IPhone
Részvény / Deviza / Áru Mi mozgatja a forintot decemberben? Maradhat az IPhone-szűke 
Eidenpenz József | 2022. december 5. 12:52
Az euró visszatért 410 forint fölé, továbbra is a brüsszeli hírek mozgathatják elsősorban az árfolyamot. A magyar részvények alulteljesítőek, az OTP több mint két százalékkal esik. Az olaj drágul, miközben az oroszok az egyik, a kínaiak a másik oldalon befolyásolhatják az árát. Nem húznak bele egyhamar az iPhone-ok gyártásába.
Vásárló Megjött az olcsó iPhone - nálunk ez is elég drága lesz 
Privátbankár.hu | 2020. április 16. 08:39
Egy hónapos csúszással érkezett az új, kisebb, a szokásosnál olcsóbb iPhone - az SE az amerikaiaknak 399 dollárba kerül, a magyaroknak szokás szerint sokkal többe.
Vállalat Tovább hanyatlott az iPhone, mégis rekordszámokat közölt az Apple 
Privátbankár.hu | 2019. október 31. 07:58
Majd' 10 százalékot esett vissza az egykor legmenőbb okostelefon értékesítési bevétele a negyedik pénzügyi negyedévben, de a vállalat összbevétele így is csúcsot döntött.
Részvény / Deviza / Áru A nap befektetési sztorija: hol van már az Apple-letargia! 
Csabai Károly | 2019. szeptember 11. 18:45
Nem a termékekkel és szolgáltatásokkal, hanem azok pozícionálásával és árazásával sokkolta leginkább a közönséget tegnap az Apple – véli a KBC Equitas elemzése. Az iPhone ára ugyanis csökkent, a két évvel ezelőtti Apple Watch már 200 dollártól elérhető lesz, és közben az Apple TV+ a Netflixnek is keményen alávág majd. A menedzsment tényleg a szolgáltatásokra fókuszál majd a jövőben, ezt pedig az olcsóbb hardverek is támogathatják, így a helyes irányba mozdulhatott el az Apple a tavalyi fiaskó után.
Makro / Külgazdaság Kína helyett Vietnamban készülhet az iPhone 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 30. 09:25
Az amerikai elnök szeptembertől 10 százalékkal emeli a kínai árukra kirótt vámokat. Némely termékek, köztük az iPhone kivételek – de csak decemberig.
Vásárló Digitális perverzek riogatnak a metrón 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 26. 13:28
Japán férfiak a metrón intim fotókat küldenek az iPhone segítségével női utastársaik mobiljára.
Vásárló Sürgősségire a telefonomat! 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 13. 11:47
Ha van már 3-4 éves a mobilod, akkor lehet neked is megmutatkoztak a “betegség” első jelei. Ez talán a jobbik eset, amikor lassan felfedezed, hogy valami nincs rendjén. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy a legborzasztóbb az, amikor egyik pillanatról a másikra feladja a harcot.
Vásárló Te mennyit fizetnél egy iPhone-ért? A Telekom 12,5 milliót fog 
Privátbankár.hu | 2019. április 1. 15:34
Megbüntette a Gazdasági Versenyhivatal a Magyar Telekomot.
Részvény / Deviza / Áru Szakadatlanul emelkedik az aranyár, ma is jó erőben a forint 
Fellegi Tamás | 2019. január 30. 12:02
Múlt pénteken nagyot ugrott az aranyár, és az emelkedés azóta is tart. A forint is tartja tegnap elért 8 havi csúcsát, az MNB döntése, miszerint nem szigorított még a monetáris kondíciókon, nem zavarta meg a folyamatot. Jelentett az Apple, emelkedhet a részvény ára.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot akart harapni az Apple a kínai almából, de véget ért az ingyenebéd 
Fellegi Tamás | 2019. január 11. 14:54
Ritkán fordul elő, hogy egy cég monopolhelyzetben legyen termékeivel, különösen, ha van konkurencia, de mégsem alakul ki verseny. Ennek köszönhette az Apple különleges helyzetét, így lett a világ legnagyobb nyereségű cége, de egyik legfőbb piacán, ahol igen magasra árazta az iPhone-t, most elpártoltak a vevők.
Vásárló Kínában lényegében betiltották az iPhone-t 
Privátbankár.hu | 2018. december 10. 17:00
Kínában egy bírósági döntéssel ideiglenesen megtiltották több iPhone modell importját és árusítását.
Részvény / Deviza / Áru Zuhan az Apple, összeomlott a Waberer’s 
Fellegi Tamás | 2018. november 12. 19:05
Nyoma sem maradt a reggeli jó hangulatnak a részvénypiacokon: nagyot esett a Mol, a kamioncég viszont 9 százalékot vesztett értékéből. Szabadesésben az Apple, ugyancsak zuhan a General Electric és az Amazon, mindez lerántja az amerikai indexeket is.
Vásárló Most már van olyan iPhone, ami nem jön ki félmillióból - mit tud ennyiért? 
Gáspár András | 2018. szeptember 13. 10:01
Forradalmi újítások helyett a gyorsnál is gyorsabb telefont csinált az Apple a nagysikerű X-ből, és kiadott egy akkora verziót, amekkorát még sosem gyártottak előtte. A spórolósabb iPhone-rajongók is kaptak egy kissé lebutított verziót, de azt sem lehet 300 ezer forint alatt megszerezni. Van viszont két SIM-kártyás megoldás, és a vizet-port-karcolást is jobban bírják a telefonok.
Részvény / Deviza / Áru A Coca Cola forrón szereti, megmentik az argentinokat? 
Eidenpenz József | 2018. augusztus 31. 19:18
Megnyugodtak délután kissé a feltörekvő piacok, miután az IMF segítőkésznek mutatkozott az argentinok felé. A forint sem gyengült tovább, és a BUX stagnálása egész jó eredmény az európai részvénypiacok eséséhez képest.
Vásárló Hármat egy csapásra: ilyenek lesznek az új iPhone-ok 
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 27. 16:03
Idén az Apple több eszközt is piacra dob, ezúttal azonban más üzleti stratégia szerint.
Részvény / Deviza / Áru Jó rendőr, rossz rendőrt játszanak a török vezetők? 
Eidenpenz József | 2018. augusztus 14. 18:34
Enyhültek a Törökországgal kapcsolatos félelmek, emelkedett ma a török eszközök ára és javult a tőzsdék hangulata mindenütt. Pedig az egyik vezető ilyet, a másik olyat mondott. Budapesten is erősödött az index, a forint pedig pár fillérrel erősödni tudott.
Részvény / Deviza / Áru Visszaesett a forint, sok és drága iPhone fogy 
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 1. 11:07
Visszaesett a forint a tegnapi nagy erősödés után, a török líra szokás szerint a mélyben. Továbbra is jól fogy az iPhone, sőt, a szolgáltatásokból is keres az Apple, joggal ér sokat a cég. Erősödik a Mol, az 5000 forintos szintet közelíti a Richter.
Részvény / Deviza / Áru Kongatják a vészharangot a legújabb iPhone miatt - zuhan az Apple 
Privátbankár.hu | 2018. június 8. 16:11
Aggasztó hírek miatt zuhannak pénteken az Apple részvényei az amerikai tőzsdéken.
Részvény / Deviza / Áru Erős a dollár, gyengül a forint és a cseh korona 
Fellegi Tamás | 2018. május 2. 11:14
A dollár nagyot ralizott, cseh korona nagyot gyengült, a tőzsdék közül a DAX hasít. Jelentett az Apple, mégpedig a vártnál jobbat: egyelőre szó sincs visszaesésről, a cég igazi fejőstehén, rengeteg pénzzel, stabil, nagy nyereséggel. Itthon csendes még a piac, a Richter viszont szépen emelkedik.
Vásárló Elfordulnak a kínaiak az iPhone-tól 
Fellegi Tamás | 2018. április 26. 20:20
Felfutott a kínai cégek okostelefon-gyártása, és tarolnak a hazai piacon. Ugyanakkor visszaesett az iparág összértékesítése is Kínában, nem mintha visszaszorulna az iparág, csak mostanra mindenkinek van készüléke, ráadásul a legtöbb olyan jó, hogy nem feltétlenül kell hamar lecserélni. Érett szakaszba lépett a piac.
Vállalat Óriási botrány: baj van minden Apple termékkel? 
Privátbankár.hu | 2018. január 5. 07:29
Nem csak az akkumulátorokkal van gond, minden eszköz érintett a mostani chipbotrányban is.
Vásárló Egyre nagyobb baklövésnek tűnik a legújabb iPhone: senkinek se kell? 
Privátbankár.hu | 2018. január 4. 10:03
Úgy tűnik, tényleg csúnyán mellélőtt az Apple a legújabb telefonjaival - még mindig a tavalyelőtti modelljüket veszik az emberek.
Vásárló Az Apple mindenkitől bocsánatot kér - olcsón kicserélik az iPhone-akkukat 
Gáspár András | 2017. december 29. 08:18
Az Apple bocsánatot kér az iPhone-tulajdonosoktól, amiért cserben hagyta őket. Ahelyett, hogy szóltak volna az akkumulátor-csere szükségességéről, szép csendben lelassították a régi telefonjaikat a szoftverrel, így véve rá az embereket arra, hogy cseréljék le a készüléküket valami újra és drágára. A jövő hónaptól sokkal olcsóbbá teszik az akkucserét.
Vállalat Tovább dagad az iPhone-hiszti: több millióan perelnék be a céget 
Privátbankár.hu | 2017. december 27. 12:45
Több millió fogyasztó átverésével vádolják az Apple-t a korábbi készülékek teljesítményének szándékos rontása miatt. A vád szerint ezzel nem csak elkezdőzni kívánták a gyengén szuperáló akkumulátorokat, de így próbálták rávenni a tulajdonosokat a legújabb telefonok megvásárlására. A cégóriás szerint ez csupán biztonsági intézkedés, több állami szövetségi bíróságon azonban csoportos keresetet nyújtanának be. A kialakult botrány komoly árnyékot vet a cég jövőbeli eladásaira, az elemzők jelentős visszaeséstől tartanak.
Vásárló Baljós árnyak: a kutyának sem kell a méregdrága iPhone? 
Privátbankár.hu | 2017. december 26. 10:48
A Bloomberg friss összeállítása szerint az Apple-nek nincs valami boldog karácsonya. A társaság számára az egyik legfontosabb információ az, hogy mennyire fogy vagy nem fogy az éppen aktuális zászlóshajó iPhone-termék - márpedig az iPhone X-ről elég rossz hírek jöttek.
KKV Ne hagyd, hogy átverjenek az álhírek világában! Szelektálj! 
Privátbankár.hu | 2017. október 5. 14:47
Iszonyatos mennyiségű információ zúdul ránk nap mint nap, a baj már az, hogy hogyan válogassuk ki a számunkra hasznosat. Nem kell elveszni a rengetegben, erre ma már sokféle megoldás van, hírlevelek, toplisták, a weboldalak válogatásai vagy a híreket szűrő alkalmazások.
Vásárló Nem várt fordulat: nem az iPhone X volt az Apple legnagyobb meglepetése 
Gáspár András | 2017. szeptember 13. 08:28
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait. Az iPhone 8-asok kissé fölöslegesnek tűnnek, az iPhone X viszont hozta azt, amire a piac számított - az Apple eddigi legdrágább telefonjaiba végre tényleg sikerült beletenni néhány újdonságot. A legkellemesebb meglepetés mégsem a telefonok oldaláról jött: az órát sikerült elég jól felturbózni.
Vásárló A Nap Száma: mi már tudjuk, mibe kerül majd a következő telefonod 
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 11. 16:23
Nem árt elkezdeni spórolni, a jövőben komoly beruházás lesz a telefoncsere.
Vállalat Készíthetjük a pénztárcát: kiderült, mennyibe fog kerülni az új iPhone 
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 6. 11:28
Egy héten belül jön az Apple nagy bejelentése - meg fogjuk szenvedni ezt a modellt is.
Vásárló Olyat tud majd az új iPhone, amit még soha egy telefon sem tudott 
Privátbankár.hu | 2017. július 25. 12:04
Úgy tűnik, hogy szeptemberig várni kell az Apple újabb méregdrága telefonjára.
Vállalat 10 éves az iPhone 
Fellegi Tamás | 2017. június 30. 06:07
Mai életünk egyik legmeghatározóbb jellemzője, a lelkes telefonképernyő-nyomogatás (netezés, facebookozás) 10 évvel ezelőtt még nem létezett, de akkor történt meg az első nagy lépés ebbe az irányba: az Apple létrehozta az első iPhone-t. Az Apple-t követték más gyártók is, és ma már kétmilliárd ember rendelkezik okostelefonnal.
Részvény / Deviza / Áru Kevesebb iPhone-t adtak el, de többért 
Fellegi Tamás | 2017. május 3. 11:07
Kijött az Apple negyedéves jelentése, sokan többet vártak tőle, pedig egész jó lett, ömlik a céghez a pénz. Esik az OTP és a Richter, az Opimus láz mérséklődik. Beszakadt az olajár, megint nagy a túlkínálat. Erősödik a lengyel zloty, a forint viszont nem mozdul.
Vásárló Apple frissítés: erre készülj, hogy ne hülyüljön össze a telefonod! 
Privátbankár.hu | 2017. április 4. 10:12
Teljesen átszabták az iPhone-ok operációs rendszerét, biztonsági mentés nélkül minden adatod elveszhet.
Vállalat iPhoneról bankolnál? Van egy nagyon rossz hírünk 
Privátbankár.hu | 2017. március 31. 15:47
Megtiltják a mobilbanki alkalmazások használatát az Apple eszközökön.
Személyes pénzügyek A közös gyűlölködésből támadhat fel az igaz szerelem? 
Privátbankár.hu | 2017. február 17. 20:02
Egy új mobilalkalmazás közös érdeklődés vagy szimpátiák helyett éppen ellenkezőleg, a mindkét fél számára antipatikus, gyűlölt vonásokat keresi az emberekben és így próbál nekik társat találni. Hogy ez mennyire lesz hatékonyabb a hagyományos szolgáltatásoknál, később derül ki, de az érdeklődés óriási, hetek alatt sok tízezer ember jelentkezett utálkozónak.
Részvény / Deviza / Áru Meglódult a német piac, rengeteg drága iPhone fogy 
Fellegi Tamás | 2017. február 1. 18:40
Nagyot emelkedett ma a DAX, főleg a Siemensnek köszönhetően, de Párizs sem panaszkodhat. Nagyot ugrik az Apple árfolyama, miután a cég olyan sok és olyan drága iPhonet ad el, mint a legjobb időkben. A BÉT-en az OTP emelkedett, a Mol esett. Napközben csökkent az aranyár, drágult viszont az olaj.
Vállalat Mindenki az almára bukik? Rengeteg iPhone-t vettünk 
Privátbankár.hu | 2017. február 1. 09:51
Erős utolsó negyedévet zárt tavaly az Apple, rengeteget telefont adtak el.
Vállalat Nagy lépésre szánta el magát az Apple 
Privátbankár.hu | 2016. december 31. 09:34
Tele van a raktár, kevesebb iPhone-t gyártanak jövőre.
Vásárló Csúcstelefonnal jelentkezik a UPC 
Privátbankár.hu | 2016. október 21. 12:04
A legújabb iPhone-okat kezdi árusítani hamarosan a UPC - egyelőre nem árulják el, mennyit kérnek érte.
Vállalat Öröm az Applenél – elkapkodták az új telefonokat 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 15. 16:44
Már csak előrendelést vesznek fel, világszerte hiány lett az iPhone 7-esből.
Vásárló Problémák az iPhoneoknál – erre nagyon figyelj! 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 14. 08:31
Valamit eltoltak az Applenél, nem frissülnek normálisan a telefonok.
Vásárló Ezt csúnyán benézte az Apple – a fél világ a péniszükön röhög 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 9. 12:21
Na, nem kell szépíteni, az almás cég nagyon elrontotta ezt, egy ekkora vállalatnál illene odafigyelni.
Vásárló Bemutatták az új iPhone-t - nagyon drága lesz, főleg a magyaroknak 
Gáspár András | 2016. szeptember 8. 08:48
Az Apple bemutatta az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust, valamint az új okosórát is. Bírja a port és azt is, ha beleejtjük a vécébe; jobb kamerát szereltek bele, a Plus változat hátuljára ráadásul kettőt is. Eltüntették a telefonokról a fülhallgató-csatlakozót, tovább bírja az akkumulátor, és persze elképesztően sok pénzbe kerül - főleg a magyaroknak.
Részvény / Deviza / Áru Már annak is örülnek az Apple részvényesek, hogy kisebb a bukta 
Fellegi Tamás | 2016. július 27. 10:40
Közzétette negyedéves eredményét az Apple, és bizony nagy a visszaesés a korábbiakhoz képest, legfeljebb nem akkora, mint az elemzői várakozás. A tőzsdék mindazonáltal továbbra is a magasban, itthon a Molt veszik ma lelkesen. A devizapiacok megnyugodtak: nem mozdul sem a font, sem a török líra a korábbi heves kilengések után.
Vállalat Óriási pofon az Apple-nek: betiltják az iPhone-t az egyik fő piacán? 
Privátbankár.hu | 2016. június 18. 11:05
Meghökkentő ítéletek születnek Kínában: az új iPhone túlságosan hasonlít egy kínai koppintásra, ezért betiltják. Kínai cégeknek pedig engedélyezik, hogy az Apple védjegyét használják.
Vállalat Hamarosan még okosabb lesz a telefonod! 
Balkó Rita | 2016. június 14. 10:44
Hatalmas szoftverfejlesztést jelentett be az Apple az éves fejlesztői konferenciáján.
Részvény / Deviza / Áru Az Apple nem adja fel: ha Kína nem, majd India! 
Fellegi Tamás | 2016. május 20. 16:00
Tim Cook először Kínába utazott, hogy megpróbáljon úrrá lenni azokon a nehézségeken, amikkel az iPhone gyártója ott szembesült. Most elment Indiába is, ami egyik legígéretesebb piaca lehet: míg Kínában visszaestek az iPhone eladások, Indiában 56 százalékkal emelkedtek.
Részvény / Deviza / Áru Nem múlik a csalódás, tovább hanyatlik az iPhone gyártója 
Fellegi Tamás | 2016. május 2. 11:20
Nem bocsátja meg a piac az Apple-nek a gyenge negyedévet, tovább adják a papírt, az Amazon és a Facebook viszont remekelt. A jen az égbe ment, ennek megfelelően esett a Nikkei. A dollár az euróhoz képest is gyengült. Az arany még pénteken az égbe ment, és ma is ott van, 1300 dolláron.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG