<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
IPhone
Részvény / Deviza / Áru Mi mozgatja a forintot decemberben? Maradhat az IPhone-szűke
Eidenpenz József | 2022. december 5. 12:52
Az euró visszatért 410 forint fölé, továbbra is a brüsszeli hírek mozgathatják elsősorban az árfolyamot. A magyar részvények alulteljesítőek, az OTP több mint két százalékkal esik. Az olaj drágul, miközben az oroszok az egyik, a kínaiak a másik oldalon befolyásolhatják az árát. Nem húznak bele egyhamar az iPhone-ok gyártásába.
Vásárló Megjött az olcsó iPhone - nálunk ez is elég drága lesz
Privátbankár.hu | 2020. április 16. 08:39
Egy hónapos csúszással érkezett az új, kisebb, a szokásosnál olcsóbb iPhone - az SE az amerikaiaknak 399 dollárba kerül, a magyaroknak szokás szerint sokkal többe.
Vállalat Tovább hanyatlott az iPhone, mégis rekordszámokat közölt az Apple
Privátbankár.hu | 2019. október 31. 07:58
Majd' 10 százalékot esett vissza az egykor legmenőbb okostelefon értékesítési bevétele a negyedik pénzügyi negyedévben, de a vállalat összbevétele így is csúcsot döntött.
Részvény / Deviza / Áru A nap befektetési sztorija: hol van már az Apple-letargia!
Csabai Károly | 2019. szeptember 11. 18:45
Nem a termékekkel és szolgáltatásokkal, hanem azok pozícionálásával és árazásával sokkolta leginkább a közönséget tegnap az Apple – véli a KBC Equitas elemzése. Az iPhone ára ugyanis csökkent, a két évvel ezelőtti Apple Watch már 200 dollártól elérhető lesz, és közben az Apple TV+ a Netflixnek is keményen alávág majd. A menedzsment tényleg a szolgáltatásokra fókuszál majd a jövőben, ezt pedig az olcsóbb hardverek is támogathatják, így a helyes irányba mozdulhatott el az Apple a tavalyi fiaskó után.
Makro / Külgazdaság Kína helyett Vietnamban készülhet az iPhone
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 30. 09:25
Az amerikai elnök szeptembertől 10 százalékkal emeli a kínai árukra kirótt vámokat. Némely termékek, köztük az iPhone kivételek – de csak decemberig.
Vásárló Digitális perverzek riogatnak a metrón
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 26. 13:28
Japán férfiak a metrón intim fotókat küldenek az iPhone segítségével női utastársaik mobiljára.
Vásárló Sürgősségire a telefonomat!
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 13. 11:47
Ha van már 3-4 éves a mobilod, akkor lehet neked is megmutatkoztak a “betegség” első jelei. Ez talán a jobbik eset, amikor lassan felfedezed, hogy valami nincs rendjén. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy a legborzasztóbb az, amikor egyik pillanatról a másikra feladja a harcot.
Vásárló Te mennyit fizetnél egy iPhone-ért? A Telekom 12,5 milliót fog
Privátbankár.hu | 2019. április 1. 15:34
Megbüntette a Gazdasági Versenyhivatal a Magyar Telekomot.
Részvény / Deviza / Áru Szakadatlanul emelkedik az aranyár, ma is jó erőben a forint
Fellegi Tamás | 2019. január 30. 12:02
Múlt pénteken nagyot ugrott az aranyár, és az emelkedés azóta is tart. A forint is tartja tegnap elért 8 havi csúcsát, az MNB döntése, miszerint nem szigorított még a monetáris kondíciókon, nem zavarta meg a folyamatot. Jelentett az Apple, emelkedhet a részvény ára.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot akart harapni az Apple a kínai almából, de véget ért az ingyenebéd
Fellegi Tamás | 2019. január 11. 14:54
Ritkán fordul elő, hogy egy cég monopolhelyzetben legyen termékeivel, különösen, ha van konkurencia, de mégsem alakul ki verseny. Ennek köszönhette az Apple különleges helyzetét, így lett a világ legnagyobb nyereségű cége, de egyik legfőbb piacán, ahol igen magasra árazta az iPhone-t, most elpártoltak a vevők.
Vásárló Kínában lényegében betiltották az iPhone-t
Privátbankár.hu | 2018. december 10. 17:00
Kínában egy bírósági döntéssel ideiglenesen megtiltották több iPhone modell importját és árusítását.
Részvény / Deviza / Áru Zuhan az Apple, összeomlott a Waberer’s
Fellegi Tamás | 2018. november 12. 19:05
Nyoma sem maradt a reggeli jó hangulatnak a részvénypiacokon: nagyot esett a Mol, a kamioncég viszont 9 százalékot vesztett értékéből. Szabadesésben az Apple, ugyancsak zuhan a General Electric és az Amazon, mindez lerántja az amerikai indexeket is.
Vásárló Most már van olyan iPhone, ami nem jön ki félmillióból - mit tud ennyiért?
Gáspár András | 2018. szeptember 13. 10:01
Forradalmi újítások helyett a gyorsnál is gyorsabb telefont csinált az Apple a nagysikerű X-ből, és kiadott egy akkora verziót, amekkorát még sosem gyártottak előtte. A spórolósabb iPhone-rajongók is kaptak egy kissé lebutított verziót, de azt sem lehet 300 ezer forint alatt megszerezni. Van viszont két SIM-kártyás megoldás, és a vizet-port-karcolást is jobban bírják a telefonok.
Részvény / Deviza / Áru A Coca Cola forrón szereti, megmentik az argentinokat?
Eidenpenz József | 2018. augusztus 31. 19:18
Megnyugodtak délután kissé a feltörekvő piacok, miután az IMF segítőkésznek mutatkozott az argentinok felé. A forint sem gyengült tovább, és a BUX stagnálása egész jó eredmény az európai részvénypiacok eséséhez képest.
Vásárló Hármat egy csapásra: ilyenek lesznek az új iPhone-ok
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 27. 16:03
Idén az Apple több eszközt is piacra dob, ezúttal azonban más üzleti stratégia szerint.
Részvény / Deviza / Áru Jó rendőr, rossz rendőrt játszanak a török vezetők?
Eidenpenz József | 2018. augusztus 14. 18:34
Enyhültek a Törökországgal kapcsolatos félelmek, emelkedett ma a török eszközök ára és javult a tőzsdék hangulata mindenütt. Pedig az egyik vezető ilyet, a másik olyat mondott. Budapesten is erősödött az index, a forint pedig pár fillérrel erősödni tudott.
Részvény / Deviza / Áru Visszaesett a forint, sok és drága iPhone fogy
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 1. 11:07
Visszaesett a forint a tegnapi nagy erősödés után, a török líra szokás szerint a mélyben. Továbbra is jól fogy az iPhone, sőt, a szolgáltatásokból is keres az Apple, joggal ér sokat a cég. Erősödik a Mol, az 5000 forintos szintet közelíti a Richter.
Részvény / Deviza / Áru Kongatják a vészharangot a legújabb iPhone miatt - zuhan az Apple
Privátbankár.hu | 2018. június 8. 16:11
Aggasztó hírek miatt zuhannak pénteken az Apple részvényei az amerikai tőzsdéken.
Részvény / Deviza / Áru Erős a dollár, gyengül a forint és a cseh korona
Fellegi Tamás | 2018. május 2. 11:14
A dollár nagyot ralizott, cseh korona nagyot gyengült, a tőzsdék közül a DAX hasít. Jelentett az Apple, mégpedig a vártnál jobbat: egyelőre szó sincs visszaesésről, a cég igazi fejőstehén, rengeteg pénzzel, stabil, nagy nyereséggel. Itthon csendes még a piac, a Richter viszont szépen emelkedik.
Vásárló Elfordulnak a kínaiak az iPhone-tól
Fellegi Tamás | 2018. április 26. 20:20
Felfutott a kínai cégek okostelefon-gyártása, és tarolnak a hazai piacon. Ugyanakkor visszaesett az iparág összértékesítése is Kínában, nem mintha visszaszorulna az iparág, csak mostanra mindenkinek van készüléke, ráadásul a legtöbb olyan jó, hogy nem feltétlenül kell hamar lecserélni. Érett szakaszba lépett a piac.
Vállalat Óriási botrány: baj van minden Apple termékkel?
Privátbankár.hu | 2018. január 5. 07:29
Nem csak az akkumulátorokkal van gond, minden eszköz érintett a mostani chipbotrányban is.
Vásárló Egyre nagyobb baklövésnek tűnik a legújabb iPhone: senkinek se kell?
Privátbankár.hu | 2018. január 4. 10:03
Úgy tűnik, tényleg csúnyán mellélőtt az Apple a legújabb telefonjaival - még mindig a tavalyelőtti modelljüket veszik az emberek.
Vásárló Az Apple mindenkitől bocsánatot kér - olcsón kicserélik az iPhone-akkukat
Gáspár András | 2017. december 29. 08:18
Az Apple bocsánatot kér az iPhone-tulajdonosoktól, amiért cserben hagyta őket. Ahelyett, hogy szóltak volna az akkumulátor-csere szükségességéről, szép csendben lelassították a régi telefonjaikat a szoftverrel, így véve rá az embereket arra, hogy cseréljék le a készüléküket valami újra és drágára. A jövő hónaptól sokkal olcsóbbá teszik az akkucserét.
Vállalat Tovább dagad az iPhone-hiszti: több millióan perelnék be a céget
Privátbankár.hu | 2017. december 27. 12:45
Több millió fogyasztó átverésével vádolják az Apple-t a korábbi készülékek teljesítményének szándékos rontása miatt. A vád szerint ezzel nem csak elkezdőzni kívánták a gyengén szuperáló akkumulátorokat, de így próbálták rávenni a tulajdonosokat a legújabb telefonok megvásárlására. A cégóriás szerint ez csupán biztonsági intézkedés, több állami szövetségi bíróságon azonban csoportos keresetet nyújtanának be. A kialakult botrány komoly árnyékot vet a cég jövőbeli eladásaira, az elemzők jelentős visszaeséstől tartanak.
Vásárló Baljós árnyak: a kutyának sem kell a méregdrága iPhone?
Privátbankár.hu | 2017. december 26. 10:48
A Bloomberg friss összeállítása szerint az Apple-nek nincs valami boldog karácsonya. A társaság számára az egyik legfontosabb információ az, hogy mennyire fogy vagy nem fogy az éppen aktuális zászlóshajó iPhone-termék - márpedig az iPhone X-ről elég rossz hírek jöttek.
KKV Ne hagyd, hogy átverjenek az álhírek világában! Szelektálj!
Privátbankár.hu | 2017. október 5. 14:47
Iszonyatos mennyiségű információ zúdul ránk nap mint nap, a baj már az, hogy hogyan válogassuk ki a számunkra hasznosat. Nem kell elveszni a rengetegben, erre ma már sokféle megoldás van, hírlevelek, toplisták, a weboldalak válogatásai vagy a híreket szűrő alkalmazások.
Vásárló Nem várt fordulat: nem az iPhone X volt az Apple legnagyobb meglepetése
Gáspár András | 2017. szeptember 13. 08:28
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait. Az iPhone 8-asok kissé fölöslegesnek tűnnek, az iPhone X viszont hozta azt, amire a piac számított - az Apple eddigi legdrágább telefonjaiba végre tényleg sikerült beletenni néhány újdonságot. A legkellemesebb meglepetés mégsem a telefonok oldaláról jött: az órát sikerült elég jól felturbózni.
Vásárló A Nap Száma: mi már tudjuk, mibe kerül majd a következő telefonod
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 11. 16:23
Nem árt elkezdeni spórolni, a jövőben komoly beruházás lesz a telefoncsere.
Vállalat Készíthetjük a pénztárcát: kiderült, mennyibe fog kerülni az új iPhone
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 6. 11:28
Egy héten belül jön az Apple nagy bejelentése - meg fogjuk szenvedni ezt a modellt is.
Vásárló Olyat tud majd az új iPhone, amit még soha egy telefon sem tudott
Privátbankár.hu | 2017. július 25. 12:04
Úgy tűnik, hogy szeptemberig várni kell az Apple újabb méregdrága telefonjára.
Vállalat 10 éves az iPhone
Fellegi Tamás | 2017. június 30. 06:07
Mai életünk egyik legmeghatározóbb jellemzője, a lelkes telefonképernyő-nyomogatás (netezés, facebookozás) 10 évvel ezelőtt még nem létezett, de akkor történt meg az első nagy lépés ebbe az irányba: az Apple létrehozta az első iPhone-t. Az Apple-t követték más gyártók is, és ma már kétmilliárd ember rendelkezik okostelefonnal.
Részvény / Deviza / Áru Kevesebb iPhone-t adtak el, de többért
Fellegi Tamás | 2017. május 3. 11:07
Kijött az Apple negyedéves jelentése, sokan többet vártak tőle, pedig egész jó lett, ömlik a céghez a pénz. Esik az OTP és a Richter, az Opimus láz mérséklődik. Beszakadt az olajár, megint nagy a túlkínálat. Erősödik a lengyel zloty, a forint viszont nem mozdul.
Vásárló Apple frissítés: erre készülj, hogy ne hülyüljön össze a telefonod!
Privátbankár.hu | 2017. április 4. 10:12
Teljesen átszabták az iPhone-ok operációs rendszerét, biztonsági mentés nélkül minden adatod elveszhet.
Vállalat iPhoneról bankolnál? Van egy nagyon rossz hírünk
Privátbankár.hu | 2017. március 31. 15:47
Megtiltják a mobilbanki alkalmazások használatát az Apple eszközökön.
Személyes pénzügyek A közös gyűlölködésből támadhat fel az igaz szerelem?
Privátbankár.hu | 2017. február 17. 20:02
Egy új mobilalkalmazás közös érdeklődés vagy szimpátiák helyett éppen ellenkezőleg, a mindkét fél számára antipatikus, gyűlölt vonásokat keresi az emberekben és így próbál nekik társat találni. Hogy ez mennyire lesz hatékonyabb a hagyományos szolgáltatásoknál, később derül ki, de az érdeklődés óriási, hetek alatt sok tízezer ember jelentkezett utálkozónak.
Részvény / Deviza / Áru Meglódult a német piac, rengeteg drága iPhone fogy
Fellegi Tamás | 2017. február 1. 18:40
Nagyot emelkedett ma a DAX, főleg a Siemensnek köszönhetően, de Párizs sem panaszkodhat. Nagyot ugrik az Apple árfolyama, miután a cég olyan sok és olyan drága iPhonet ad el, mint a legjobb időkben. A BÉT-en az OTP emelkedett, a Mol esett. Napközben csökkent az aranyár, drágult viszont az olaj.
Vállalat Mindenki az almára bukik? Rengeteg iPhone-t vettünk
Privátbankár.hu | 2017. február 1. 09:51
Erős utolsó negyedévet zárt tavaly az Apple, rengeteget telefont adtak el.
Vállalat Nagy lépésre szánta el magát az Apple
Privátbankár.hu | 2016. december 31. 09:34
Tele van a raktár, kevesebb iPhone-t gyártanak jövőre.
Vásárló Csúcstelefonnal jelentkezik a UPC
Privátbankár.hu | 2016. október 21. 12:04
A legújabb iPhone-okat kezdi árusítani hamarosan a UPC - egyelőre nem árulják el, mennyit kérnek érte.
Vállalat Öröm az Applenél – elkapkodták az új telefonokat
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 15. 16:44
Már csak előrendelést vesznek fel, világszerte hiány lett az iPhone 7-esből.
Vásárló Problémák az iPhoneoknál – erre nagyon figyelj!
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 14. 08:31
Valamit eltoltak az Applenél, nem frissülnek normálisan a telefonok.
Vásárló Ezt csúnyán benézte az Apple – a fél világ a péniszükön röhög
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 9. 12:21
Na, nem kell szépíteni, az almás cég nagyon elrontotta ezt, egy ekkora vállalatnál illene odafigyelni.
Vásárló Bemutatták az új iPhone-t - nagyon drága lesz, főleg a magyaroknak
Gáspár András | 2016. szeptember 8. 08:48
Az Apple bemutatta az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust, valamint az új okosórát is. Bírja a port és azt is, ha beleejtjük a vécébe; jobb kamerát szereltek bele, a Plus változat hátuljára ráadásul kettőt is. Eltüntették a telefonokról a fülhallgató-csatlakozót, tovább bírja az akkumulátor, és persze elképesztően sok pénzbe kerül - főleg a magyaroknak.
Részvény / Deviza / Áru Már annak is örülnek az Apple részvényesek, hogy kisebb a bukta
Fellegi Tamás | 2016. július 27. 10:40
Közzétette negyedéves eredményét az Apple, és bizony nagy a visszaesés a korábbiakhoz képest, legfeljebb nem akkora, mint az elemzői várakozás. A tőzsdék mindazonáltal továbbra is a magasban, itthon a Molt veszik ma lelkesen. A devizapiacok megnyugodtak: nem mozdul sem a font, sem a török líra a korábbi heves kilengések után.
Vállalat Óriási pofon az Apple-nek: betiltják az iPhone-t az egyik fő piacán?
Privátbankár.hu | 2016. június 18. 11:05
Meghökkentő ítéletek születnek Kínában: az új iPhone túlságosan hasonlít egy kínai koppintásra, ezért betiltják. Kínai cégeknek pedig engedélyezik, hogy az Apple védjegyét használják.
Vállalat Hamarosan még okosabb lesz a telefonod!
Balkó Rita | 2016. június 14. 10:44
Hatalmas szoftverfejlesztést jelentett be az Apple az éves fejlesztői konferenciáján.
Részvény / Deviza / Áru Az Apple nem adja fel: ha Kína nem, majd India!
Fellegi Tamás | 2016. május 20. 16:00
Tim Cook először Kínába utazott, hogy megpróbáljon úrrá lenni azokon a nehézségeken, amikkel az iPhone gyártója ott szembesült. Most elment Indiába is, ami egyik legígéretesebb piaca lehet: míg Kínában visszaestek az iPhone eladások, Indiában 56 százalékkal emelkedtek.
Részvény / Deviza / Áru Nem múlik a csalódás, tovább hanyatlik az iPhone gyártója
Fellegi Tamás | 2016. május 2. 11:20
Nem bocsátja meg a piac az Apple-nek a gyenge negyedévet, tovább adják a papírt, az Amazon és a Facebook viszont remekelt. A jen az égbe ment, ennek megfelelően esett a Nikkei. A dollár az euróhoz képest is gyengült. Az arany még pénteken az égbe ment, és ma is ott van, 1300 dolláron.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG