<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
Ha van már 3-4 éves a mobilod, akkor lehet neked is megmutatkoztak a “betegség” első jelei. Ez talán a jobbik eset, amikor lassan felfedezed, hogy valami nincs rendjén. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy a legborzasztóbb az, amikor egyik pillanatról a másikra feladja a harcot.

Ekkor körülbelül úgy érzed, egy mobiloknak kitalált sürgősségire kellene vinned és az “orvosok” mentenék a menthetőt.

Azonban jó, ha te is tisztában vagy azzal, mikor milyen alkatrésze sérült meg. Ehhez kértem némi segítséget egy profi mobil klinikától. Szeretném egy kérdezz-feleleken keresztül bemutatni neked, hogy mit jeleznek az alábbi tünetek. Az iPhone 8-at választottam erre a célra.

Készen állsz? Akkor tárjuk fel a lappangó betegségeket!

Haldoklik a mobilom?

Amennyiben hamar felmelegszik, gyorsan lemerül vagy bizonyos százaléknál kikapcsol, úgy sajnos igen. Ilyenkor feltétlenül ki kell cserélni az akkumulátort.

Megint nem csatlakozik!

Sajnálom, de ha nem csatlakozik a számítógépedhez és nem akar feltölteni, akkor a töltőcsatlakozó a bűnös. Az alkatrész cserére szorul.

Hiába nyomkodom!

Akkor valószínűleg hiába is fogod. Ha nem reagál az iPhone készüléked a bekapcsoló gomb megnyomásakor, ez esetben szükséges a cseréje. 
Ugyanez érvényes a hangerő és a némító gomb megnyomására. Ha ezek sem érzékelnek semmit, akkor az audio flex kábelt kell cserélni.

Nem hallok semmit!

Ez rossz hír! Amikor egyáltalán semmit vagy recsegve hallasz a telefonbeszélgetés alatt, olyankor a beszédhangszórót kellene kicseréltetni.

Nem is cseng!

Túl halkan vagy egyáltalán nem cseng a telefonod? Ez bizony a csengőhangszóró hibája lesz.

Mi történt a kijelzőmmel?

Előfordulhat, hogy a legutóbbi leejtés következtében megsérült. Ha fehér, besárgult hátteret, vízfoltokat, pixelhibákat látsz rajta, vagy nem érintkezik az érintőpanel, azonnal vidd szervizbe!

Mitől sötét a kamerám?

Ha a hátlapi kamerád képe sötét vagy homályos, ki kell cserélni! Ugyanígy kell eljárni az előlapi kameránál is, ha hasonló tünetek jelentkeznek nála. Ez utóbbi meghibásodásának plusz jele lehet még, hogy a kijelződ hívás közben nem sötétül el.

Összetört az üveglapom!

Ne aggódj! Igazából, ez elég gyakori eset a telefon tulajdonosok körében. Talán egy esés következtében meghajlott, megkarcolódott a fémház, vagy a hátlapi üveg teljesen összetört. Ekkor egyértelműen hátlapi “műtétre” kerül sor.

Mi jöhet még?

Sajnos, ezzel itt még nincs vége. Érdemes még egy-két dologra odafigyelni. Például lehet érdeklődni a beázás és az alaplapi javítás témáiban. Illetve, nem árt karbantartani készüléked szoftverfrissítéssel sem.

Remélem, hogy egy lépéssel a te mobilod is közelebb került a gyógyuláshoz. Ha a témában még több érdekességre szomjazol, úgy ezt kiolthatod az iPhone-Klinika.hu honlapján. Ilyen ez a mobil orvoslás: sürgős esetekhez jár a mobil sürgősségi!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Ízlés, bátorság, hagyomány – 30 éves lett a Budapest Borfesztivál
PR | 2021. szeptember 16. 10:20
A Budapest Borfesztivál az évek során megkerülhetetlen eseménye lett a hazai borkultúrának. Egészen pici, pár száz főnek szóló rendezvényből nőtte ki magát, mára pedig nemcsak a legjobb borok ünnepének számít, hanem egy több napos programsorozatnak is. A Budavári Palotába látogatók az ország fontos pincészetei mellett koncertekkel, izgalmas gasztronómiai kitelepülésekkel és egy klasszikus jótékonysági borárveréssel is találkozhatnak.
Vásárló Jegyezze fel naptárába: Budapest Borfesztivál a barátokkal szeptember 23-26. között!
PR | 2021. szeptember 8. 10:54
30. Budapest Borfesztivál - szeptember 23-26. között a Budavári Palota teraszain - harminc éve a borkultúráért!
Vásárló Belehúzott a drágulás, újabb csúcsra emelkedett a családi nagybevásárlás ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. szeptember 7. 05:27
Szeptemberben tovább gyorsult az áremelkedés a hazai hipermarketekben: a Privátbankár Árkosár-felmérése szerint újra történelmi csúcsra emelkedtek az árak. Egy év alatt 7,2 százalékot drágult a nagybevásárlás, a havi áremelkedés üteme idei csúcsot döntött. Egyre biztosabb, hogy az olaj drágulását idén semmi sem verheti meg – megnéztük, mi maradt a polcokon a nagy tejfölvisszahívás után.
Vásárló Itt a forradalmi újítás: a PolyGel!
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 5. 09:03
A műkörmök a női szépség egyik kifejező eszközei. Segítségükkel mindig tökéletes lehet a megjelenésed és az ápolt kezeid, körmeid árulkodnak nőiességedről. Ha gyengék a körmeid, nehezen erősíted és növeszted meg őket, ha kevés időd van velük foglalkozni, a műkörmökkel akkor is gyönyörű lehetsz.
Vásárló Ideje elkezdeni a karácsonyi készülődést
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 2. 11:33
Érdemes minél hamarabb elkezdeni a karácsonyi készülődést. Így elkerülhető, hogy a szenteste napja rohanásból álljon. Nemcsak az ajándékokat érdemes időben beszerezni, hanem a téli otthon dekorációt és a karácsonyi díszeket is.
Vásárló Milyen lehetőségek rejlenek a repülőgépipar automatizálásában?
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 1. 10:54
Az elmúlt években a légi közlekedési ágazat sok változáson ment keresztül annak érdekében, hogy javítsa az általa nyújtott szolgáltatásokat és csökkentse a költségeket.
Vásárló Budapest a programozás képzés terén remek opciókat kínál
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 1. 09:46
Mit tehet az manapság, aki komolyan fontolóra venné a programozás képzés bármelyik formátumának a megkezdését Budapesten? Hol és milyen keretek között működik egyáltalán programozás képzés, illetve kiknek jelenthet mindez elérhető opciót? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk kiemelten a bejegyzés keretei között. Remélhetőleg a cikken keresztül sikerül némi betekintést nyújtani abba, hogy a programozó képzések terén mennyire kedvező a terep manapság.
Vásárló Kreatív technikák, ahol szinte lehetetlen hibázni!
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 31. 17:11
Vannak olyan kézműves technikák, amelyeknek a megtanulása több órát, napot is igénybe vehet. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor sokszor jól jönne olyan kreatív tevékenység, amely nem igényel előképzettséget és mégis inspirál, miközben lenyugtat és feltölt. Az Alkoss Otthon kreatív áruház kreatív technikái mind olyanok, amelyeknél nem tételezik fel, hogy jártas vagy a témában, bármikor elkezdheted bármelyiket. A legegyszerűbb technikák, amelyeknél gyakorlatilag nulla a hibázási lehetőség, a karckép- és a fonalképkészítés.
Vásárló Páciens elégedettség, mint működő üzleti stratégia a fogászatban
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 31. 11:35
Ez a Straumann® és a Helvetic Clinics sikeres együttműködésének fókuszpontja
Vásárló Női órák ékszer helyett és mellé
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 30. 14:55
A női órák egyes esetekben ékszerként is funkcionálhatnak. Hiszen nemcsak az idő mérésére jók, hanem remek kiegészítői lehetnek egy-egy öltözéknek.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos