<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Mobil eszközök
Közérdekű Most kell regisztrálni annak, aki új mobilt szeretne
Privátbankár.hu | 2022. január 7. 12:59
Húszezer forintos támogatáshoz lehet jutni.
Vásárló Robbanásbiztos mobil eszközök
Privátbankár.hu | 2020. március 6. 16:01
A robbanásbiztos termékek között találunk mobiltelefonokat, okostelefonokat, tableteket, világító eszközöket és méréstechnikai eszközöket. Ezek az eszközök az ipar különböző területein nagy biztonsággal használhatók. Az alábbiakban a tableteket, PDA-kat mutatjuk be kicsit részletesebben. A Monojetnél kapható robbanásbiztos eszközök ATEX Zóna 1/21 és Zóna 2/22-es kivitelben készülnek, elsősorban olajipari, gázipari, gyógyszeripari és vegyipari felhasználásra.
Makro / Külgazdaság A Samsung vezet a zsugorodó mobilpiacon
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 29. 11:10
Visszaesett a drága telefonok eladása a világban. A 2. negyedévben 1,7 százalékkal kevesebbet adtak el, mint tavaly ilyenkor.
Vásárló Sürgősségire a telefonomat!
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 13. 11:47
Ha van már 3-4 éves a mobilod, akkor lehet neked is megmutatkoztak a “betegség” első jelei. Ez talán a jobbik eset, amikor lassan felfedezed, hogy valami nincs rendjén. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy a legborzasztóbb az, amikor egyik pillanatról a másikra feladja a harcot.
Vásárló Járvány a mobilpiacon – így védd meg a telefonod!
Privátbankár.hu | 2016. július 1. 14:48
Négyszer annyi zsarolóvírussal fertőzött telefon van ma forgalomban, mint tavaly.
Vásárló Korlátlan mobilinternet: a UPC követ dobott az állóvízbe
Privátbankár.hu | 2016. április 19. 14:46
Azok is versenyképes áron köthetnek korlátlan mobilnetet tartalmazó csomagot, akik nem fizettek elő más UPC-szolgáltatásra.
Vásárló Lesz végre rendes aksi a telefonunkhoz? Mindenkinek lesz drónja? Izgalmas jóslatok 2015-re
Privátbankár.hu | 2015. január 28. 20:00
Egymilliárd ember lecseréli a telefonját idén, és most először tényleg minden adott hozzá, hogy fizessünk is velük. A drónok ellepik az eget, egyre több lesz a nanoműhold, felpörögnek a 3D-nyomtatók - de talán még az unokáink is használnak majd papírkönyveket, és a telefonunk és épp úgy állandóan le lesz merülve, mint idén.
Pénzügyi szektor 2020-tól minden terminálon fizethetünk mobillal - interjú
Privátbankár.hu | 2014. december 17. 06:15
A magyar felhasználók megkedvelték az egyérintéses fizetést, amely megnyithatja az utat a mobiltárca-használat felé is. Óriási átalakuláson esnek át a pénzhasználati szokások, hiszen már okostelefonnal is fizethetünk ott, ahol eddig bankkártyával - erről a MasterCard mobil üzletfejlesztési vezetője, Szetnics László számolt be.
Vásárló Mennyit happolt el az appod? – megvédene tőle az EU
Privátbankár.hu | 2014. július 18. 19:17
Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az Európai Interaktív Szoftver Szövetségnek az EU és tagállamai annak érdekében, hogy gátat szabjanak a véletlen appon belüli vásárlásoknak – közölte az Európai Bizottság. A Google már jelezte, hogy változásokat tervez, amelyekkel szeptember végére készül el.
Vásárló Szerinted mennyit fogsz telefonálni 5 év múlva? Kiszámolták
Privátbankár.hu | 2014. március 2. 09:35
A globális mobiladat-forgalom 2018-ig a tavalyinak közel tizenegyszeresére, a kelet-közép-európai térségben 13-szorosára emelkedik - derül ki a Cisco Visual Networking Index (VNI) prognózisának frissített mobiladat-forgalmi fejezetéből.
Pénzügyi szektor Így fizetnek a magyarok és úgy a többiek
Privátbankár.hu | 2014. február 16. 08:01
Mindennapi költései során tízből négy magyar ember részesíti előnyben a bank- vagy a hitelkártyát. A többség – 57 százalék - azonban készpénzt szeret használni. Lényegében erre a két fizetési módra koncentrálnak a magyarok, állapítja meg a Nielsen fogyasztói információkat és ismereteket szolgáltató vállalat hatvan országban végzett felmérése.
KKV Használja a mobilját a munkahelyen? A japánok nem néznék jó szemmel
Privátbankár.hu | 2014. január 31. 19:15
A kelet-európai vállalatok több mint fele aggódik a mobil eszközök miatt. Ugyanakkor nagyon sokan nem azt tervezik, hogy tiltsák az eszközök használatát. Éppen ellenkezőleg. Integrálnák a vállalati rendszerbe.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG