<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Klasszis Klub
Makro / Külgazdaság Rácz András a háborúról: a magyar kormánynak irányt kellene váltania
Wéber Balázs | 2023. március 25. 15:47
Tűzszünetre a közeljövőben nincs esély az orosz-ukrán háborúban, a harcok évekig is elhúzódhatnak, hosszú távon pedig Ukrajna bírhatja tovább erővel – ebben nagyjából egyetértettek Klasszis Klub Live rendezvényünk külpolitikai kerekasztalának résztvevői. De kik harcolnak valójában egymással? Milyen egy háborús ország belülről? Mennyiben szigeteli el Magyarországot a kormány politikája, és le kellene-e cserélni a magyar külügyminisztert? Ez is szóba került a fórumon.  
Makro / Külgazdaság Mit főzött ki Putyin és Hszi Csin-ping? Ma Klasszis Klub!
Privátbankár.hu | 2023. március 22. 12:53
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által ma megrendezendő Klasszis Klubba jegyek még vásárolhatók. A két kerekasztal-beszélgetés témái: a banki, hitelezési környezet, illetve a geopolitikai helyzet.
Makro / Külgazdaság Mi az igazság Putyin elfogatóparancsa ügyében? Ez is szóba kerül a Klasszis Klub kerekasztal-beszélgetésén
Privátbankár.hu | 2023. március 21. 10:56
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által megrendezett Klasszis Klub szintet lép, ezentúl már nemcsak online, hanem személyesen is kérdezzük neves szakértőinket. Az első ilyen eseményre március 23-án, csütörtökön kerül sor, amikor kerekasztal-beszélgetések keretében két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Mik lehetnek az orosz-ukrán tűzszünet feltételei? Kerekasztal-beszélgetés a Klasszis Klubban
Privátbankár.hu | 2023. március 20. 10:17
Az eddigi online helyett immár személyesen lehet kérdezni neves hazai szakértőket az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által megrendezett Klasszis Klubban. Az első ilyen eseményre március 23-án, csütörtökön kerül sor, amikor két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Mi lesz az inflációval, ha a kormány végre kivezeti az élelmiszerárstopot? Klasszis Podcast
Privátbankár.hu | 2023. március 19. 19:06
Legfrissebb adásunkban főszerkesztőnk, Csabai Károly az ING Bank vezető elemzőjével, Virovácz Péterrel beszélgetett.
Makro / Külgazdaság Reális-e a tűzszünet a közeljövőben? A Klasszis Klub kerekasztal-beszélgetésén Bendarzsevszkij Anton is elmondja erről a véleményét
Privátbankár.hu | 2023. március 17. 10:44
Újdonsággal rukkol elő az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által eddig kizárólag online megrendezett Klasszis Klub. Neves hazai szakértőktől már személyesen is lesz lehetőség kérdezni. Az első ilyen eseményre március 23-án, csütörtökön kerül sor, amikor két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Mi a béke ára és ki fizeti meg? Rácz András is válaszol erre Klasszis Klubunk következő adásában
Privátbankár.hu | 2023. március 16. 11:25
Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által szervezett Klasszis Klub szintet lép. Míg eddig kizárólag online beszélgettünk neves hazai szakértőkkel, addig most már erre személyesen is lesz lehetőség. Az első ilyen alkalommal március 23-án, csütörtökön, amikor két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Bojár Gábor: önállóan gondolkodni képes emberek sokaságára nincs szüksége a Fidesznek
Privátbankár.hu | 2023. március 11. 11:48
Az üzletember, vállalkozó volt az e heti Klasszis Klubunk vendége. 
Makro / Külgazdaság Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon? Indul a Klasszis Klub Live!
Privátbankár.hu | 2023. március 10. 06:38
Újdonsággal rukkol elő az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által szervezett Klasszis Klub. Míg eddig kizárólag online beszélgettünk neves hazai szakértőkkel, addig most már erre személyesen is lesz lehetőség. Az első ilyen alkalommal március 23-án, csütörtökön, amikor két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Klasszis Klub Live! Kerekasztal-beszélgetés neves hazai szakemberekkel hitelekről, háborúról
Privátbankár.hu | 2023. március 7. 13:29
A több mint két éve működő Klasszis Klubunk szintet lép. Míg eddig kizárólag online beszélgettünk neves hazai szakértőkkel, addig most már erre személyesen is lesz lehetőség. Az első ilyen alkalommal március 23-án, csütörtökön, amikor két kiemelt témát járunk körül: a banki, hitelezési környezetet és a geopolitikai helyzetet.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Klasszis Klub következő vendégétől, Bojár Gábortól!
Privátbankár.hu | 2023. március 7. 10:07
Számos társadalmi, politikai, gazdasági jellegű témát is körbejárunk a neves vállalkozóval, üzletemberrel az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, március 9-ei Klasszis Klubjában. Ám szokás szerint nemcsak mi kérdezünk, hanem erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink, akár személyesen, akár írásban, az utóbbit már az esemény előtt is megtehetik.  
Makro / Külgazdaság Megkapjuk az EU-s pénzeket? Vagy lesz Huxit? Bojár Gábor lesz a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2023. február 27. 10:09
Nemcsak ezekre a kérdésekre keressük a választ az üzletemberrel, vállalkozóval az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, március 9-én, csütörtökön sorra kerülő Klasszis Klub rendezvényén. Hanem számos más – társadalmi, politikai, gazdasági jellegű – témát is körbejárunk a neves szakemberrel. Amelyen ugyanakkor nemcsak mi kérdezünk, hanem – a klub immár több mint kétéves történetében megszokott módon – erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink, akár személyesen, akár írásban, az utóbbit már az esemény előtt is megtehetik.  
Makro / Külgazdaság Mitől ilyen erős a forint? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Klasszis Podcast
Privátbankár.hu | 2023. február 25. 11:46
Ezeket a kérdéseket is körbejárta főszerkesztőnk, Csabai Károly a Klasszis Podcastban az ING Bank vezető elemzőjével, Virovácz Péterrel.
Makro / Külgazdaság Jaksity György: a világon egyedülállóan magas a kamat nálunk – videón a Klasszis Klub
Privátbankár.hu | 2023. február 18. 11:44
A közgazdásszal, a Concorde Értékpapír Zr. alapítójával jó sok témát körbejártunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által rendezett Klasszis Klubban.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen Ön is Jaksity Györgytől, a Klasszis Klub következő vendégétől!
Privátbankár.hu | 2023. február 13. 10:16
Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálnia az ezúttal nem csütörtökön, hanem kivételesen szerdán sorra kerülő beszélgetésre, s máris elküldheti írásban, mire szeretne választ kapni neves közgazdász vendégünktől, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítójától. De persze kérdését élőben, a február 15-én 15:30 órakor kezdődő adásban is felteheti.
Makro / Külgazdaság Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Klasszis Klubunk következő vendége Jaksity György
Privátbankár.hu | 2023. február 6. 13:04
Ezeket és még számos, vélhetően sokakat foglalkoztató témát – nemcsak gazdasági, hanem társadalmi jellegűt – is körbejárunk a neves közgazdásszal, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítójával az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, február 15-ei (kivételesen szerdai) Klasszis Klub rendezvényén. Amelyen ugyanakkor nemcsak mi kérdezünk, hanem – a klub immár kétéves történetében megszokott módon – erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink, akár személyesen, akár írásban, utóbbit már az esemény előtt is megtehetik.  
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezze a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét a Klasszis Klub rendezvényén!
Privátbankár.hu | 2023. január 30. 10:32
Számos aktuális történés tölti meg napjainkban a hírfolyamokat, így téma akad bőven az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő Klasszis Klub rendezvényén. Vendégünk a vicces plakátoktól az önkormányzati képviselői posztig jutó Kovács Gergely lesz, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.
Makro / Külgazdaság Mit tenne most a Kétfarkú Kutya Párt? - Kovács Gergely, társelnök a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2023. január 23. 16:57
Azt már lehet tudni a különféle közleményeknek köszönhetően, hogy mi az ellenzéki pártok véleménye a kormány válságkezeléséről, illetve a kialakult helyzetre adott válaszairól. De vajon hogy látja a problémákat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt? Mi lenne a válaszuk a jelen kihívásaira? Ezekről és még sok másról is kérdezzük a Klasszis Klub következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.
Makro / Külgazdaság Surányi György, Bokros Lajos, Rácz András - illusztris vendégeink voltak az idei Klasszis Klubokon
Székely Sarolta | 2022. december 28. 19:06
Lassan két éve lesz annak, hogy elindult lapcsoportunk Klasszis Klub rendezvénye, mely keretében havonta egy-egy ismert hazai közéleti személyiséggel beszélgetünk online, akitől olvasóink is kérdezhetnek. Idézze fel velünk a 2022-es év legnagyobb érdeklődéssel övezett vendégeit!
Makro / Külgazdaság Mi lesz a forinttal és mi az élelmiszer-ársapkákkal? A Klasszis Podcast idei adásaiban erre is kerestük a választ
Privátbankár.hu | 2022. december 26. 18:28
A cikkek és videók mellett lapcsoportunk természetesen napjaink méltán legnépszerűbb kommunikációs formájából, a podcastolásból sem maradt ki. Májustól több mint kéttucatnyi adásban jártuk körül beszélgetőpartnereinkkel, vagy csak mi magunk, egymás között a 2022-es év legnagyobb érdeklődésre számot tartó témáit. 
Makro / Külgazdaság Mi az ára a nyugati fegyvereknek? Klasszis Klubunkban ön is kérdezhet Káncz Csabától
Privátbankár.hu | 2022. december 13. 15:43
Csütörtöki online rendezvényünkön, amelyen ön is kérdezhet, az orosz-ukrán háború kilátásairól lesz szó.
Makro / Külgazdaság Mit hoz a jövő év az orosz-ukrán háborúban? Káncz Csabát kérdezzük a Klasszis Klubban
Wéber Balázs | 2022. december 5. 15:07
A II. világháború óta nem látott biztonsági válságot okoz Európában a több mint kilenc hónapja zajló orosz-ukrán háború. De mire számíthatunk jövőre?  
Agrár Ön is kérdezhet Raskó Györgytől a Klasszis Klub csütörtöki rendezvényén!
Privátbankár.hu | 2022. november 22. 11:46
Októberben immár 40 százalék volt az élelmiszerek éves inflációja. Alapvetően ez járult hozzá ahhoz, hogy az általános árszínvonal huszonhat éve nem látott szintre ment fel. Vajon ez már a csúcs, vagy látunk még nagyobb mértékű drágulást? Egyebek mellett erről is kifejti a véleményét Raskó György agrárközgazdász,  gazdálkodó, egykori államtitkár Klasszis Klubunk következő, november 24-ei adásában, amelyen ön is felteheti a kérdéseit.
Agrár Még feljebb is mehetnek az élelmiszerárak? Raskó György lesz a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 17:21
Abban, hogy az immár hónapok óta több évtizedes rekordokat döntögető hazai infláció éves szintje októberben immár 21 százalék fölé került, az energiaárak mellett alapvetően az élelmiszerárak játszottak közre, amelyek éves átlagos növekedésének mértéke immár elérte a 40 százalékot. Kérdés, hol lehet a drágulási folyamat vége? Mit kéne tennie a kormánynak és a jegybanknak? Egyebek mellett ezekről is kérdezzük Raskó György agrárközgazdászt, gazdálkodót, egykori államtitkárt Klasszis Klubunk következő, november 24-ei adásában.
Agrár Van értelmük az élelmiszerár-sapkáknak? Következő Klasszis Klubunkban Raskó Györggyel beszélgetünk
Privátbankár.hu | 2022. november 14. 10:37
Abban, hogy az immár hónapok óta több évtizedes rekordokat döntögető hazai infláció éves szintje októberben immár 21 százalék fölé került, az energiaárak mellett alapvetően az élelmiszerárak játszottak közre, amelyek éves átlagos növekedésének mértéke immár elérte a 40 százalékot. Kérdés, hol lehet a drágulási folyamat vége? Mit kéne tennie a kormánynak és a jegybanknak? Egyebek mellett ezekről is kérdezzük Raskó György agrárközgazdászt, gazdálkodót, egykori államtitkárt Klasszis Klubunk következő, november 24-ei adásában.
Makro / Külgazdaság Sorsdöntő hónapok előtt áll Magyarország – Balázs Pétert kérdezzük a Klasszis Klubban
Privátbankár.hu | 2022. október 17. 11:31
December második felében dönt az Európai Tanács a magyar uniós pénzek befagyasztásáról.
Makro / Külgazdaság Mikor jönnek már az uniós pénzek? Erről is kérdezzük a volt uniós biztost a Klasszis Klubban
Wéber Balázs | 2022. október 8. 11:37
Klubrendezvényünk következő vendége Balázs Péter közgazdász, diplomata, volt külügyminiszter, az első, Magyarország által delegált uniós biztos. A téma pedig természetesen nem más, mint az uniós pénzek: megkapja-e végre Magyarország a befagyasztott pénzeket, vagy épp ellenkezőleg, újabb forrásokat vesznek el tőlünk? A tét óriási – politikai és gazdasági szempontból egyaránt.  
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Dávid Ferenctől, a Klasszis Klub vendégétől csütörtökön!
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 27. 13:51
Az egy órásra tervezett beszélgetés során nézőinknek is van lehetősége élőben kérdezni következő vendégünket.
Makro / Külgazdaság Recesszió vár Magyarországra az uniós pénzek miatt? - Dávid Ferenc lesz Klasszis Klubunk következő vendége
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 20. 10:27
Szinte hétről hétre egyre többeket érint már most a fokozódó létbizonytalanság: elszálltak az élelmiszerárak, robbantak az energiaárak, miközben csődhullámra figyelmeztetnek. Gazdasági szakemberek szerint akár komoly megélhetési válságra is fel kell készülnünk. Vajon megúszhatjuk-e a kemény hónapokat? Vagy ha nem, akkor lehet-e enyhíteni a válságon? Vajon mindent megtesz az Orbán-kormány? Többek között ezeket is megtudakoljuk Dávid Ferenctől, közgazdásztól, Dobrev Klára friss árnyékkormányának gazdasági miniszterétől Klasszis Klubunk következő rendezvényén.
Makro / Külgazdaság Bokros Lajos: a kormány a recessziótól való félelmében elengedi az inflációt
Csabai Károly | 2022. szeptember 10. 12:09
Így reagálnak Orbán Viktorék a stagflációs helyzetre a volt pénzügyminiszter, egyetemi tanár, közgazdász szerint, vagyis a növekvő infláció, csökkenő gazdasági növekedés kombinációjára. Bokros Lajos a lapcsoportunk által rendezett Klasszis Klubban ugyanakkor arra is rámutatott, azért, hogy a dolgok idáig fajultak, a hazai bankok is okolhatók, amelyek úgymond túlhitelezésbe hajszolták bele a hazai gazdaságot.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Bokros Lajostól Klasszis Klubunk csütörtöki rendezvényén!
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 6. 11:16
Miért ilyen magas az infláció, lehetne-e alacsonyabb, s mit kellene, illetve lehetne tennie a kormánynak, illetve az MNB-nek azért, hogy a pénzromlás fékeződjön? Miért ilyen gyenge a forint, mire lenne szükség ahhoz, hogy erősödjön? Van-e esélye annak, hogy hozzájussunk az Európai Unió hozzájárulási alapjának Magyarországot megillető forrásaihoz? Egyebek mellett ezek megválaszolására is megkérjük Bokros Lajos volt pénzügyminisztert, egyetemi tanárt, közgazdászt Klasszis Klubunk szeptember 8-ai adásában. De ön is kérdezhet, regisztráljon és kövesse élőben a beszélgetést!
Makro / Külgazdaság Tényleg fenyeget államcsőd? Klasszis Klubunkban erre is válaszol Bokros Lajos
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 29. 11:43
Az Orbán-kormány mostani megszorításainak mértékét egyesek a névadó által 1995 márciusában beterjesztett Bokros-csomagéhoz hasonlíthatják. A Horn-kormány pénzügyi tárcáját vezetett közgazdász, egyetemi tanár Bokros Lajostól ugyanakkor egyebek mellett azt is megtudakoljuk, mi történhet, ha nem kapjuk meg az Európai Uniótól a helyreállítási alapból Magyarországra eső részt? Tényleg fenyeget államcsőd?
Makro / Külgazdaság Már a Michelin-ellenőrök sem a régiek - Rácz Jenő sztárséf volt Klasszis Klubunk vendége
Privátbankár.hu | 2022. július 30. 15:55
Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki Klasszis Klubunk júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, már nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány - világszinten.  Tőle tudtuk meg azt is, mi a helyzet most, a nyári csúcsidőszak táján a Balatonnál, ki hol és mennyit keres, illetve, hogy lehet, és miért képtelen sokszor a fővárosi vendéglátóipar szcéna Budapestre csalogatni a tó körül dolgozó szakembereket, konyhai kisegítőket, felszolgálókat, azokat, akikre pedig szükség lenne, mert nélkülük nem lesz kiszolgálva a vendég.
Vállalat Mire készül Rácz Jenő? Kérdezzen Ön is a Michelin-csillagos séftől!
Privátbankár.hu | 2022. július 26. 14:19
Saját tervei mellett a fine dining és általában véve a gasztronómia, a vendéglátás kilátásairól kérdezzük csütörtökön Rácz Jenő séfet, a Rumour és a Costes éttermek vezetőjét, a Konyhafőnök című műsor sztárját. Kövesse élőben az online beszélgetést, tegye fel kérdését Ön is!
Makro / Külgazdaság Surányi György szerint ma 330-340 forintba kellene kerülnie egy eurónak
Csabai Károly | 2022. június 25. 11:01
Ezt tette volna lehetővé a volt jegybankelnök, egyetemi tanár, közgazdász szerint, ha a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az év elején, amikor már látszott, hogy meglódul az infláció, sokkal nagyobb mértékű kamatemelést hajtott volna végre. Surányi György a lapcsoportunk által rendezett Klasszis Klubban arra is rámutatott, ez esetben például egy euró most akár 330-340 forint is lehetne.
Makro / Külgazdaság Nemsokára kezdődik a Klasszis Klub, ahol Surányi György lesz a vendég
Privátbankár.hu | 2022. június 23. 13:20
Ma megint 400 forint fölé ment az euró - merre mehet tovább a hazai fizetőeszköz? Hogyan alakul a májusban már kétszámjegyűvé vált éves inflációval? Mi lehet az árstopok sorsa? Egyebek mellett e kérdések megválaszolására is megkérjük Klasszis Klubunk 15:30 órakor kezdődő adásában a volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt.
Makro / Külgazdaság Kérdezzen ön is Surányi Györgytől Klasszis Klubunk csütörtöki rendezvényén!
Privátbankár.hu | 2022. június 20. 16:58
Tartósan be kell rendezkednünk a 400 forint körüli euróra? Hol lehet a teteje az inflációnak? Jó döntés volt az árstop meghosszabbítása? Egyebek mellett ezek megválaszolására kérjük meg majd Surányi György volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt Klasszis Klubunk június 23-ai adásában. De Ön is kérdezhet, regisztráljon és kövesse élőben a beszélgetést!
Makro / Külgazdaság Benzinár: akár olcsóbb is lehetne Magyarországon
Király Béla | 2022. május 27. 05:31
A csütörtökön bejelentett különadó sem veszélyezteti a kedvezményes hatósági üzemanyagárat, vélte a Klasszis Klub legutóbbi vendége, Holoda Attila energiapiaci szakértő. Szerinte az olcsóbb orosz olajárak mellett a Mol ki tudja gazdálkodni a 300 milliárd forintos pluszterhet. Sőt, az üzemanyagok ára akár még olcsóbb is lehetne.
Makro / Külgazdaság Moszkva vagy Brüsszel az ellenségünk? Merre tovább magyar energiapolitika? - Holoda Attila a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2022. május 24. 14:31
Orbán Viktor szerint az orosz olaj elleni szankciók felérnek a magyar gazdaságra dobott atombombával. Ez a kijelentés azonban többek szerint erős csúsztatás. Holoda Attila energiapiaci Klasszis Klubunk május 26-i vendége, akivel többek között arról beszélünk, hogy kiváltható-e az orosz olaj? A második Orbán-kormányban rövidebb ideig az energetikáért felelős helyettes államtitkári posztot is betöltő szakemberrel emellett a magyar energiapolitika legfontosabb kihívásait tekintjük át.
Makro / Külgazdaság Klasszis Klub online találkozó regisztráció - 2022. május 26.
Privátbankár.hu | 2022. május 17. 13:34
Klasszis Klub online találkozó - regisztráljon és kérdezzen Holoda Attila energetikai szakértőtől!
Makro / Külgazdaság "Az atomháború gyakorlatilag kizárt" – az ukrán krízisről kérdeztük Rácz Andrást
Wéber Balázs | 2022. április 29. 17:16
Szinte nulla az esélye annak, hogy atomháború tör ki a NATO és Oroszország között, jelentette ki Rácz András lapcsoportunk rendezvényén, a Klasszis Klubban. Az Oroszország-szakértő szerint Moszkva a NATO területét nem fogja támadni, Magyarország a szövetség tagjaként katonailag biztonságban van. Szerinte Ukrajna fenn fog maradni, ugyanakkor valószínűleg további területi veszteségeket szenved majd el. A beszélgetésben szó esik még Putyin céljairól és elmeállapotáról, a háborús bűnökről, egy esetleges puccsról, a svéd-finn NATO-közeledésről és a hosszútávú orosz-ukrán jövőről is.
Makro / Külgazdaság Atomháború: valós veszély vagy riogatás? Rácz András Klasszis Klubunk következő vendége
Wéber Balázs | 2022. április 26. 14:31
Csütörtöki rendezvényünk témája az orosz-ukrán háború, vendégünk Dr. Rácz András Oroszország-szakértő. 
Makro / Külgazdaság Hol fog megállni Putyin, és mi fogja megállítani? Rácz András Oroszország-szakértő lesz Klasszis Klubunk következő vendége
Wéber Balázs | 2022. április 19. 14:16
Jövő csütörtöki online rendezvényünkön a II. világháború utáni Európa talán legfenyegetőbb krízishelyzetéről, az orosz-ukrán háborúról lesz szó.
Makro / Külgazdaság Bod Péter Ákos: Azért kérünk Brüsszeltől, mert nagyon kell a pénz
Privátbankár.hu | 2022. március 25. 17:22
Az inflációt nem hiába érezzük magasabbnak a hivatalosnál, az energiaárak befagyasztása és a lakhatási költségek kis súlya is ezt okozza. De ezt az árkülönbséget meg kell fizetni, az elfojtott drágulás felszínre tör majd. A költségvetés hatalmas terheket vett a nyakába, nem lesz könnyű finanszírozni. Megszorításokra és EU-s pénzekre lenne szükség.
Makro / Külgazdaság Hamarosan kapcsoljuk a Klasszis Klubot, ahol Bod Péter Ákossal beszélgetünk!
Privátbankár.hu | 2022. március 23. 14:30
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb kamatemelése képes lesz megfékezni az inflációt? S milyen mozgástere lesz a gazdasági folyamatok befolyásolására az ellenzéknek, ha nyer az április 3-ai országgyűlési választásokon? Egyebek mellett e kérdések megválaszolására is megkérjük Klasszis Klubunk 15:30 órakor kezdődő adásában a volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt.
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezhet Bod Péter Ákostól! Klasszis Klubunk szerdai vendége az ellenzék gazdasági kabinetjének társvezetője
Privátbankár.hu | 2022. március 22. 11:54
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb kamatemelése képes lesz megfékezni az inflációt? S milyen mozgástere lesz a gazdasági folyamatok befolyásolására az ellenzéknek, ha nyer az április 3-ai országgyűlési választásokon? Egyebek mellett e kérdések megválaszolására is megkérjük Klasszis Klubunk március 23-ai adásában a volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt.
Makro / Külgazdaság Gyenge forint, száguldó infláció? Mit tehet az ellenzék, ha nyer a választásokon? Bod Péter Ákos a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2022. március 11. 15:05
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt elnöke, közgazdász, egyetemi tanár, s cseppet sem utolsósorban lapcsoportunk Benchmark rovatának rendszeres szerzője. Most mégis, mint az egységes ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter gazdasági kabinetjének társvezetőjeként kérdezzük a Klasszis Klub következő, március 23-ai adásában, egyebek mellett arról, győzelme esetén szerinte mit kellene tennie az ellenzéknek.
Makro / Külgazdaság Hadházy Ákos: nem sok olyan miniszter tudok, akire ne kérhetne börtönbüntetést az ügyészség
Litván Dániel | 2022. március 10. 14:48
A korrupcióellenes magánhadjáratával országos hírnévre szert tett független országgyűlési képviselő úgy látja, a választás nem lesz tiszta, de van esélye az ellenzéki összefogásnak. A tét pedig a lopás megállításán túl az is, hogy Kelethez vagy Nyugathoz akarunk-e tartozni. A Márki-Zay Péter által korrupcióellenes tárca nélküli miniszternek kijelölt Hadházy Ákos volt a Klasszis Klub legutóbbi vendége.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG