós érleléssel készül. Ízvilága egyedi, semmivel sem téveszthető össze.
Lakosság Megbokrosodott lovak miatt többen megsérültek a fogathajtó versenyen
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 18. 16:39
Négyen megsérültek vasárnap a szajoli fogathajtó versenyen, ahol megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér.
Lakosság Légtérkorlátozás van a Duna felett
Privátbankár.hu | 2019. június 9. 19:33
A Hableány mentési munkálatai és a kutatás miatt a Duna érintett szakaszán légtérkorlátozás van érvényben jövő vasárnap éjfélig.
Lakosság Óvatosan utazzunk az új nevű országba!
Privátbankár.hu | 2019. február 16. 13:33
Fokozott óvatosságot kér a Külgazdasági és a Külügyminisztérium (KKM) az Észak-Macedóniába látogató magyaroktól.
Lakosság Csalók üzengetnek a Telenor helyett - ne dőlj be nekik!
Privátbankár.hu | 2018. július 13. 15:06
A számláinkra fáj a foguk a cég nevében levelező csalóknak.
Lakosság Hackercsoportot fogtak - te is megadtad nekik az adataidat?
Privátbankár.hu | 2018. április 3. 13:54
A csoport hamis e-mailekkel csaknem 1 millió eurót csalt ki az ügyfelektől.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG