TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
Kiválóan alkalmazható akár otthon a lakásban, akár egy irodahelyiségben professzionális körülmények között.

Cikkünkben bemutatjuk a működési elvét, emellett pedig a használatából fakadó legfontosabb előnyökre is rá fogunk világítani.

Ilyen egyszerűen működtethető az elektromos fűtőszőnyeg

Egy szőnyeg, ami tökéletesen képes megoldani a lakás vagy az irodahelyiség fűtését. Igen, ma már ez is lehetséges, méghozzá abszolút felhasználóbarát formában. A padlón helyet kapó fűtőszőnyeg belsejében ugyanis kis átmérőjű fűtőkábel fut végig, hatékonyan vezetve a megtermelt hőt.

A kábel külső rétege, valamint a szőnyegnek megfelelő burkolat is a mechanikai védelmet szolgálja. Így a szerkezet zavartalanul gondoskodhat a kellemes hőérzetünkről, miközben semmitől sem zavartatva intézhetjük tovább a dolgunkat.

 

Az elektromos fűtőszőnyeg alkalmazásával a következő előnyökre tehetünk szert

Az Elektrikstore.hu-nál kapható elektromos fűtőszőnyeg egyik legnagyobb hozzáadott értéke a kiemelkedő hatásfokban rejlik. A megtermelt hő teljes egészében hasznosításra kerül, így veszteségről gyakorlatilag nem is beszélhetünk.

Ebből egyenesen következik, hogy a hónap végén érkező fűtésszámlát meglátva sem vakarjuk majd a fejünket a működtetés magas költségvonzata miatt. Mivel elektromos fűtési módozatnak számít, ezért a fűtőszőnyeg esetében már a telepítés és az üzembe helyezés is gazdaságosabb lehet a hagyományos megoldásokkal összevetve.

Szabadon dönthetünk továbbá arról, hogy elsőszámú és kizárólagos fűtési opciónak kívánjuk-e használni, vagy kiegészítőként tervezzük a használatát. Amennyiben csakis a fűtőszőnyeget telepítjük, azzal rengeteg szabad helyet is megspórolhatunk az adott helyiségekben.

Hasznos kiegészítők a játszi könnyedséggel történő vezérléshez

Az elektromos fűtőszőnyeg használatának létezik még egy nagyon fontos előnye, ami egyaránt hozzájárul a költséghatékony működéshez, továbbá a felhasználók kényelméhez is. Ez pedig nem más, mint az egyszerű és kényelmes szabályozhatóság.

A megvalósításhoz mindenképpen szükségünk lesz egy kiegészítő kellékre, amit termosztátnak hívnak. A fűtőszőnyeggel kompatibilis helyiségtermosztátok bárki számára gyorsan elsajátítható kezelő felületén nagy gombokkal lehet tetszőlegesen állítani a kívánt hőmérsékletet.

Sőt, igény szerint lehetőség van az előre programozásra is. Ennek megfelelően be tudjuk állítani a készüléken, hogy a hét melyik napján, pontosan hány órakor kapcsoljon le, és mikor lépjen újra működésbe.

A legfejlettebb termosztátok pedig már okostelefonon keresztül is vezérelhetők. Mindössze egy alkalmazás letöltése szükséges a kezeléshez, és lokációtól függetlenül állíthatjuk a helyiség hőmérsékletét.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Vásárolj Windows 10-et mindössze 3000 forintért a Keysoff.com Őszi vásárán
PR | 2020. szeptember 22. 10:00
Ennél nagyobb már nem is lehetne. A Keysoff.com rendkívül keresetté vált, mivel az Őszi vásáruk visszatért, amely segítségével akár 45%-ot is lefaraghattok a Microsoft szoftvereinek árából. Tehát mi másra várnál? Frissíts most a legfrissebb Windowsra, vagy vásárold meg bármelyik Microsoft terméket ma, és spórolj nagyot, miközben garantáltan eredeti licenc kulcsot vásárolsz a Keysoff.comtól.
Vásárló Még drágább lehet a kenyerünk: újabb áremelés készül
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 15. 08:44
Biztosra ígérik a lisztáremelést erre a hónapra - kevés és gyenge minőségű búza termett Magyarországon. Ez a kenyér árát is tovább emelheti, pedig már így is 10-15 százalékot drágult tavalyhoz képest.
Vásárló Magyar fejlesztésű tüdővitamin-készítmény került a gyógyszertárak polcaira
Fizetett tartalom | 2020. szeptember 14. 17:18
Az Air7 hatóanyagainak összetételét a tüdő igényeinek kielégítésére állították össze. A tüdő vitaminjának megalkotását a pandémia hívta életre, hiszen a SARS-CoV-2 légzőszervi vírusról beszélünk. A táplálékkiegészítő nem gyógyír a betegségre, azonban abban egyetértés van az orvostársadalomban, hogy egészséges tüdővel jobb eséllyel indulunk a vírus ellen.
Vásárló A zenei ízlés és a személyiség
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 14. 15:29
A zenei ízlés maximálisan szubjektív dolog, így igen nehéz meghatározni, hogy mi is a jó, és milyen személyiségre utal bizonyos stílusok hallgatása. Mégis, ez nagyon sokat elárul arról a személyről, aki a zenét hallgatja. Lássuk, hogy mit tudhatunk a különböző stílusokról!
Vásárló Az ittas vezetés még mindig óriási probléma Magyarországon
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 14. 11:25
Európában a közúti balesetek mintegy negyedét okozza az alkoholfogyasztás. Hazánkban ez az arány jóval alacsonyabb, azonban még mindig sok az ittasan okozott baleset, ráadásul több évnyi javulást követően az idei év első nyolc hónapjában romlott a helyzet. A ma kezdődő és idén az online térben zajló Biztonság Hetének, a MABISZ és az ORFK-OBB közös kezdeményezésének is a központi témája az ittas vezetés veszélye.
Vásárló A babakonyha örök
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 10. 13:42
Érezted már azt, hogy szívesen lennél ma kisgyerek? Hiszen olyan izgalmas és sokszínű választék várja a babakonyha-kiegészítőkre áhítozó gyerkőcöket. Ha szerencséd van, és a te kicsikéd is szereti ezt a különleges világot, akkor újraélheted gyermekkorod kedvenc játékait.
Vásárló Tolltartó helyett laptop – hogyan zavar be az iskolakezdés költségeibe a koronavírus?
Valkai Nikoletta | 2020. szeptember 10. 06:06
Minden nyár végén pénzügyileg igen megterhelő tud lenni a szülőknek az iskolakezdéssel járó kiadások fedezése. Különösen úgy, hogy ezúttal nem látni, mikor kell esetleg ismét átállni digitális oktatásra, ami miatt sok családi költségvetésbe most egy új számítógép vagy tablet árát is be kellett kalkulálni.
Vásárló 8 ezer forintot fizethet, aki nem hord maszkot a BKK járatain
Privátbankár.hu / MTI | 2020. szeptember 9. 06:13
Mostantól pénzbüntetéssel szankcionálható, ha valaki nem visel maszkot, vagy ha azt szabálytalanul hordja - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
Vásárló Elszálló élelmiszerárak: újabb fájdalmas áremelkedés szakadt ránk
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. szeptember 8. 19:26
A Privátbankár.hu legfrissebb Árkosár-felmérése szerint továbbra sem fékez az élelmiszerárak emelkedése: augusztus után szeptemberben is kétszámjegyű áremelkedést mértünk. Több mint 13 éve havi rendszerességgel publikált árkörképünk az ősz első hónapjára újabb történelmi csúcsra ért.
Vásárló Frappáns ajándékötletek foglalkozással kapcsolatban
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 8. 14:18
Egy klassz kis ajándékon töröd a fejed barátod vagy esetleg valamely családtagod számára? Ha szereti a munkáját, vagy él-hal a hobbijáért, itt van számodra egy szuper ötlet. Egy ajándéktárgy, rajta valamilyen frappáns, szórakoztató szöveggel az adott foglalkozással vagy hobbival kapcsolatban remek meglepetésnek bizonyulhat.
Friss
hírlevél