2p
A miniszter szerint komoly pénzeket áldoznak a választók befolyásolására.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a magyar választók vasárnap estig folyamatosan találkozhatnak majd a külföldi finanszírozású, kormányellenes hirdetésekkel az interneten. Lázár János elmondta: a Facebook használók is tapasztalni fogják, hogy ömleni fognak az Orbán Viktor leváltásához instrukciókat adó hirdetések.

A miniszter szerint Soros György sokat fordít arra, hogy befolyásolja a magyar emberke véleményét és szavazatát, forrásaiból sokat a Facebookon és a Google-on költ el, ezért kellő óvatossággal kell kezelni az ezeken keresztül érkező információkat. Hozzátette: Budapesten sokan azt hiszik, a bevándorlás egy kampánytéma, de a határ mentén élők személyes tapasztalata az, hogy ahol nincs kerítés, oda Románia felől nap mint nap érkeznek bevándorlók.

Csúcsra jár a pánikkeltés

Ahogy arról korábban már írtunk, Orbán Viktor szerint Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa, de elég egy rossz döntés, egy elhibázott választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni. Budapesten jó élni, gyermeket nevelni, jó biztonságban tudni a családjainkat, azonban a bevándorlóországok városaiban ez már nem így van; vasárnap a parlamenti választáson a fővárosiak erről fognak dönteni - fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor szerint Magyarországon a migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti. Hozzátette, nem szabad megengedni, hogy megismétlődjön, ami három évvel ezelőtt a Keleti pályaudvaron és a II. János Pál pápa téren történt. A déli határon épített kerítés elsősorban Budapestet védi - jelentette ki. A választással és a megfogalmazott ígéretekkel kapcsolatban számos cikkünk jelent már meg, ezeket itt olvashatod el részletesebben >>>

Jobban élünk végre, mint négy éve, vagy nyolc?

A jó hír, hogy az utóbbi években az alacsonyabb és a magasabb jövedelmek nagyjából egyformán emelkedtek, három év alatt 12-18 százalékkal, tehát most végre tényleg jobban élünk, mint négy éve. Sőt mintegy nyolc évre visszatekintve is igaz ez, de a szegényebbeknél csak egészen minimális mértékben. Sokan csak 2016-ban érték el a 2009-es vagy 2010-es szintet. További részletek >>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Makro / Külgazdaság Jön az uniós pénz, több mint 155 milliárdra pályázhatnak a hazai kis cégek
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 16:46
Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro- és kkv-k részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).
Makro / Külgazdaság Lenyűgöző videó került elő Varga Judit, Rogán Antal és Gulyás Gergely közös múltjából
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 12:48
Magyar Péter vádjainak fényében a szereplők minden egyes arcrándulása egészen új értelmezést nyer.
Makro / Külgazdaság Valamit már mondott az ügyészségnek Varga Judit - kihallgatták a hangfelvétel ügyében
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:56
Elárulta az ügyészség, hogy berendelték a volt igazságügyminisztert a Magyar Péter vádjai kapcsán indult eljárás során.
Makro / Külgazdaság Hszi Csin-ping nem hagyja magát
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 09:06
És a kínai fejlődést sem engedi megállítani. Erről is beszélt a kínai vezető a holland miniszterelnökkel történt találkozója után.
Makro / Külgazdaság Végre egy jó hírt is kapott Orbán Viktor, itt vannak a friss adatok
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 08:30
A bruttó átlagbér már 600 ezer forint felett jár, 14,6 százalékos növekedéssel.
Makro / Külgazdaság Kitalálja, milyen nevek nem hangzottak el Varga Judit közel kétórás interjújában?
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 07:16
Sokat beszélt, de a lényegről kevesett mondott a volt miniszter.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor váratlanul felhívta Szijjártó Pétert, miközben interjút készítettünk a külügyminiszterrel
Csabai Károly - Wéber Balázs | 2024. március 27. 16:22
Nagyinterjút adott a Privátbankárnak a külgazdasági és külügyminiszter.
Makro / Külgazdaság Ilyet is ritkán látni a benzinkutakon!
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 15:50
Az egyik drágul, a másik olcsóbb lesz.
Makro / Külgazdaság Hasít a svéd H&M ruházati cégóriás
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 15:20
Megugrott a svéd Hennes & Mauritz AB (H&M), a világ második legnagyobb divatáru-kiskereskedelmi láncának profitja a február végével záródott negyedévben.
Makro / Külgazdaság Ez történne, ha nálunk is euró lenne
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 13:27
Márciusban javult, három havi csúcsot ért el a gazdasági hangulatindex mind az EU-ban, mind az euróövezetben, a foglalkoztatási kilátások mutatószáma pedig magas szinten stabilan tartotta magát az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN) szerdai jelentése szerint.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG