3p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálnia az Mfort is megjelentető lapcsoport, a Klasszis Média következő, szeptember 20-án, szerdán online sorra kerülő adására, mely vendége Budapest főpolgármestere lesz.

Karácsony Gergely a főpolgármesterré választása, azaz 2019 októbere óta már megszokhatta a kormányzati kereszttüzet, az állandó támadásokat. Szinte nem múlik el hét, de sok esetben nap, hogy ne kerüljön a neve valamilyen kontextusban az újságok címoldalára.

A Klasszis Klubunk következő, szeptember 20-ai, szerdai adásának vendégével folytatandó beszélgetés során a napi események ugyanúgy szóba kerülnek, mint a közeli, illetve a távolabbi jövő, a várható fejlemények.

Ami az aktualitásokat illeti, adja magát, hogy kikérjük Karácsony Gergely véleményét arról, mi lesz Budapesttel azután, hogy egy minap megjelent rendelet szerint a kormány több budapesti fejlesztést is leállított. Mekkora érvágás lesz ez a fővárosiaknak, fel tud-e állni ebből is a Főpolgármesteri Hivatal, vagy ez már olyan csapás, amely végképp csődbe sodorja Budapestet? Mennyiben javíthat a főváros anyagi helyzetén a szeptemberben beérkező iparűzési adóbevétel?

Nemrég Karácsony Gergely az M0-s fizetőssé tétele kapcsán azt mondta, naponta tízezreket sarcolna a kormány és dugókat okozna Budapesten. Reális-e a mostani helyzetben Vitézy Dávid javaslata, miszerint az M0-s teljes fizetőssé tételének plusz bevételéből támogassa az állam a budapesti agglomerációs közlekedési problémák megoldását? Ezt is megkérdezzük a főpolgármestertől.

Karácsony Gergely szeptember 20-án, szerdán áll nemcsak a mi, hanem olvasóink rendelkezésére is. Fotó: Bánkuti András
Karácsony Gergely szeptember 20-án, szerdán áll nemcsak a mi, hanem olvasóink rendelkezésére is. Fotó: Bánkuti András

Állandóan visszatérő téma a kerékpársáv, természetesen ez sem maradhat ki a beszélgetésből. Mint ahogy egy visszatekintés sem az atlétikai vb-re több mint 300 milliárd forintból felhúzott stadion sem, amelyet éppen a napokban kezdtek 36 ezresről 15 ezres befogadóképességűre visszabontani.

Előretekintve pedig mi más lehetne izgalmasabb kérdés, mint a jövő júniusi – európai parlamenti választással egybekötött – önkormányzati voksolás. Mekkora esélyt lát arra, hogy a budapestiektől további öt évre bizalmat kapjon? Számít-e arra, hogy a Fidesz egy nagy potentátú riválist állít majd vele szemben, tart-e ettől? 

És persze ellenzéki politikusként az európai uniós források sajnálatos módon már örökzölddé vált témájáról is érdekes lehet Karácsony Gergely véleménye.

A mintegy egyórásra tervezett beszélgetés során azonban nemcsak mi tesszük fel kérdéseinket a vendégünknek, erre olvasóinknak, nézőinknek is lesz lehetőségük az adás alatt chaten, valamint előzetesen a klasszisklub@privatbankar.hu címre is elküldhetik kérdéseiket.

A szeptember 20-án, szerdán 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

Regisztráljon most! >>> 

Korábbi Klasszis Klubunk beszámolói:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Makro / Külgazdaság Dúlnak a harcok: orosz és ukrán rakétacsapást is hozott a péntek
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 20:00
A háborő 576. napja volt a pénteki. Hírösszefoglaló. 
Makro / Külgazdaság Teljesen nonszensz az ötforintos áramár – A hét videója
Dobos Zoltán - Izsó Márton - Király Béla | 2023. szeptember 22. 19:28
Mi is az a sokat emlegetett szaldóelszámolás? Hogy jön ki az ötforintos áramdíj? Ki jár jól a villanyszámla befizetésével? A napelempályázatok nyertesei beszállhatnak még az éves elszámolásba? Megtérül-e ez a zöldberuházás? Lesz-e a megtermelt napenergiát eltároló akkumulátorra állami támogatás? Ezekről a kérdésekről beszélgettek kollégáink, Dobos Zoltán és Király Béla.
Makro / Külgazdaság Újabb amerikai vadászgépek tűntek fel Magyarország szomszédjában
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 19:07
Növekedett az amerikai kontingens Romániában.
Makro / Külgazdaság Szorosabbra fűzi Kína a barátságát a polgárháborús országgal
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 17:22
Egymásra talált a kínai és a szír elnök.
Makro / Külgazdaság Brutális drónt mutatott be Irán
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 16:42
A világ legnagyobb hatótávolságú ilyen fegyverét mutatta be az ország.
Makro / Külgazdaság Özönlenek a menekültek az EU-ba: honnan jönnek a legtöbben?
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 16:18
Az Eurostat számai szerint tovább emelkedett az érkezők száma.
Makro / Külgazdaság Nagy Márton: az infláció kialakulásáért nem felelős senki - a kormány nagyon figyeli az üzemanyagárakat
Gáspár András | 2023. szeptember 22. 15:57
2023-nak az infláció letörésének évének, 2024-nek pedig a növekedés helyreállításának évének kell lennie – mondta Nagy Márton. Szerinte a fogyasztás helyreállítása mindkettőt segítheti – ez elengedhetetlen, enélkül nincs kilábalás. Három csapdahelyzet állt elő a magyar gazdaság előtt, ebből kettőn szerinte túl vagyunk. A jelentős infláció a gazdaságunk struktúrájából ered, ennek ellenére nem tartja azt hibásnak a gazdaságfejlesztési miniszter. Az üzemanyagárakat nagyon szorosan követi a kormány - ha kell, beavatkoznak.
Makro / Külgazdaság Ukrán rakétacsapás rázta meg Szevasztopolt
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 15:13
Halálos áldozatról nem tudnak, de egy katona eltűnt. 
Makro / Külgazdaság Nemsokára találkozhat Szijjártó Péter és Szergej Lavrov
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 14:51
Barátkoznak. 
Makro / Külgazdaság Zelenszkij nem lesz boldog: innen biztosan nem kap F-16-osokat
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 22. 14:18
Elutasító választ kapott Ukrajna egy uniós országtól.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG