BUX
35 693.22
+0.75%
+266.00
OTP
10 600.00
+2.51%
+260.00
MOL
1 777.00
-0.89%
-16.00
RICHTER
7 070.00
+0.21%
+15.00
MTELEKOM
379.00
+0.40%
+1.00
 
TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 7. 09:53

Az emberek néha túl sokat aggódnak a kinézetükön, és pont az ezen aggódó egyéneket szeretnénk egy kicsit támogatni. Valójában nem kötelező magassarkút viselnie ahhoz, hogy csajos öltözéke legyen! A maszkulin cipőkről mindenkinek a férfias szettek jutnak eszébe. A következő pár sorban bebizonyítjuk, hogyan lehet ízig-vérig nő egy ilyen lábbeli segítségével is!

A jól bevált Oxford

Az Oxford nevezetű lábbelit elsősorban a férfiak viselik, de a cipő maszkulin stílusának köszönhetően remekül kiegészíti a miniszoknyát vagy a vádliig érő kabátot is. Ráadásul teljesen semleges, így bármilyen színű kiegészítővel viselheti!

A vagány bakancs

Nos, valószínűleg a bakancs az utolsó, amiről a nőiesség jut az eszünkbe. Szerencsére ma már rengeteg árnyalatban kapható ez a lábbeli, és a rózsaszín vagy fehér bakancsok akár még csajosabbá is tehetik a szettünket. A fekete talán még mindig a maszkulin kategóriába sorolható, de egy elegánsabb ruhával bármikor viselheti.

A letisztult Loafer

A Loafer szintén nem egy nőies darab, hiszen általában nincs túldíszítve, és leginkább fekete színben viseljük az elegánsabb, maszkulin szettekhez. Egy elegánsabb inggel és miniszoknyával azonban gond nélkül megtalálhatjuk az összhangot.

A kényelmes Mandals

A pasis szandálok gyerekkorunk nagy kedvencei voltak, hiszen akkoriban a kényelem volt az elsődleges szempont a lábbelik vásárlása során. Ma már inkább a csajosabb, magassarkú változatokat kedveljük, azonban a maszkulin verziók egyaránt mutatósak lehetnek! A világosabb árnyalatú darabok például bátran kombinálhatóak színes nyári ruhákkal is!

Mint láthatja, eléggé széles a maszkulin típusú lábbelik alkalmazási területe, amennyiben a nőiesebb darabokat kedveli, úgy a JOY naprakész divatcikkei között Ön is rátalálhat néhány trendi ötletre! Továbbá a legnagyobb divatőrületeket is megismerheti, és beleshet egyenesen a sztárok ruhatárába!

Különleges nyári szettek

Szerencsére a nyári szettekből sincs hiány, amelyekbe egyszerűen beilleszthet a felsorolt sajátos lábbelik egyikéből néhányat.

Egy Baggy nadrág egy ujjatlan pólóval mindig telitalálat, ráadásul kimondottan mutatós megoldás. De a puffos ujjú felsők, a minruha és a tetőtől talpig fehér is trendi ezen a nyáron! A szettek kombinálása pedig már csak a személyiségén múlik!

Bármit is választ, az első és legfontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében, és öltözéke 100%-osan tükrözze stílusát, egyéniségét. A divat beszédes, a divat árulkodó. Az Ön szettje miről árulkodik?
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Így rendeltünk online a járvány alatt
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2020. augusztus 1. 11:44
A GKI Digital mérései szerint a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március közepe és április vége között több mint 50 ezer új vásárló jelent meg a magyar online kiskereskedelmi piacon, így az aktív online vásárló felnőtt lakosság száma elérte a 3,35 millió főt. De nem csak a digitális világhoz köthető vállalatok tudtak nőni a vírusválság idején.
Vásárló Alaposan felpörgette az online gasztronómiát a járvány
Márkázott tartalom | 2020. július 30. 08:47
A koronavírus járvány eléggé átrajzolta a gasztronómiáról alkotott képünket, hiszen az éttermeknek be kellett zárniuk, és akik nem tudtak alkalmazkodni, vagy megoldani a házhoz szállítást, mint szolgáltatást, le kellett húzniuk a rolót. A NetPincér ebből a helyzetből nagyon sokat profitált, hiszen velük együttműködve tudott a legtöbb étterem azonnal kiépíteni egy ilyen rendszert. Ez érthető is, mivel nekik már kész hálózatuk volt weboldallal és mobilos applikációval, ráadásul futárt is tudtak biztosítani. 
Vásárló Csúnya ősz közeleg: tömeges boltbezárások lehetnek hazai plázákban
Mester Nándor | 2020. július 30. 06:10
Egyre nagyobb sebet ejtenek az utazási korlátozások, a súlyos áruellátási gondok és a gyenge hazai kereslet a fontosabb bevásárlóközpontok bérlőin. Megrendülhet több budapesti plaza bérlői állománya, ha nem áll helyre a forgalmuk az ősz kezdetére. Az üzemeltetők adtak némi kedvezményt az üzleteknek, de a jelek szerint ez nem elég, hónapokon belül akár több bolt is bezárhat. 
Vásárló Hatalmas növekedési potenciál az online kereskedelemben
Márkázott tartalom | 2020. július 29. 10:54
A hazai e-kereskedelem gyors növekedésre volt képes az elmúlt években, a koronavírus-járvány pedig további bővülést tett lehetővé a szektor számára. De mit mutatnak a számok valójában? Sikertörténet vagy rosszul értelmezett statisztika?
Vásárló Romantikus pihenésre vágyik a kedvesével? Ezeket érdemes szem előtt tartania
Márkázott tartalom | 2020. július 21. 09:50
Egy romantikusan eltöltött hétvége nem csupán a kedvünkre, hanem a kapcsolatunkra szintén jó hatással lehet. Bár megvan a maga romantikája a spontán hétvégéknek is, azonban ha valóban viszonylag problémamentes és tökéletes nyugalomban szeretné eltölteni az időt a kedvesével, akkor érdemes indulás előtt legalább néhány nappal megszervezni a programot.  
Vásárló A tömegközlekedését üzemeltető céget keres egy magyar város
Privátbankár.hu | 2020. július 17. 08:21
A kormányzati Hivatalos Értesítőből derül ki az, hogy Nagykanizsa tömegközlekedésének biztosítására pályázatot ír ki a városvezetés.
Vásárló Édeshármas, avagy a mindenkit megmozgató tilalom
Márkázott tartalom | 2020. július 16. 08:51
A te partnered is bedobta már, hogy milyen izgalmas és újszerű lenne, ha kipróbálnátok hármasban? Lehet, hogy már egy ideje érlelitek a gondolatot, de nem jutottatok dűlőre, hogy férfi vagy nő legyen-e a harmadik? Maradjatok velünk, ez a cikk nektek szól!
Vásárló Kétszer annyiba kerül az alma, mint tavaly - a nyugdíjasoknak jobban fáj az élelmiszerár-emelés
Privátbankár.hu | 2020. július 10. 14:47
Az ATV Start című műsorának vendége volt kedden munkatársunk. Gáspár András a Privátbankár Árkosár-felmérésének legfrissebb eredményeiről illetve az élelmiszerárak emelkedésének hátteréről beszélt.
Vásárló A vizuális memória fejlesztésének fontossága iskolába lépés előtt
Márkázott tartalom | 2020. július 8. 10:12
Ha gyermeked az iskolakezdés küszöbén áll, akkor mindenképp érdemes nagy hangsúlyt fektetni a vizuális memóriájának a fejlesztésére. Mai cikkünkben megtudhatod, hogy miért is olyan fontos ez, illetve néhány játékos ötlettel is szolgálunk.
Vásárló Dinnyére sört? Megint történelmi csúcsra drágult a családi nagybevásárlás
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2020. július 7. 18:39
A koronavírus-járvány első hullámának lecsengésével párhuzamosan az élelmiszerárak tovább nőttek: 1 százalékkal drágább a bevásárlás májushoz képest Árkosár-felmérésünk szerint. Az éves drágulás ennél jóval több, 5 százalék fölé ugrott júliusban. Közel 22 ezer forintra lesz szükségünk ahhoz, hogy letudjunk egy átlagos nagybevásárlást. Megnéztük, hol és mennyibe kerülnek a nyár klasszikus hűsítői.  
hírlevél