1p

A legforróbb, legaktuálisabb téma az üzleti életben!
Fenntarthatóság 2024 – ESG: a szabályozási kihívástól az üzleti lehetőségig

Jöjjön el és hallgassa meg a legjobb szakértőket,
ismerje meg a vállalatok és a pénzügyi szektor legjobb gyakorlatait!

2024. október 1. Budapest

Részletek és jelentkezés

A Wu-Tang Clan, a Prodigy, Calvin Harris, a Crystal Castles, Armin van Buuren, Steve Aoki és Justice is fellép többek között a csütörtökön kezdődő Balaton Sound elektronikus zenei fesztiválon Zamárdiban. A július 14-éig zajló rendezvényre a bérletek már elfogytak és a szombati napra szóló jegyek is elkeltek.

A fesztivál kapui szerdán nyíltak meg, ezen a napon a kempingbe költözhetnek be a vendégek és egy színpadon zajlanak programok, a fesztivál csütörtökön indul - közölték a szervezők az MTI-vel.

Kinyitották a kapukat: hatalmas a sor a bejárat előtt Kép: Balaton Sound Facebook



A négynapos rendezvényen fellép továbbá Nas, a New York-i hiphop sztár, a trance-t játszó Above & Beyond trió, a drum'n'basst képviselő Dj Friction is. Visszatér a Balaton Soundra a MiniCoolBoyz, azaz Raffaele Manicone és Michele Colombo milánói minimál techno dj- és producer-projektje, amely tavaly már sikerrel lépett fel Zamárdiban. Itt lesz a dinamikus dubstepjéről ismert négytagú londoni Modestep, a Stuart McMillan és Orde Meikle által alkotott Slam is, amely két évtizede meghatározó szereplője a brit techno színtérnek. Fellép Dixon (Steffen Berkhahn), a berlini dj és producer, az Innervisions kiadó alapítója és vezére deephouse, illetve funky house anyagaival. Hallható lesz Amon Tobin legújabb víziója, a Two Fingers, valamint Brodinski, az egyik legígéretesebb francia dj és producer, akinek szettjei elsősorban basszusközpontú house-ra és technóra épülnek, de a minimál műfajokra is nyitott.

Először lesz jelen a bizarr svéd electrohouse duó, a Dada Life, vagyis Olle Corneer és Stefan Engblom. Jön Hardwell, azaz Robbert van de Corput holland progresszív electrohouse dj és producer, valamint az olasz electrohouse és dance-punk projekt, a Bloody Beetroots.

A Swedish House Maffia svéd dj kollektíva egyik tagja, Axwell is ott lesz a Balaton partján, és szintén előadja műsorát Henrik Schwarz berlini dj, valamint Iggy Azaela, a Sydney-ben született, de Los Angelesben élő alkotó.

Május végén jelentették be, hogy CeeLo Green lemondta júliusi koncertjeit, köztük a Zamárdiba tervezett fellépését is, helyette július 12-én az egyik legnevesebb holland DJ, Afrojack zenél.

A magyar fellépők sorát gazdagítja Karányi: a dj eddigi tízéves pályafutását foglalja össze Zamárdiban Anthology című koncertjén, amelyen vendégénekesként Pásztor Anna (Anna & the Barbies), Judie Jay és Columbo (Irie Maffia, Brains) is színpadra lép. Szintén tizedik születésnapját ünnepli idén a pécsi Punnany Massif, amely dalait teljesen áthangszerelve, elektronikus zenei alapokon nyugvó szettel készül a fesztiválra. A hazai színtérről koncertet ad még mások mellett az Akkezdet Phiai, a Brains, Budai, a Carbonfools, Ganxsta Zolee és a Kartel, az Irie Maffia, Matt-U & Mc Kemon, Naga & Beta, Palotai & MC Fedora, Sena, Sterbinszky és a Vad Fruttik.

A Balaton Soundot a közepes méretű fesztiválok között januárban a legjobbnak választotta az Európai Fesztiválszövetség.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Utazás Miért érdemes itthon nyaralni, hosszú hétvégézni? Szavazzon!
Eidenpenz József | 2019. június 7. 15:30
Azt mondja a miniszter, belföldön is lehet nyaralni. Van, aki így tesz, van, aki nem, de mik a fő okok? Szavazzon! Előző szavazásunkat pedig egy német áruházlánc nyerte.
Utazás Így kezdődött az évad a Balatonon
Privátbankár.hu | 2018. május 12. 16:14
Az évtizedes hagyományoknak megfelelően a balatonfüredi ünnepélyes évadnyitóval és a tó megkoszorúzásával szombaton elkezdődött a balatoni turisztikai és vitorlásszezon.
Utazás Ezeket az utakat zárják le holnap Budapesten
Privátbankár.hu | 2018. május 12. 14:23
Rendezvények és építési munkálatok miatt Budapest több pontján nehéz lesz közlekedni a hétvégén.
Utazás Vegyi incidens miatt volt lezárva a londoni City repülőtere
Privátbankár.hu | 2016. október 22. 09:29
Lezárták pénteken egy időre a londoni City repülőteret, miután az a gyanú merült fel, hogy valamilyen vegyszer kerülhetett a terminál levegőjébe. A speciális felszerelésekkel kivonult tűzoltóság nem talált veszélyes anyagot, így a légikikötőt péntek este ismét megnyitották.
Utazás Egyiptom helyett idén inkább Bulgáriába és Spanyolországba utaznak a magyarok
Privátbankár.hu | 2016. február 27. 09:42
Egyiptom helyett az idén inkább Bulgáriába és Spanyolországba utaznak a magyarok az előfoglalások adatai alapján - közölte az Invia online utazási ügynökség az MTI-vel.
Utazás Ebben a városban már nyomozók keresik az illegális szálláskiadókat
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 1. 08:27
Álruhás nyomozókkal is kutatnak Barcelonában az adót nem fizető illegális szálláskiadók után, miközben új adót vetettek ki rájuk és korlátozzák az új engedélyek kiadását. Csakhogy ez egyelőre szélmalomharcnak tűnik, 14-szer annyi illegális szobakiadó lehet, mint amennyi hivatalos. A város közben nyugodtan kiteheti a megtelt táblát.
Utazás Jó a rajt: így indult az év a szállodásoknak
Privátbankár.hu | 2015. május 3. 10:21
A legfrissebb adatok szerint az év első két hónapjában 10 százalékkal nőtt a belföldi vendégéjszakák száma a szállodákban. Nincs ok a panaszra: a külföldiek is szép számmal jöttek, főleg a brit és amerikai vendégek száma ugrott meg drasztikusan, az oroszok továbbra is elmaradnak.
Utazás Már két ötcsillagos strand van az országban: ez az egyik
Privátbankár.hu | 2015. május 2. 15:38
Ötcsillagos minősítést kapott a hajdúszoboszlói strand, eddig csak egy ilyen strandunk volt.
Utazás BKK bérlete van? Így autózhat vele ingyen
Privátbankár.hu | 2015. április 29. 11:30
Újabb szintre tört be a közösségi autózás: BKK bérlettel havidíj nélkül, fél órás távra vehetjük kölcsön az Avalon autóit.
Utazás Ma estig biztos kitart a magyar-lengyel barátság - Hajrá magyarok!
Nagy László Nándor | 2015. április 25. 10:41
Nagy Lajos óta nem volt ennyire magyar Krakkó - a korábbi lengyel királyi székhelyen ma bizonyosan percenként hallhatunk magyar szót, hiszen nagyjából 3-4 ezer magyar szállta meg a várost a divizíó IA világbajnokság - számunkra - döntőjére készülve. Ma este az elitligába jutásért játszik magyar jégkorong-válogatott.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG