Klasszis Klub
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Medgyessy Pétertől - hétfőn, a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. április 18. 15:13
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni az április 22-én, hétfőn 15:30 órakor kezdődő eseményre.
Makro / Külgazdaság Hogyan indulhat Magyarország következő 20 éve az EU-ban? Erről is kérdezzük Medgyessy Pétert a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 10:54
Ezt is megkérdezzük hazánk 2002 májusa és 2004 szeptembere között regnált miniszterelnökétől a Klasszis Média Lapcsoport következő, április 22-én, kivételesen hétfőn délután sorra kerülő online adásában. Vendégünkkel azonban nemcsak vissza-, hanem előre is tekintünk, átbeszéljük, mi várható a június 9-én sorra kerülő európai parlamenti és önkormányzati választásokon, valamint a július 1-jétől esedékes EU-s elnökségünktől. S mivel Medgyessy Péternek nemcsak kormányfői tisztségében volt közvetlen rálátása a gazdaságra, hanem közgazdász végzettsége okán is – kétszer is volt pénzügyminiszter, továbbá bankelnök – természetesen az infláció, a gazdasági növekedés, az államadósság és az európai uniós források is terítékre kerülnek. Meg természetesen azok a kérdések, amelyekre olvasóink kíváncsiak.
Pénzügyi szektor Nem „gyengeelméjűek" az elemzők – tudhattuk meg a Klasszis Klubban 
Bózsó Péter | 2024. április 10. 15:01
Szabó Balázs, a Hold Alapkezelő vezérigazgatója - többek között - az extremitásokról is beszélt a Klasszis Klub Befektetői Univerzum című rendezvényén.
Személyes pénzügyek A vagyonunk biztos a családtagjainkhoz kerül, ha történik velünk valami? A Klasszis Klubban kiderül 
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 08:11
Bizalmi vagyonkezelés vagy vagyonkezelő alapítvány, netán private banking? Szerencsére ma már szélesebb palettáról választhatnak azok, akik azt szeretnék, hogy haláluk esetén se vesszen el a vagyonuk, ahhoz mindenekelőtt a családtagjaik maradéktalanul hozzájussanak. Lapcsoportunk ma 17 órakor kezdődő Klasszis Klub Live! rendezvényének második panelbeszélgetésén e témát járjuk körbe meghívott szakértőinkkel. Regisztráljon és jöjjön! 
Makro / Külgazdaság Itt az ideje euróba fektetni? A Klasszis Klubban erre is választ kaphat 
Privátbankár.hu | 2024. március 26. 07:59
Most, hogy jelentősen csökkent az infláció és ahhoz igazodva már állampapírt sem lehet venni két számjegyű kamattal, sokakban felmerülhet, miben is fialtassák a megtakarításaikat, hogy azok legalább megőrizzék, vagy esetleg még növeljék is az értéküket. Részvénybe? Ingatlanba? Devizába? Kriptóba? Lapcsoportunk következő, március 27-én, szerdán megrendezendő Klasszis Klub Live! rendezvényének első, 17 órakor kezdődő panelbeszélgetésén e témát is körbejárjuk meghívott szakértőinkkel. Regisztráljon és jöjjön! 
Makro / Külgazdaság Mi lesz a vagyonommal, ha történik velem valami? Klasszis Klubunkban erre is fókuszálunk 
Privátbankár.hu | 2024. március 24. 09:31
Bizalmi vagyonkezelés vagy vagyonkezelő alapítvány, netán private banking? Szerencsére ma már szélesebb palettáról választhatnak azok, akik azt szeretnék, hogy haláluk esetén se vesszen el a vagyonuk, ahhoz mindenekelőtt a családtagjaik maradéktalanul hozzájussanak. Lapcsoportunk következő, március 27-én, szerdán 17 órakor kezdődő Klasszis Klub Live! rendezvényének második panelbeszélgetésén e témát járjuk körbe meghívott szakértőinkkel. Regisztráljon és jöjjön! 
Részvény / Deviza / Áru Mibe érdemes most fektetni? Erre is választ kaphat a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. március 22. 16:46
Most, hogy jelentősen csökkent az infláció és ahhoz igazodva már állampapírt sem lehet venni két számjegyű kamattal, sokakban felmerülhet, miben is fialtassák a megtakarításaikat, hogy azok legalább megőrizzék, vagy esetleg még növeljék is az értéküket. Részvénybe? Ingatlanba? Devizába? Kriptóba? Lapcsoportunk következő, március 27-én, szerdán megrendezendő Klasszis Klub Live! rendezvényének első, 17 órakor kezdődő panelbeszélgetésén e témát is körbejárjuk meghívott szakértőinkkel. Regisztráljon és jöjjön! 
Makro / Külgazdaság Ismét elszállhat az infláció? 
Privátbankár.hu | 2024. március 13. 10:34
Erre is választ kaphat, ha ingyenesen regisztrál a ma délután 15:30 órakor kezdődő Klasszis Klubra, amelyen ezúttal Zsiday Viktor, a Hold Alapkezelőnél elérhető Citadella Befektetési Alap portfóliókezelője lesz a vendégünk.
Makro / Külgazdaság Érdemes még állampapírokba fektetni? Ön is kérdezhet Zsiday Viktortól - szerdán, a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. március 11. 07:13
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni a március 13-án 15:30 órakor kezdődő eseményre.
Makro / Külgazdaság Mi lesz az állampapírokkal most, hogy elindultak lefelé a kamatok? Erről is kérdezzük Zsiday Viktort a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. március 4. 08:24
Ezt is megkérdezzük a Hold Alapkezelőnél elérhető Citadella Befektetési Alap portfóliókezelőjét a Klasszis Média Lapcsoport következő, március 13-án, szerdán délután sorra kerülő online adásában. Vendégünkkel terveink szerint átbeszéljük a világ- és a magyar gazdaság ügyes-bajos dolgait. Bizonyosan lesz szó egyebek mellett a jegybank előtt álló dilemmákról, a kamatcsökkentések lehetséges hatásairól, következményeiről, az MNB és a kormány kapcsolatáról, az uniós pénzekről és arról, azok folyósítását mennyiben befolyásolhatják a júniusi választások. Meg lehetőleg minél több minden terítékre kerül, amire olvasóink kíváncsiak.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Lengyel Lászlótól! Szerdán, a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. február 26. 08:03
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni a február 28-án 15:30 órakor kezdődő eseményre.
Makro / Külgazdaság Lesz komolyabb következménye a Novák–gate-nek? Lengyel László lesz a Klasszis Klub vendége 
Privátbankár.hu | 2024. február 19. 10:24
A Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója február 28-án, szerdán délután lesz a vendége a Klasszis Média Lapcsoport online rendezvényének. Végzettségei – jogász, közgazdász, politológus – okán nemcsak a kormánypártok talán eddigi legnagyobb botrányáról kérdezzük Lengyel Lászlót, hanem a magyar gazdaság helyzetéről, a kormány növekedési, inflációs prognózisainak realitásáról, valamint az EU-s pénzekről. Meg amire természetesen olvasóink kíváncsiak.
Makro / Külgazdaság Nem maradhatnak a szakmájukban a pályát elhagyó pedagógusok? Kérdezzen Ön is Nagy Erzsébettől - szerdán, a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. február 12. 10:21
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni a február 14-én, 15:30-kor kezdődő online rendezvényünkre.
Makro / Külgazdaság Vissza kell fizetni Brüsszelnek az uniós támogatást, ha nem teljesülnek a kormány ígéretei? – Klasszis Klubunk következő vendége Nagy Erzsébet 
Privátbankár.hu | 2024. február 5. 10:13
A Klasszis Média Lapcsoport negyedik évfolyamába lépett rendezvényének idei harmadik, február 14-ei online eseményén a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvivőjével beszélgetünk arról, hogy mi az igazság a pedagógusbérekről.
Nemzetközi Mit akar Putyin Ukrajnában? Szakértőket kérdeztünk a Klasszis Klubban – videó 
Izsó Márton - Wéber Balázs | 2024. február 4. 18:26
Hol tart most az orosz-ukrán háború? Mi vagy ki a fő felelőse a történteknek? Magyarország érdekét szolgálja az Orbán-kormány különutas politikája, vagy a szakadék felé viszi az országot? És mit akar Putyin valójában Ukrajnában? Erről is kérdeztük vendégeinket, Bendarzsevszkij Antont, Káncz Csabát, Kis-Benedek Józsefet és Stier Gábort lapcsoportunk rendezvényén, a Klasszis Klub Live-ban. Az erősen eltérő álláspontok tanulságos vitát eredményeztek, ezért is ajánljuk megtekintésre videónkat!
Makro / Külgazdaság A drónok dönthetik el az ukrajnai háborút? Szerdán Klasszis Klub Live! 
Privátbankár.hu | 2024. január 29. 10:11
Háborúk, geopolitika és a drónok szerepe – szerdán ismét jön a Klasszis Média Lapcsoport élő vitaestje, a Klasszis Klub Live! Rendezvényünk első felében az ukrajnai háborúban kulcsfontosságúvá vált drónokról, a második felében pedig magáról a háborúról és annak kilátásairól lesz szó.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet László Csabától - szerdán, a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. január 15. 10:01
Január 17-én 15:30 órakor a volt pénzügyminiszter, közgazdász, adószakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára lesz a Klasszis Média Lapcsoport online rendezvényének a vendége. Csak egy ingyenes regisztrációra van szükség és máris kérdezhet László Csabától.
Makro / Külgazdaság Mi lesz, ha Csehország bevezeti az eurót, mi pedig nem? Ezt is kérdezzük László Csabától a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2024. január 8. 12:38
Negyedik évfolyamát kezdi a Klasszis Média Lapcsoport rendezvénye. A Klasszis Klub idei első, január 17-én, szerdán megrendezendő online adásában a volt pénzügyminiszterrel, közgazdásszal, adószakértővel, a Budapesti Corvinus Egyetem tanárával körbejárjuk a magyar gazdaság helyzetét. Így szó lesz a várható inflációról, a potenciális gazdasági növekedésről, a költségvetés helyzetéről és természetesen az utóbbi hónapok slágertémájáról, a Magyarországot megillető uniós forrásokról. Valamint arról, hogy a csehek szándéknyilatkozata az euróbevezetésről az eddigi elutasító álláspontja megváltoztatására készteti-e a magyar kormányt.
Makro / Külgazdaság Csütörtökön Klasszis Klub - kérdezzen Ön is Petschnig Mária Zitától és Kéri Lászlótól! 
Privátbankár.hu | 2023. december 12. 10:03
Ehhez nem kell mást tennie, csak ingyen regisztrálnia a december 14-én 15:30-kor kezdődő eseményre.
Makro / Külgazdaság Hogyan éltünk idén és hogyan fogunk jövőre? Klasszis Klub Petschnig Mária Zitával és Kéri Lászlóval 
Privátbankár.hu | 2023. december 5. 11:33
Idei utolsó online Klasszis Klubunknak rendhagyó módon két vendége is lesz. A december 14-ei, csütörtöki adásban Petschnig Mária Zita közgazdásszal, a Pénzügykutató Zrt. tudományos főmunkatársával és férjével, Kéri László politológussal lesz módunk beszélgetni és kérdéseket feltenni. Nemcsak nekünk, hanem egy ingyenes regisztrációt követően olvasóinknak is. Elnézve az idei évet és a 2024-es kilátásokat, alighanem lesz téma bőven – gazdasági és politikai vonatkozásban egyaránt.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Simor Andrástól - szerdán ismét Klasszis Klub 
Privátbankár.hu | 2023. november 27. 10:16
A Magyar Nemzeti Bank volt elnöke lesz a vendége az Mfort is megjelentető Klasszis Média Lapcsoport következő, november 29-én 15:30 órakor kezdődő online adásának.
Makro / Külgazdaság Ki a felelős az EU-s rekorder hazai inflációért? Klasszis Klubunkban Simor Andrással erről is beszélgetünk 
Privátbankár.hu | 2023. november 20. 10:36
Az év elején több mint negyedszázados rekordot döntött, igaz, októberben már „csak” egy számjegyű infláció okán aligha lehet kétséges, mi lesz a fókuszban a lapunkat is megjelentető Klasszis Média Lapcsoport következő adásában. Melyre november 29-én, szerdán kerül sor, online és amelynek vendége a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2007-2013 közötti elnöke lesz. Ugyanakkor az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) egykori alelnökeként érdekes lehet Simor András véleménye az EBRD-nek és a magyar államnak az Erstéből való minapi kiszállásáról is. Miközben természetesen szó eshet a világban zajló eseményekről, a háborúkról és a világgazdasági kilátásokról.
Makro / Külgazdaság Kérdezhet Ön is Szalay-Berzeviczy Attilától a Klasszis Klubban! 
Privátbankár.hu | 2023. november 13. 10:11
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyen regisztrálnia a lapunkat is megjelentető Klasszis Média Lapcsoport november 15-én, szerdán 15:30 órakor kezdődő online-beszélgetésére. 
Makro / Külgazdaság A 2024-es év könnyebb lesz, mint a 2023-as? Klasszis Klubunkban erről is faggatjuk Szalay-Berzeviczy Attilát 
Privátbankár.hu | 2023. november 6. 10:09
Túlzás nélkül állítható, hogy a hazai közélet egyik legszínesebb személyisége lesz a vendége a Privátbankárt is megjelentető lapcsoport, a Klasszis Média következő adásának, melyre november 15-én, szerdán kerül sor, online. Szalay-Berzeviczy Attila ugyanis egyaránt otthonosan mozog a sport, a gazdaság, azon belül is a tőzsde világában, valamint a történelemben. Így lesz mit kérdeznünk nemcsak nekünk, hanem olvasóinknak is, egy ingyenes regisztrációt követően.
Makro / Külgazdaság Van B-terv arra az esetre, ha nem jönnek az uniós források? Bank- és cégvezetőt is kérdezünk erről a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2023. október 21. 12:19
Október 24-én, kedden ismét Klasszis Klub Live! A téma az uniós források helyzete. Az első panelbeszélgetésben többek között Bod Péter Ákos lesz a vendégünk, míg a másikban Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója és Sinkó Ottó, a Videoton Holding vezérigazgatója.
Makro / Külgazdaság Mi lesz, ha végképp elapadnak az uniós források? Bank- és cégvezetőt is kérdezünk erről a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2023. október 18. 16:20
Október 24-én, kedden ismét Klasszis Klub Live! A téma az uniós források helyzete. Az első panelbeszélgetésben többek között Bod Péter Ákos lesz a vendégünk, míg a másikban Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója és Sinkó Ottó, a Videoton Holding vezérigazgatója.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezzen Donáth Annától, a Klasszis Klub következő vendégétől! 
Privátbankár.hu | 2023. október 2. 11:01
Immár 37. Klasszis Klub rendezvényünk következik szerdán.
Makro / Külgazdaság Értékválságban van az ország, de van-e kiút? - Donáth Anna lesz a Klasszis Klub következő vendége 
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 25. 15:13
Donáth Anna szerint Magyarország egyik legsúlyosabb gondja, hogy értékválságban van az ország. De vajon van-e kiút ebből és hogyan? Mennyi időbe telne kijönni ebből a válságból, ha most azonnal lépéseket tennénk? És mi a helyzet a gazdasági válsággal, az oktatás krízisével? Többek között ezeket is megkérdezzük a Klasszis Média soron következő Klasszis Klub rendezvényén vendégünktől, a Momentum EP-képviselőjétől, Donáth Annától.
Makro / Külgazdaság Klasszis Klubunkban Ön is kérdezhet Karácsony Gergelytől! 
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 18. 10:06
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálnia az Mfort is megjelentető lapcsoport, a Klasszis Média következő, szeptember 20-án, szerdán online sorra kerülő adására, mely vendége Budapest főpolgármestere lesz.
Makro / Külgazdaság Merre tovább, főváros? Klasszis Klubunk következő vendége Karácsony Gergely  
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 12. 13:12
Attól nem tartunk, hogy nem lesz mit kérdezni a főpolgármestertől a Privátbankárt is megjelentető lapcsoport, a Klasszis Média következő, szeptember 20-án, szerdán online sorra kerülő adásában. Nemcsak nekünk, hanem olvasóinknak is, egy ingyenes regisztrációt követően.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet a Transparency International jogi igazgatójától a csütörtöki Klasszis Klubban! 
Privátbankár.hu | 2023. szeptember 6. 10:11
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálnia a szeptember 7-én, 15:30 órától online sorra kerülő adásunkra, mely vendége Ligeti Miklós lesz.
Makro / Külgazdaság Van esély arra, hogy a korrupció valaha eltűnik Magyarországon? Klasszis Klubunk következő vendége Ligeti Miklós 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 30. 10:56
A Transparency International Magyarország jogi igazgatójával beszélgetünk az Mfort is megjelentető lapcsoport, a Klasszis Média következő, szeptember 7-én, csütörtökön online sorra kerülő adásában. A szervezet tevékenységi köre, a korrupció kutatása és leküzdése már kijelöli, melyek lesznek azok a kérdések, amelyeket körbejárunk. Mindenekelőtt azt, hogy elég lesz-e a július közepén az Európai Bizottságnak elküldött igazságügyi csomag az uniós pénzcsapok megnyílásához, de szóba kerül az Integritás Hatóság és a Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia is.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Klasszis Klubunk szerdai vendégétől, Chikán Attilától! 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 21. 11:16
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálnia az augusztus 23-án, 15:30 órától online sorra kerülő adásunkra, mely vendége a volt gazdasági miniszter, a Budapesti Corvinus Egyetem Versenyképesség Kutató Központjának igazgatója lesz.
Makro / Külgazdaság Hogyan lehet javítani a magyar gazdaság versenyképességén? Klasszis Klubunkban Chikán Attila erre is válaszol 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 14. 11:11
A nyári szünet után lapcsoportunk által rendezett Klasszis Klub is ismét kinyitja a kapuit. Következő, augusztus 23-án online sorra kerülő adásunk vendége Chikán Attila volt gazdasági miniszter, a Budapesti Corvinus Egyetem Versenyképesség Kutató Központjának igazgatója lesz, akivel természetesen az aktuális gazdasági kérdések – infláció, GDP, uniós pénzek – mellett, már csak a szűkebb szakmai érdeklődésére tekintettel is, azt az újfajta jegybanki megközelítést is körbejárjuk, miszerint a versenyképesség javítását nem az árfolyamok révén kellene elérni.
Makro / Külgazdaság Ma Klasszis Klub! Kérdezzen Ön is Kemény Dénestől! 
Privátbankár.hu | 2023. július 11. 10:21
Elég csak egy regisztráció és a 15:30-kor kezdődő beszélgetésen a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya válaszol a kérdésekre.
Makro / Külgazdaság Kedden Klasszis Klub! Kérdezzen Ön is Kemény Dénestől! 
Privátbankár.hu | 2023. július 10. 10:15
Elég csak egy regisztráció és a kedden 15:30-kor kezdődő beszélgetésen a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya válaszol a kérdésekre.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Kemény Dénestől a Klasszis Klubban! 
Privátbankár.hu | 2023. július 9. 10:34
Elég csak egy regisztráció és a július 11-én, kedden 15:30-kor kezdődő beszélgetésen a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya válaszol a kérdésekre.
Makro / Külgazdaság Rendezhet-e olimpiát Budapest? Erről is kérdezzük Kemény Dénest a Klasszis Klubban 
Privátbankár.hu | 2023. július 3. 12:31
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvénye, a Klasszis Klub következő adásában több téma is szóba kerül majd a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával folytatott beszélgetés során. Az „utódok” küszöbön álló vb-szereplése, az esetleges olimpiai rendezés, valamint természetesen a mindenkit foglalkoztató témák: a Covid, az infláció és az orosz-ukrán háború.
Turizmus Ma ismét Klasszis Klub - Ön is kérdezhet a turisztikai szakértőtől! 
Privátbankár.hu | 2023. június 28. 09:20
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyen regisztrálnia a 15:30 órakor kezdődő eseményre.
Turizmus Tényleg elhibázott a Balatont négy évszakosként hirdetni? Erre is keressük a választ Klasszis Klubunkban 
Privátbankár.hu | 2023. június 19. 15:43
A turisztikai ágazat, benne a hazai szálláshelyek minősítésének szakértője lesz a vendége lapcsoportunk június 28-án, szerdán 15:30 órakor kezdődő rendezvényének. Amelyen a Klasszis Klub esetében megszokott módon nemcsak mi kérdezünk, hanem erre ingyenesen regisztráló olvasóink is lehetőséget kapnak.
Makro / Külgazdaság Mikor talál magára az építőipar? Lázár Jánostól ezt is megkérdezzük a Klasszis Klub Live!-ban!  
Privátbankár.hu | 2023. június 7. 11:03
Ismét személyes beszélgetésekre kerül sor az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által szervezett Klasszis Klubban. Ezúttal az ingatlanpiac aktuális kérdéseit járjuk körül június 14-én, szerdán, többek között Lázár János építési és közlekedési miniszterrel, valamint az ingatlanfejlesztői, az energetikai és a finanszírozói szektor vezető képviselőivel.
Makro / Külgazdaság Ma Kunetz Zsombor a Klasszis Klubban! Ön is kérdezhet - csak regisztrálnia kell 
Privátbankár.hu | 2023. május 30. 08:01
Az orvos, egészségügyi elemző lesz a vendége az Mfor.hu és a Privátbankár.hu 15:30 órakor kezdődő rendezvényének. Amelyen a Klasszis Klub immár közel két és fél éves történetében megszokott módon nemcsak mi kérdezünk, hanem erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Kunetz Zsombortól a Klasszis Klub keddi rendezvényén! 
Privátbankár.hu | 2023. május 26. 16:32
Az orvos, egészségügyi elemző lesz a vendége az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, május 30-ai rendezvényének. Amelyen a Klasszis Klub immár közel két és fél éves történetében megszokott módon nemcsak mi kérdezünk, hanem erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink.
Makro / Külgazdaság Mi lesz az építőiparral az idén? A Klasszis Klub Live!-ban Lázár Jánost is kérdezzük  
Privátbankár.hu | 2023. május 25. 15:56
Ismét személyes beszélgetésekre kerül sor az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által szervezett Klasszis Klubban. Ezúttal az ingatlanpiac aktuális kérdéseit járjuk körül június 14-én, szerdán, többek között Lázár János építési és közlekedési miniszterrel, valamint az ingatlanfejlesztői, az energetikai és a finanszírozói szektor vezető képviselőivel.
Makro / Külgazdaság Mikor kezdhetnek csökkenni a várólisták? Klasszis Klubunkban ezt is körbejárjuk Kunetz Zsomborral 
Privátbankár.hu | 2023. május 20. 10:25
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvénye, a Klasszis Klub következő adása fókuszában az egészségügy aktuális kérdései állnak majd. Többek között szó esik majd a Takács-féle egészségügyi reformról, a MOK-törvényről, a kórházak tetemes tartozásáról, a nem csökkenő várólistákról, a vármegyékben elindult új ügyeleti rendszerről, vagy az ápolók júliusi béremeléséről.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Dobrev Klárától, a Klasszis Klub következő vendégétől! 
Privátbankár.hu | 2023. május 8. 10:58
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvényének, a Klasszis Klubnak a fókuszában olyan aktuális kérdések állnak majd, mint az ársapkák, az uniós pénzek, valamint a költségvetés.
Makro / Külgazdaság Hova vezeti Magyarországot az Orbán-kormány? - Dobrev Klára lesz a Klasszis Klub vendége 
Privátbankár.hu | 2023. május 2. 17:54
A magyar gazdaságnak számos területén akadnak nehézségek és problémák, melyek kezelésében látszólag mintha nem jeleskedne az Orbán-kormány. Félresiklott a gazdaságpolitika? Vissza lehet-e vezetni Magyarországot a fejlődés és a felzárkózás útjára, melyről még Matolcsy György, jegybankelnök szerint is letért hazánk. Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös rendezvényén, a Klasszis Klubban ezt is megpróbáljuk megfejteni vendégünkkel, Dobrev Klárával.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Oszkó Pétertől a Klasszis Klubban! 
Privátbankár.hu | 2023. április 24. 09:47
Az üzletember, kockázatitőke-befektető, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere lesz a vendége az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, április 26-ai rendezvényének. Amelyen a Klasszis Klub immár közel két és fél éves történetében megszokott módon nemcsak mi kérdezünk, hanem erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG