<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
A munkaerő-kölcsönzés egészen innovatív megoldásnak számít, ami a cégek számára kifejezetten előnyös. Az igénybevételével ugyanis rövid idő alatt lehet betölteni pozíciókat, nem kell tartani a beválási rizikótól, és a költségek szempontjából is megéri. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabban lehet alkalmazkodni a változó körülményekhez. Hogyha például egy időszakos projekt miatt rövid időn belül szükség van néhány új emberre, akkor ezt külső segítség igénybevételével könnyebben meg lehet valósítani.

A JOB.HU is igazodott ezekhez a piaci igényekhez, és 2001 májusától fogva nyújt munkaerő-kölcsönzési szolgáltatást az erre nyitott ügyfelek részére. Bejegyzésünkben a konstrukció előnyeit mutatjuk be.

A munkaerő-kölcsönzésből származó előnyök

A kölcsönzött munkatársakra jellemzően nem kell plusz „headcount”-ot kérni, nem számítanak bele az állományba, és a foglalkoztatásuk sem bérköltségnek számít.

A szolgáltatással a toborzás és kiválasztás teljes folyamatának a terhe lekerül az igénybevevő válláról, ráadásul a teljes munkaügyi adminisztrációt és a bérszámfejtést is a szolgáltató végzi el.

A cég számára sokkal nagyobb mozgásteret, illetve gyors reagálást tesz lehetővé ez a fajta megoldás, aminek köszönhetően sokkal könnyebb reagálni a változó körülményekre. Ha épp szükség van néhány plusz főre, akkor azt villámgyorsan el lehet intézni.

Ráadásul a kölcsönzött munkatársakat azzal is lehet motiválni, hogy tartós jó teljesítménnyel állományba kerülhetnek.

Az új munkatársak felvétele munkaerő-kölcsönzéssel

Első körben egyeztetés történik a betöltésre váró pozíciók részleteiről, az elvárásokról és a bérezésről. Ezt követi maga a toborzás és az előszűrés, amelyet követően természetesen lehetőség van a jelöltek interjúztatására.

Pozitív elbírálás esetén a kölcsönző kiküldi az ajánlatot, és ha egyeznek az elképzelések, akkor be is lépteti a munkavállalót. Megkötik a munkaszerződést, illetve eleget tesznek minden olyan bejelentésnek, ami ilyenkor szükséges.

A kölcsönzött munkavállaló foglalkoztatása

A munkavégzés helyéről, az elvégzendő feladatokról és a munkarendről a megbízó dönthet. Szintén a megrendelő szabja meg, hogy a munkaszerződés határozott vagy határozatlan idejű legyen, illetve teljes vagy épp részmunkaidős a pozíció.

Később a szolgáltatást igénybe vevő szabadon rendelkezhet a kölcsönzöttek cégen belüli esetleges előmeneteléről, illetve át is veheti őket a cég saját állományába. A szabadság iránti kérelmek, valamint a betegségek vagy egyéb okok miatti távolmaradások jelentése is a megbízó felé történik a foglalkoztatás ideje alatt.

A kölcsönzött munkatársak bérezése a szolgáltatást igénybe vevő aláírásával hitelesített jelenléti ív alapján történik meg.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Csúcsra ért az áremelkedés, rekordszinten a családi nagybevásárlás ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. október 7. 15:26
Októberben idei csúcsára ért az éves áremelkedés mértéke: kétszámjegyű drágulást mértünk a hazai hipermarketekben. 24 ezer forint közelébe, mindenkori csúcsra emelkedett a havi nagybevásárlás ára; a drágulást továbbra is az étolaj és a margarin vezeti, te tucatnyi termék drágult 10 százalékot meghaladó mértékben tavaly októberhez képest.
Vásárló Még mindig nehéz helyzetben van a hazai turizmus
Privátbankár.hu / MTI | 2021. október 7. 09:52
Sokkal kevesebb külföldi turista nyaralt Magyarországon, mint a járvány előtt.
Vásárló Vevőcsúcsot dönthet az idei Black Friday
Márkázott tartalom | 2021. október 4. 16:19
Egyre többen terveznek a Black Friday akcióival.
Vásárló Romló járványadatok: hogyan várják a cégek a negyedik hullámot?
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2021. október 3. 05:34
Az elmúlt hetekben egyértelműen növekedés volt tapasztalható a koronavírus-statisztikákban Magyarországon, így eljött az ideje annak, hogy feltegyük a kérdést, mi lesz akkor, hogyha valóban megérkezik a negyedik hullám? Több kkv-t kerestünk meg azért, hogy megtudjuk, hogyan zajlik felkészülésük arra, hogyha ismét beüt a krach.
Vásárló A legnépszerűbb családtámogatási formát keresed? Mutatjuk!
Márkázott tartalom | 2021. október 2. 14:10
  Mi a legnépszerűbb családtámogatási forma ma Magyarországon? A kormány Otthonteremtési programja az ingatlanvásárlást könnyíti meg a gyereket tervező családok számára. Sajnos sokan a támogatás nélkül nem tudnának belevágni az ingatlanvásárlásba. Ebben a bejegyzésben megnézzük, hogy milyen segítségek érhetőek el jelenleg a családok számára, és hogy jelenleg melyik a legnépszerűbb.
Vásárló Megvan, mikor nyílik a jegybank múzeuma az egykori Postapalotában
Privátbankár.hu / MTI | 2021. október 1. 11:33
A pénzmúzeumra jövő márciusig kell várnia az érdeklődőknek.
Vásárló Mi a különbség az egyes hitelek között?
Márkázott tartalom | 2021. október 1. 10:46
Az életben adódnak helyzetek, amikor elsősorban valamilyen hitel, például egy gyorskölcsön nyújthat megfelelő segítséget számunkra. Lehetséges, hogy új ház vagy autó finanszírozása a célunk, de előfordulhat az is, hogy egy váratlan orvosi beavatkozás miatt van szükségünk plusz pénzre. A pénzintézetek piaca ennek megfelelően széleskörű hiteltípus kínálattal rendelkezik. Azonban kevés az olyan ember, akinek ne okozna fejtörést ezek között eligazodni. Ezzel a cikkel azoknak szeretnénk segíteni, akik szeretnének eligazodni az egymástól különböző hiteltípusok között.
Vásárló Idén ősszel ezt a három telefonos kiegészítőt érdemes beszerezned!
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 30. 10:14
Az ősz kétségkívül az egyik leglehangolóbb évszak, nem csoda, ha a kedved is hasonlóan borongós, mint az időjárás. Mielőtt azonban teljesen átadnád magad az őszi depressziónak, vesd bele magad a kütyük világába és szerezz be néhány új kiegészítőt! 
Vásárló Itt a világ leggyorsabb töltője: negyed óra alatt bármilyen villanyautót feltölt
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 30. 10:08
A mai napon az ABB piacra dobja innovatív all-in-one elektromosjármű-töltő berendezését, mely a társaság szerint a piac jelenleg leggyorsabb töltője.
Vásárló TikTok hirdetéstípusok - Ismerd meg őket
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 30. 10:05
Minden amit a TikTok hirdetéstípusokról tudnod kell Ha úgy határoztál, hogy a TikTok a megfelelő platform a cégednek, és belevágnál a kreatív hirdetések készítésébe, egy kis segítségre lesz szükséged. Hirdetési fiókot kell létrehozni. 
Friss
hírlevél
depositphotos